Baren på Ibsens Hotel
Menu

Bar & cafe

Baren på Ibsens Hotel er en del af Nansensgade. Den er åben for hotelgæster og andre københavnere. Vores bar & cafe ligger i lobbyen med både sofahjørner, spiseborde og udendørs cafeborde. Nyd god kaffe, lokal øl og flere forskellige slags Gin & Tonic. Vi bruger både økologiske kaffebønner og øko-mælk, eller sojamælk, hvis du foretrækker det. 

 

Vi er specialister i Gin & Tonic, og vi kan lave G&T versioner, du måske smager for første gang. Vi bruger især Njord Gin, der kommer direkte fra Aarhus havn. Njord er et lille destilleri startet af to gin enthusiaster. De producerer gin baseret på den nordiske natur. Gin der giver farve i kinderne og glæde i smagsløgene. Vi har et mindre udvalg af gode vine, hvoraf flere er økologiske. 

 

Original chokolade

Har du hørt om Original Beans? Vi var så glade, da vi fandt dem. Original Beans producerer den bedste kakao, der kommer fra små plantager, hvor de dyrker de orginale kakaosorter. Vi samarbejder med danske Mark Hermann, en tidligere konditor på Geranium og Søllerød Kro, der laver de bedste chokolader og en unik chokolademælk på chokolade fra Original Beans. Du kan smage chokoladen ved fx at prøve varm chokolade eller en Lumumba i baren. Det varmer i en kold tid. Læs mere om Original Beans » 

 

 

ET SIKKERT OPHOLD

 

Vi sikrer et rent og trygt miljø med en certificeret rengøringsprotokol og gentaget desinficering af centrale berøringsoverflader i løbet af dagen.
Få mere information her.

 

HUSK DU
kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

IBSENS HOTEL

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.