Mere om Ibsens Hotel
Menu

Rart at vide

 

Cozy Hour: Som gæst hos os på Ibsens er du hver eftermiddag i løbet af dit ophold inviteret til Cozy Hour i lobbyen fra kl. 17-18. Her vil vi gerne give dig muligheden for at mingle med de andre gæster eller måske bare hygge med dine kære. Vi serverer lidt godt til ganen, og hvad, vi serverer, varierer fra dag til dag, fra årstid til årstid.

 

Løb med os: Meld dig til i receptionen.  Det er gratis at deltage, når du er gæst på Ibsens Hotel. Du løber sammen med lokale, medarbejdere på hotellerne og andre hotelgæster. Mød op i løbetøj tirsdag og torsdag eftermiddag kl. 17:00 i Ni’mat Spa. Løbeturen er 4 – 5 km lang og alle kan deltage uanset niveau. Efter løbeturen er Ni’mat Spa åben for løbere. Tilmeld dig i receptionen.

 

Artmoney: På Ibsens er vi vilde med kunst, og vil gerne støtte kunstnerne. Derfor kan registrerede artmoney kunstnere betale op til 50% af en overnatning med artmoney. Du kan også købe artmoney hos os. Se vores artmoney udstilling i loungen. Læs mere om artmoney på artmoney.org

 

Cykelleje: Når du er i København, er det helt sikkert en fordel at have en cykel med rundt. Derfor udlejer vi selvfølgelig cykler i receptionen. Vores cykler er nemme og rare at bruge. Cykelleje er 150 kr. pr. dag. Spørg vores søde kolleger i receptionen.

 

Ni’mat Spa: På vores søsterhotel, Kong Arthur, der ligger på den anden side af gårdhaven, har vi har en stor spa, Nimat Spa. Som gæst på Ibsens Hotel, kan du få et dagskort for 250,-  Du kan også bestille en behandling og få gratis adgang. Spørg i receptionen eller kontakt Ni’mat Spa direkte for at reservere tid til en massage/behandling »

 

Frokost med medarbejderne: Har du lyst til en nem frokost? Så er du mere end velkommen til at spise frokost sammen med os på hotellet. Personalefrokosten serveres dagligt mellem kl 11:30-12:45 i morgenmadsrestaurantem på Hotel Kong Arthur. Pris: 95,- per person. Spørg i receptionen.

 

Din egen miljøvenlige bil: Vi har bybiler fra Green Mobility lige i nærheden. Bybilerne holder mange steder i København og står fx også i lufthavnen, som et alternativ til taxa. De elektriske biler kan køre 150 km, inden de skal oplades. Bilen kan efterlades på den nærmeste offentlige parkeringsplads, når du ikke længere har brug for den. Opret dig her  eller spørg i receptionen, når du er på hotellet. Vi er klar til at hjælpe. 

 

Indgang til Jazzhouse and Global
Vi har et godt samarbejde med Jazzhouse i Niels Hemmingsens Gade og Global på Nørre Allé ved Skt. Hans Torv. Vi kan derfor ofte få skrevet vores gæster på gæstelisten. Spørg i receptionen, hvis du gerne vil høre skøn levende musik. 

 

Events: Se hvad der sker på hotellet og hvad der sker i København, mens du er her: Eventkalender »

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

IBSENS HOTEL

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.