Menu

 

 

“De bedste møde og kursus faciliteter i København. Lokalerne ligger, til trods for en placering i det indre København, i fredelige og hyggelige omgivelser, faktisk føler man sig hensat til en lille oase midt i storbyen. Vi er en IT kursusvirksomhed, som vægter kvaliteten i alle kursets facetter højt, så vores kursister har de optimale betingelser for den bedste læring. Det betyder, at vores instruktører er nøje udvalgte, og det samme gælder faciliteterne hos Kong Arthur. Vi og vores kursister en meget glade for stedet og omgivelserne, og værdsætter placeringen tæt på offentligt transport, eller muligheden for parkering meget tæt på konferencelokalerne. Maden må vi ikke glemme, alt lige fra morgenbrød til eftermiddagskaffen er lækker og af høj kvalitet. Frokosten på restaurant La Rocca er uovertruffen. Når service og fleksibiliteten hos Hotel Kong Arthurs medarbejderne går hånd i hånd, og alt fungerer 100 % som det skal, giver det os stor tryghed, som betyder at vores konsulenter kan fokusere på det vigtigste i f.eks. det Excel kursus som de afholder.”

(Jesper Staghøj, Officekursus.dk)

 

 

“I forbindelse med vores brugermøde i København, fik jeg anbefalet Hotel Kong Arthur til både konference og indlogering af vores kunder. Der var meget at arrangere og mange ubekendte, men personalet hjalp mig så utroligt meget undervejs, at jeg ikke aner, hvordan jeg skulle have klaret mig foruden. Derudover var det en fantastisk lokation, dejlige lokaler, smilende og imødekommende personale og rigtig fint arrangeret med mad og drikke hele dagen. Vores kunder roste derudover også værelserne. Vi havde en fantastisk dag bl.a. grundet Hotel Kong Arthur og jeg ville anbefale det til alle.”

 (Louise Hebert, PerkinElmer)

 

 

“We had a very successful 2-day conference at the Hotel Kong Arthur. It was a great location in central Copenhagen, the staff was very helpful and professional, the food was delicious, the meeting rooms were at a very good standard and all the IT worked very well. I was very impressed by the proactiveness and attentiveness of the conference manager, who was an amazing help prior to our event and also during the event. I hope to come back again at some point and will be happy to recommend your venue to anyone.”

(Linda Helene Løvenhøj, Personal Assistant, Novozymes A/S)

 

 

“Da vi for nogle år siden skulle finde et konferencested med ekstraordinær kvalitet i København faldt valget på Hotel Kong Arthur. Det gjorde det af flere årsager. Rammerne er optimale for os, fordi hotellet ligger centralt, men samtidig gemt væk fra byens larm. Her oplever vi arbejdsro, høj standard og en service – hvor vi er sikre på, at vi får præcis dét, vi bestiller. Kong Arthurs Konference er dygtige til at tilpasse sin service, så det passer til vores ønsker. Atmosfæren er meget professionel med et særligt strejf af cosyness, som betyder, at vi føler os rigtig godt tilpasse i Kong Arthurs rammer. Derfor kommer vi tilbage igen og igen. Vi ved, at vores mange forskellige kursister gennem årene har sat stor pris på Kong Arthurs unikke hotel- og konferencemiljø. Gode anbefalinger!”

 (Lotte & Martin Langagergaard, Learn2improve)

 

 

“Vores kursus gik over al forventning. Alle deltagere var glade og kom kun med positive tilbagemeldinger – god underviser, god ramme og forplejning i top! I har bare ikke konkurrenter i byen, hvor pris, kvalitet, hjælpsomhed (psykologer har tit meget brug for hjælp), venlighed og imødekommenhed hænger så godt sammen. Stort knus til jer alle sammen!”

 (Per Bech, Dansk Psykotraumatologisk Selskab)

 

 

Psst...

 

Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Book med email
i dag fra 11:00-13:00

Vores online booking bliver omstruktureret i dag fra kl 11:00 - 13:00. Tab ikke modet, du kan sende en forespørgsel på:

book@arthurhotels.dk eller på
vores chat på www.arthurhotels.dk

Indtast det ønskede hotel, dato, dit fulde navn, din email-adresse og dig telefonnummer. Så er du allerede godt i gang.

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.