Menu

Møder

Møder, kurser og konferencer – du finder os midt i København i en lille grøn oase med 60 parkeringspladser lige udenfor døren. Og vi er så heldige at have god plads udenfor i mødecenterets gårdhave, der kan bruges både til at strække benene i puaser og udendørs gruppearbejde. 

 

 • Mange forskellige møderum: Vi har mange forskellige møderum i vores konferencecenter, der ligger i en ombygget hestestald i gårdhaven mellem Ibsens Hotel og Hotel Kong Arthur. 3-etager med plads til det meste, men med speciale i de mindre møder fra 2 til 60 mødedeltagere. Se møderummene »  

 

 • Vi ligger tæt på Nørreport Station

 

 • Parkeringsgård ved mødecenteret.

 

 • Hybridmøder: Hold møde på Hotel Kong Arthur med nogle af deltagerne i konferencecentret og andre deltagere online. Vi har det tekniske udstyr med video og audio, der automatisk følger mødet. Det er super nemt at sætte til. Ring og hør mere på 33457711

 

 • All-inclusive: Alle møder er all-inclusive. Det betyder for dig, at det vi serverer i løbet af mødedagen og alle drikkevarer er inkluderet i prisen. Så der er ingen ekstraregninger efter mødet.  

 

 • Vælg mellem 2 restauranter: Du bestemmer selv, hvor I skal spise frokost. Vi har nemlig 2 restauranter, du kan frit vælge imellem: italienske, La Rocca og Sticks’n’Sushi.

   

 • Working lunch: Tag en hurtig frokost, når du har travlt. Sticks, sushi og salat serveres i mødelokalet, hvis du bestiller det. Ellers er der frokost på en af vores restauranter.  

 

 • Lækker økologi: Vores køkken laver det meste fra bunden, 70% er økologisk. Og så er vores kager et kapitel for sig. De er fra Mark Hermann, der tidligere har arbejdet som dessertkok på Geranium og Søllerød Kro.  

 

 • Cozy Hour hver eftermiddag: Mellem 17 og 18 inviterer vi alle vores gæster på en forfriskning i lobbybaren. Vi kalder det Cozy Hour. 

 

Ring til vores dygtige conference manager på tlf. 3345 7711 eller send en email til conference@arthurhotels.dk for at booke eller for at høre nærmere.

 

Se her, hvad andre siger om at holde møder på Kong Arthur »

Psst...

 

Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Book med email
i dag fra 11:00-13:00

Vores online booking bliver omstruktureret i dag fra kl 11:00 - 13:00. Tab ikke modet, du kan sende en forespørgsel på:

book@arthurhotels.dk eller på
vores chat på www.arthurhotels.dk

Indtast det ønskede hotel, dato, dit fulde navn, din email-adresse og dig telefonnummer. Så er du allerede godt i gang.

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.