Konferencecenter - Hotel Kong Arthur
Menu

Møder

Møder, kurser og konferencer – på Kong Arthur har vi et 3-etagers konferencecenter med plads til det meste, fra det intime møde til den store forsamling.  Du finder os midt i København i en lukket gårdhave –  og vi har 70 parkeringspladser lige udenfor døren. Skal du holde møde i januar, februar og marts har vi sænket prisen på en dagsmødepakke fra 795,- til 695,-. Du kan booke allerede nu. 

 

 • Alle møder er all-inclusive. Det betyder for dig, at al forplejning og drikkevarer i løbet af mødedagen er inkluderet i prisen. Derfor kommer der ingen merudgifter på i løbet af dagen. 

   

 • Vi giver 50,- hver gang en dagsmødepakke bookes til Din Nødhjælp, der hjælper fattige og udstødte børn i Nigeria.

   

 • Se København vågne, mens du får dagens løbetræning. Hvis du overnatter i forbindelse med et møde, kan du løbe med Arthur Running fra mandag til lørdag kl 6:30 (lørdag 7:30). Løbeturen er ca. 5 km og niveauet tilpasses, så alle kan være med. Mød de andre løbere foran Ibsens Hotel. Vi arrangerer også gerne en coach og en guidet tur i vores nærområde på andre tidspunkter. Spørg når du booker.

   

 • Du bestemmer selv, hvor I skal spise frokost. Vi har nemlig 3 restauranter du kan frit vælge imellem:
  1. italienske, La Rocca
  2. tapas restauranten Pintxos
  3. Sticks´n´Sushi.

   

 • Hver eftermiddag mellem 17 og 18 inviterer vi vores gæster på en forfriskning i lobbybaren. Vi kalder det Cozy Hour. Vores konferencegæster er også inviteret med.

 

Ring til vores dygtige conference manager på tlf. 3345 7711 eller send en email til conference@arthurhotels.dk for at booke eller for at høre nærmere. 

 

Se her, hvad andre siger om at holde møder på Kong Arthur »

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.