Menu

God mad, god energi

Vi har fundet nogle gode økologiske landbrug, der sørger for årstidens grønt, og andre delikate fødevarer direkte fra lokale leverandører. De står for vores udvalg af ost, yoghurt og skinke og meget andet af det, som du vil møde på morgenbordet, hvis I overnatter her. 

 

In betweens

I løbet af dagen serverer vi små lækre snacks. De fleste er hjemmelavede. For eksempel bager vi selv knækbrødet, sylter marmeladen og vores dygtige kokke har fundet deres helt egen opskrift på urtecreme, der ofte serveres hen på eftermiddagen sammen med rugbites og energi smoothies – eller den sødere version, visitkager og ikke mindst flødeboller fra Mark Hermann, der laver chokolade, der får englene til at synge. Det hele er selvfølgelig økologisk.

 

Frokosten

Frokosten serveres på La Rocca, Pintxos eller Stick’n’Sushi. Men har I travlt, kan I bestille en working-lunch og fortsætte i mødelokalet. Sticks’n’Sushi kommer over med en skøn salat eller en bento-boks. Alle restauranterne ligger i den anden ende af gårdhaven, og I vælger selv, hvilken I vil spise på. På La Rocca anrettes frokosten som en buffet med klassiske italienske frokostretter, typisk med antipasta, misto, carpaccio, vitello tonado, melanzane e Zucchini alla griglia og andre specialiteter efterfulgt af italienske oste, dessert eller kage. la Rocca laver alt deres pasta frisk – se hvordan »

 

På Pintxos er frokosten skønne nordspanske tapas. Der er flere retter på menukortet og frokosten kan udvides, hvis man ønsker noget særligt. Vi anbefaler specielt Pintxos til lidt større grupper.  

 

Sticks’n’Sushi laver “nok de bedste sushi i København”, og det er sagt af én, der elsker sushi, og har prøvet de fleste sushi-restauranter i København. Arrangerer du møde for en gruppe, der er til sushi, er Stick’n’Sushi et oplagt valg for konferencefrokosten.

Skønne kager fra Mark Herman

Psst...

 

Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Book med email
i dag fra 11:00-13:00

Vores online booking bliver omstruktureret i dag fra kl 11:00 - 13:00. Tab ikke modet, du kan sende en forespørgsel på:

book@arthurhotels.dk eller på
vores chat på www.arthurhotels.dk

Indtast det ønskede hotel, dato, dit fulde navn, din email-adresse og dig telefonnummer. Så er du allerede godt i gang.

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.