Vigtigt at vide - Arthur Hotels
Menu

Vigtigt at vide

På Ibsens Hotel har vi check-ind fra kl. 14 og check-out senest kl. 11. Er dit værelse klar før kl. 14, er der selvfølgelig mulighed for tidlig check-ind, ligesom vi mod et lille gebyr også kan arrangere, at du kan blive på værelset lidt længere, hvis du har lyst til det.

 

Hotel faciliteter:

  • Gratis Wi-Fi på hele hotellet 
  • Reception, 24 timer 
  • Bar, 24 timer 
  • Kabel-TV 
  • Elevator 
  • Gårdhave 
  • 2 restauranter 
  • Kun ikke-ryger værelser 
  • Møderum & bibliotek .

 

Morgenmad: På Ibsens tilbyder vi en morgenbuffet, der er inspireret af det Ny Nordiske Køkken og sammensat efter  principperne: årstidernes skiften, friskhed, bæredygtighed, lokale råvarer og ‘less is more’. Læs mere om morgenmaden »

 

Morgenbuffet fra kl. 7.00 – 10.00
Weekender og helligdage 7.30 – 11.00
Pris pr. person 155,-
Børn (op til 17 år): 75
Familiepris (2 voksne + 1, 2 eller 3 børn): Tag 1 barn gratis med til morgenmad. 

 

Er du mere til en traditionel morgenbuffet, er du meget velkommen til at spise din morgenmad på vores søsterhotel Hotel Kong Arthur. Det koster kun 30 kr. ekstra.

 

Parkering: Kommer du i bil? Vi har vores egen parkeringsgård med plads til op til 50 biler. Indkørslen til parkeringsgården er ved Nansensgade 49, og fra parkeringsgården kan du enten gå gennem gårdhaven eller langs Nansensgade hen til hotellet.  I receptionen skal vi bare bruge bilens registreringsnummer. Parkeringstilladelsen bliver oprettet direkte hos Parkzone, og tjekket online af parkeringsvagterne. Pris: 240,- pr døgn / 30,- i timen.

 

Få hentet din bagage: Har du for meget bagage, eller vil du gerne være fri for selv at bære på den til lufthavnen eller til/fra et cruiseskib? Du kan bestille afhentning af bagage direkte fra os. Bestil og læs mere her »

 

Kæledyr: Vi er rigtig glade for kæledyr, men da ikke alle gæster er det, og vi gerne vil have, at alle skal have det bedst mulige ophold hos os, er det desværre ikke muligt at tage sit kæledyr med på hotellet.

 

Aircondition: Vi har ikke aircondition. Ibsens Hotel er beliggende i en klassisk københavner bygning fra 1800-tallet, og det er vanskeligt at installere uden at ødelægge bygningens smukke arkitektur. Først og fremmest er behovet for air-condition ikke så stort, da vores somre oftest er kølige. I gennemsnit er der 10 rigtigt varme sommerdage. Derfor er der kun få hoteller i Skandinavien, der har aircondition installeret. Endelig, tænker vi også på miljøpåvirkningen. Aircondition er en stor strøm-sluger.

 

Handicap: Vi er desværre slet ikke gode tíl kørestole, fordi vores gamle bygninger er skæve og fuld af trapper. Men hvis du alligevel vælger os som dit hotel, skal du vide, at du er velkommen. Vi har ramper til kørestole og vi også handicapvenlige værelser. Vi hjælper gerne med at leje kørestol, hvis der er brug for det. Ring gerne til os på forhånd, så vi kan aftale nærmere.

 

Glemte sager: Skulle du være så uheldig at glemme noget, skal du ikke fortvivle. Vi opbevarer det for dig i op til 3 mdr. Så der skulle være tid til at komme og hente eller at få det eftersendt.

-

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

IBSENS HOTEL

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.