Baren på Ibsens Hotel
Menu

Bar & cafe

Baren på Ibsens Hotel er en del af Nansensgade. Den er åben for hotelgæster og andre københavnere. Vores bar & cafe ligger i lobbyen med både sofahjørner, spiseborde og udendørs cafeborde. Nyd god kaffe, lokal øl og flere forskellige slags gin & tonic. Vi bruger både økologiske kaffebønner og øko-mælk, eller sojamælk, hvis du foretrækker det. 

 

Baren på Ibsens Hotel har specialiseret sig i gin & tonic. Vi bruger Hernö Gin, der kommer fra et lille østsvensk destilleri. Gin’en er lavet på basis af deres egen hjemmeavlede hvedespiritus, som tilføres 8 forskellige krydderurter i 18 timer inden destillering. Vi har et lille udvalg af gode vine, hvoraf flere er økologiske. Øllen kommer direkte fra Nørrebro Bryghus på den anden side af søerne. Besøg det, hvis du har tid. Det tager kun 10 min. at gå derover. 

 

Original chokolade

Har du hørt om Original Beans? Vi var så glade, da vi fandt dem. Original Beans producerer den bedste kakao, der kommer fra små plantager, hvor de dyrker de orginale kakaosorter. Vi samarbejder med danske Mark Hermann, en tidligere konditor på Geranium og Søllerød Kro, der laver de bedste chokolader og en unik chokolademælk på chokolade fra Original Beans. Du kan smage chokoladen ved fx at prøve varm chokolade eller en Lumumba i baren. Det varmer i en kold tid. Læs mere om Original Beans » 

 

Cozy Hour & Live Session

Ind i mellem, eller for det meste hver 14. dag, har vi live musik på Ibsens Hotel – vi kalder det Cozy Hour & Live Session. Det er stort set altid kl 17:30 og en lille time frem. Hvem, der spiller kan man se i vores eventkalender. Se eventkalenderen »

 

ET SIKKERT OPHOLD

 

Vi sikrer et rent og trygt miljø med en certificeret rengøringsprotokol og gentaget desinficering af centrale berøringsoverflader i løbet af dagen.
Få mere information her.

 

HUSK DU
kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

IBSENS HOTEL

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.