Ibsens Hotel
Menu

Hotellet

En af de bedst gemte hemmeligheder i Danmarks smukke hovedstad er miljøet omkring Nansensgade: En landsby centralt midt i byen gemt bag et af Københavns mest travle strøg og største trafikknudepunkt, Nørreport, helt tæt på byens magtcentrum, parker og seværdigheder.

 

Nansensgade er selve essensen af “nordic cool”. Her hersker en helt særlig afslappet stemning: Folk stopper op og ordner verdenssituationen på et gadehjørne eller nyder solen på en trappesten med en kold øl i hånden. Mens andre henter børnene fra skole på cykel.

 

I Nansensgade er ingen store internationale tøjkæder eller kendte mærkevarebutikker. Til gengæld trives små originale designere, hyggelige caféer, den lokale cykelhandler og gode spisesteder skulder ved skulder med kunstgallerier og antikvariater.

 

Og Nansensgade er rykket med inden for på hotellet. De lokale designere og kunstnere har sat solide fingeraftryk på indretningen – alt lige fra nøgleringe, puder, borde til bøgerne på reolerne.

 

 

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

IBSENS HOTEL

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.