Menu

Vigtigt at vide

På Ibsens Hotel har vi check-ind fra kl. 15 og check-out senest kl. 11. Er dit værelse klar før kl. 15, er der selvfølgelig mulighed for tidlig check-ind, ligesom vi mod et lille gebyr også kan arrangere, at du kan blive på værelset lidt længere, hvis du har lyst til det.

 

Hotel faciliteter:

  • Gratis Wi-Fi på hele hotellet 
  • Reception, 24 timer 
  • Bar, 24 timer 
  • Kabel-TV 
  • Elevator 
  • Gårdhave 
  • 3 restauranter 
  • Kun ikke-ryger værelser 
  • Lounge & café
  • Møderum & bibliotek .

 

Morgenmad: På Ibsens tilbyder vi en morgenbuffet, der er inspireret af det Ny Nordiske Køkken og sammensat efter  principperne: årstidernes skiften, friskhed, bæredygtighed og lokale råvarer.
Læs mere om morgenmaden »

 

Morgenbuffet fra kl. 6.30 – 10.00
Weekender og helligdage 7.30 – 11.00
Pris pr. person 250,-
Børn (op til 17 år): 125,-
Familiepris (2 voksne + 1, 2 eller 3 børn): Tag 1 barn gratis med til morgenmad. 

 

Parkering: Lige ved vores konferencecenter i de gamle stalde bag hotellet ligger vores store parkeringsgård med plads til op til 50 biler. Du kommer til parkeringsgården fra indkørslen ved Nansengade 49.  I receptionen kan du købe parkeringstilladelse for et døgn, det eneste vi skal bruge er bilens registreringsnummer. Herefter bliver den oprettet direkte hos Parkzone, og tjekket online af parkeringsvagterne. Hvis du vil købe parkeringstilladelse per time, foregår dette i maskinen på parkeringspladsen. Pris: 275,- pr døgn. Du kan ikke reservere en parkeringsplads.

 

Betaling med kreditkort: De fleste kreditkortselskaber lægger gebyr på transaktioner. Procentsatsen varierer i øjeblikket mellem 0,80% 0g 6,26%. I EU-landene må der kun tillægges gebyr på firmakort. Vi og alle andre handlende opkræver gebyererne til kreditkortselskaberne. Hvis du booker en forudbetalt pris på dette website, vil du ikke blive opkrævet kreditkort gebyr. Spørg gerne i receptionen, hvis du vil vide mere. 

 

Aircondition: Vi har ikke aircondition. Ibsens Hotel er beliggende i en klassisk københavner bygning fra 1800-tallet, og det er vanskeligt at installere uden at ødelægge bygningens smukke arkitektur. Først og fremmest er behovet for air-condition ikke så stort, da vores somre oftest er kølige. I gennemsnit er der 10 rigtigt varme sommerdage. Derfor er der kun få hoteller i Skandinavien, der har aircondition installeret. Endelig, tænker vi også på miljøpåvirkningen. Aircondition er en stor strøm-sluger. 

 

Handicap: Vi er desværre slet ikke gode tíl kørestole, fordi vores gamle bygninger er skæve og fuld af trapper. Men hvis du alligevel vælger os som dit hotel, skal du vide, at du er velkommen. Vi har ramper til kørestole og vi også handicapvenlige værelser. Vi hjælper gerne med at leje kørestol, hvis der er brug for det. Ring gerne til os på forhånd, så vi kan aftale nærmere.

 

Glemte sager: Skulle du være så uheldig at glemme noget, skal du ikke fortvivle. Vi opbevarer det for dig i op til 3 mdr. Så der skulle være tid til at komme og hente eller at få det eftersendt. Efter de 3 mdr. afleveres tøjet til Koefods Skole, som har til formål at hjælpe socialt udsatte. 

 

Kæledyr: Vi er rigtig glade for kæledyr, men da ikke alle gæster er det, og vi gerne vil have, at alle skal have det bedst mulige ophold hos os, er det desværre ikke muligt at tage sit kæledyr med på hotellet.

Psst...

 

Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Book med email
i dag fra 11:00-13:00

Vores online booking bliver omstruktureret i dag fra kl 11:00 - 13:00. Tab ikke modet, du kan sende en forespørgsel på:

book@arthurhotels.dk eller på
vores chat på www.arthurhotels.dk

Indtast det ønskede hotel, dato, dit fulde navn, din email-adresse og dig telefonnummer. Så er du allerede godt i gang.

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

IBSENS HOTEL

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.