Prisgaranti på hotelovernatninger
Menu

 

 

Prisgaranti

Når du booker din overnatning direkte hos os på www.arthurhotels.dk, får du de bedste priser. Hvis du mod forventning skulle finde en billigere online pris andetsteds, matcher vi den og giver en opgradering som tak for hjælpen. Kontakt os inden du køber. 

 

 

e-guarantee-1Du finder en billigere pris

Din sammenligning skal være mellem to identiske ophold. Dvs. alle services så som værelsestype, ankomstdato, opholdslængde, antal personer, annulleringsbetingelser og eventuelle restriktioner er de samme. Prisen skal være den endelige pris, altså inklusive moms, skatter og gebyrer, der ofte lægges oven i umiddelbart før betaling. Prissammenligningen skal ske i bestillingsøjeblikket.

 


e-guarantee-2

Du dokumenterer det 

Send skærmprint fra vores såvel som den pågældende hjemmeside med følgende informationer: internetadresse, navn på hjemmeside, dato for søgning, hvad der præcis er inkluderet, ankomst, afrejse, værelsestype, antal personer og eventuelle restriktioner, så som manglende mulighed for ændring og/eller annullering mv. Send dokumentationen til: book@arthurhotels.dk

 


e-guarantee-3Vi tjekker

Når vi har modtaget din henvendelse, gennemgår vi detaljerne. Du får besked fra os så hurtigt som muligt – om prisen er sammenlignelig.

 

 Vores bookingspecialister sidder klar mandag – torsdag fra 8 – 17 og fredag fra 8 – 16.

 


e-guarantee-4

Vi matcher prisen

Vi sørger for at reservere dit ophold hos os til den samme pris, og giver en opgradering til næste værelseskategori som tak for hjælpen.

 

 


 

 

 

Følgende betingelser skal være opfyldt:

(Nedenstående er ikke forbehold, der vil gøre det sværere for dig at få din prisgaranti. Det er simpelthen den danske forbrugerlovning, der kræver at dette er med, når man giver prisgaranti.)

 

  • Garantien omfatter alle offentlige tilgængelige online priser.
  • Prisen skal kunne bookes, dvs. reservationen skal kunne fuldføres.
  • Prissammenligningen skal ske i danske kroner og til den officielle valutakurs på dagen, hvor du kontakter os.
  • Prisgarantien kan senest gøres gældende over for Arthur Hotels en måned efter den pågældende bookings første overnatning. Opgraderingen kan ikke byttes til kontanter eller overdrages, og opgraderingen skal anvendes ved den aktuelle booking, såfremt det er muligt, og ellers modtages opgraderingen som en voucher til senere brug. Opgraderingen er en konkret opgradering til én værelseskategori højere i forhold til den booking, du har foretaget.

 

Arthur Hotels påtager sig ikke ansvaret for eventuelle gebyrer, der måtte blive pålagt i forbindelse med afbestilling af en booking foretaget på andre websites end Arthur Hotels.

 

NB: Hvis du er i tvivl om din henvendelse vil opfylde betingelserne ovenfor, er du altid velkommen til at spørge os. Send os en mail på book@arthurhotels.dk

 

ET SIKKERT OPHOLD

 

Vi sikrer et rent og trygt miljø med en certificeret rengøringsprotokol og gentaget desinficering af centrale berøringsoverflader i løbet af dagen.
Få mere information her.

 

HUSK DU
kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.