Menu

Rart at vide

 

Cozy Hour: Som gæst hos os på Ibsens er du hver eftermiddag i løbet af dit ophold inviteret til Cozy Hour i lobbyen fra kl. 17-18. Her vil vi gerne give dig muligheden for at mingle med de andre gæster eller måske bare hygge med dine kære. Vi serverer lidt godt til ganen, og hvad, vi serverer, varierer fra dag til dag, fra årstid til årstid.

 

Cykelleje: Når du er i København, er det helt sikkert en fordel at have en cykel med rundt. Derfor udlejer vi selvfølgelig cykler i receptionen. Vores cykler er nemme og rare at bruge. Cykelleje er 150 kr. pr. dag. Spørg vores søde kolleger i receptionen.

 

Opbevar din baggage hos os: Skal du først rejse senere på dagen, efter du er checket ud, eller kommer du tidligt om morgenen før dit værelse er klar til check-in? Så efterlad din bagage hos os. Vi har et aflåst bagagerum, hvor du trygt kan opbevare din bagage, imens du går ud og udforsker byen.  

 

Ekstra lange dyner: Vi har udskiftet alle dynerne på Ibsens Hotel med ekstra lange dyner. Soveeksperter anbefaler at sove med en dyne, der er 2,20 cm lang for at få den bedste søvn, og det skal vores gæster have. 

 

Artmoney: På Ibsens er vi vilde med kunst, og vil gerne støtte kunstnerne. Derfor kan registrerede artmoney kunstnere betale op til 50% af en overnatning med artmoney. Du kan også købe artmoney hos os. Se vores artmoney udstilling i loungen. Læs mere om artmoney på artmoney.org

 

Grab & Go: Har du for travlt til morgenmad, eller skal du tidligt af sted, kan du bestille Grab & Go. For 79,- får du kaffe, en bolle, frisk frugt og kildevand. Grab & Go kan fås fra 6.15 – 7.30. Spørg i receptionen eller direkte i morgenrestauranten.

 

Frokost med medarbejderne: Har du lyst til en nem frokost? Så er du mere end velkommen til at spise frokost sammen med os på hotellet. Personalefrokosten serveres dagligt mellem kl 11:30-12:45 i morgenmadsrestaurantem på Hotel Kong Arthur. Pris: 95,- per person. Spørg i receptionen.

 

Ni’mat Spa: På vores søsterhotel, Kong Arthur, der ligger på den anden side af gårdhaven, har vi har en stor spa, Nimat Spa, hvor du kan få massage, gå i sauna, jacuzzi og hamam. Spørg i receptionen eller kontakt Ni’mat Spa direkte for at reservere tid til en massage/behandling »

 

Indgang til Alice, Hotel Cecil og Rust: Vi har et godt samarbejde med mange spillesteder og huser ofte musikere på koncertturne. Vi kan derfor mange gange få skrevet vores gæster på gæstelisten. Spørg i receptionen, hvis du gerne vil høre skøn, levende musik. 

 

Events: Se hvad der sker på hotellet og hvad der sker i København, mens du er her: Eventkalender »

Psst...

 

Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Book med email
i dag fra 11:00-13:00

Vores online booking bliver omstruktureret i dag fra kl 11:00 - 13:00. Tab ikke modet, du kan sende en forespørgsel på:

book@arthurhotels.dk eller på
vores chat på www.arthurhotels.dk

Indtast det ønskede hotel, dato, dit fulde navn, din email-adresse og dig telefonnummer. Så er du allerede godt i gang.

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

IBSENS HOTEL

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.