Menu

København

Ibsens Hotel ligger i Københavns indre by, i nærheden af søerne og Nørreport, samt og i gå-afstand til Tivoli, Strøget, Nyhavn, Rådhuspladsen og det meste andet i København city. Men byen har også så meget mere at byde på. Her har vi samlet vores gode råd til, hvad du skal opleve i København; uanset om det er første gang, du er her, eller om du har været her før.

 

Torvehallerne

Et stenkast fra hotellet ligger Torvehallerne, som er Københavns nyåbnede udendørs markedshaller. Fra grøntsagsboder, til lækre små restauranter, til fynske specialiteter, til cava-barer; Torvehallerne har det hele og er bestemt flere besøg værd. Smag og duft dig frem blandt danske kvalitetsråvarer, eller tag en slapper på en bænk foran. Det ynder vi gerne selv at gøre.

 

Statens Museum for Kunst

På Ibsens elsker vi kunst, så vi kan klart anbefale alle at besøge Danmarks nationalgalleri. På Statens Museum for kunst er det muligt at se museets samling af over 700 års kunst i malerier, skulpturer, tegninger, grafik, fotografi, videoværker og installationskunst. Et lille tip vi gerne vil dele: Til de faste udstillinger er der gratis adgang. Men vi anbefaler også at give den lille skilling, der koster, at se de tidsbegrænsede udstillinger, der altid er af høj kvalitet.

 

The Latin Quarter and Jægersborggade

Ud over Nansensgade er der to kvarterer i København, som vi bare elsker. Latinerkvarteret i indre by er en skøn oase af butikker, caféer, kirker, restauranter og alt det andet, det gør en storby fantastisk. Her er det bare i hyggeligt miniformat omgivet af skønne, gamle bygninger. Jægersborggade på Nørrebro er pt en af Københavns hippeste gader, som for nylig er blomstret op fra at være helt anonym til nu at være et unikum i byen. Fra øko-bagere, til michelin-restauranter, til små kunstbutikker. Bag sit stille ydre er Jægersborggade fyldt med skønne oplevelser.

 

Ørstedparken
Ørstedparken, er skøn lille park, der ligger lige ved Ibsens Hotel. Man kan gå gennem parken til Rådhuspladsen. Ørstedsparken er også en yndet opholdssted for Københavnerne. Gå en lille tur i parken – eller slå dig ned på cafeen La Hacienda caffè latte, hvor du kan nyde din kaffe med udsigt over søen.

 

Christiania

Vi kan heller ikke undgå at nævne den danske fristad på Christianshavn. Her er frirum til, at kreativiteten kan blomstre. Det afspejler sig i mange spændende kunsthuse og værksteder, ligesom Christiania ofte danner ramme for kunstnerisk udfoldelse i den danske musikbranche. Det kan vi godt lide, så selvfølgelig er Christiania blandt vores anbefalinger.

 

Psst...

 

Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Book med email
i dag fra 11:00-13:00

Vores online booking bliver omstruktureret i dag fra kl 11:00 - 13:00. Tab ikke modet, du kan sende en forespørgsel på:

book@arthurhotels.dk eller på
vores chat på www.arthurhotels.dk

Indtast det ønskede hotel, dato, dit fulde navn, din email-adresse og dig telefonnummer. Så er du allerede godt i gang.

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

IBSENS HOTEL

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.