Om os - Arthur Hotels - bæredygtige, uformelle hoteller i København
Menu

Om os

Det er vigtigt for os, at et hotelophold er mere end bare en seng at sove i. På vores hoteller vil vi gerne give dig dit andet hjem. Her bliver du budt velkommen af smilende receptionister, en dejlig lobby med bløde lænestole og en tændt pejs, der indbyder til hygge. Arthur hotellerne er mindre, bæredygtige og lokale hoteller med en uformel atmosfære. Arthur Hotels er paraplyen over Hotel Kong Arthur, Ibsens Hotel, 3 travle restauranter, en labyrint af gårdhaver, en spa og et konferencecenter, alt sammen ved Nørreport midt i København. 

 

3 piger driver hotel

På Arthur Hotellerne skal der være rart at være, og her skal du føle dig hjemme og velkommen. Med kærlig omsorg for såvel gæster som medarbejdere bliver vores hoteller drevet med tre kvinder i direktionen: adm. dir. Kirsten Brøchner, driftsdirektør Helle Bisholm og kommerciel direktør Pia Schmølker. Arthur Hotels bygger på kerneværdier som gæstfrihed, solidaritet og omsorg. For os er det vigtigt at kende og kunne genkende vores gæster og vide, at de har det godt. Når man bor på Arthur Hotels kommer man som gæst, men rejser som familie.

 

“Music is a celebration of life”

“Music is a celebration of life” skrev Joe Lovano i vores gæstebog, det år han opholdt sig på Hotel Kong Arthur under Copenhagen Jazz Festival. Vi er enige. Musik er nødvendigt for at leve livet fuldt ud. For os er især jazzmusik tæt på vores hjerter.

 

Vi har en lang samarbejds historie med jazzmiljøet. Grundlæggerne af Hotel Kong Arthur, Hans og Søster Brøchner-Mortensen, startede denne tradition, da det velkendte, Jazzhus Montmartre havde brug for et sted til deres turnerende musikere. De indrettede en særlig etage på deres på det tidspunkt ganske lille hotel, kun til musikere. For de havde brug for natmad og andre services på grund af deres job og den specielle arbejdstid.

 

Arthur Hotels samarbejder stadig med musikstederne og ønsker at støtte, når vi kan træde til med gæstfrihed og husly.

ET SIKKERT OPHOLD

 

Vi sikrer et rent og trygt miljø med en certificeret rengøringsprotokol og gentaget desinficering af centrale berøringsoverflader i løbet af dagen.
Få mere information her.

 

HUSK DU
kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.