Pressemeddelelser - Arthur Hotels - Læs seneste pressemeddelelser
Menu

Pressemeddelelser

Herunder finder du vores nyeste pressemeddelelser, og du er meget velkommen til at downloade og bruge dem i dit arbejde med os.

 

Dogmeregler styrer indkøbene mod en mere bæredygtig drift 

Da Arthur Hotels med Helle Bisholm (COO) i spidsen begyndte at arbejde med økologi for snart 6 år siden, var målet at få det økologiske spisemærke. Det lykkedes også i løbet af ½ år, men undervejs gik det op for ledelsen, at det var nødvendigt at prioritere anderledes. Se pressemeddelelsen »

 

Ibsens Hotel samarbejder med sit lokalområde

24. november: Journalisten Rebecca Preisler Ahmad har skrevet bogen, ”Nansensgadeportrætter”, der gennem seks enkeltstående portrætter lader fortællingen om livet i den københavnske kunstnergade, Nansensgade, folde sig ud og spejle livet både som individ og lokal byboer. Missionen bag det hele er at forbinde folk på tværs i lokalområdet, og at forbinde lokalområdet til hotelgæster fra nær og fjern. Se pressemeddelelsen »

 

Kendt københavnerhotel klar til at invitere gæster indenfor i ny morgenmadsrestaurant

Den 22. maj åbner boutiquehotellet Hotel Kong Arthur officielt deres helt nye morgenmadsrestaurant. Kodeordene for den nye, og væsentligt rummeligere, restaurant er smag for sanserne, mindre madspild, nudging, bæredygtighed, dansk. Se pressemeddelelsen »

 

Hotelgæster får morgenløb og rundvisning af lokale 

Februar 2019: Arthur Hotels har i et år forsøgsvis tilbudt deres gæster gratis løbeklub. Løbeklubben har været så stor en succes, at den nu bliver udvidet til 5 dage om ugen. Mange flere af hotellernes gæster får dermed mulighed for at opleve København på en unik måde: De ser byen vågne, mens der motioneres sammen med medarbejdere og lokale københavnere, der kender byen som deres egen bukselomme. Arthur Running er navnet på løbeklubben, og starten går fra Ibsens Hotel, før solen står op. Det gratis morgenløb guides af IFORMs træningsekspert Christina Heick. Se pressemeddelelsen »

 

Medarbejder-app giver bedre service

December 2017: Arthur Hotels mest succesfulde kommunikationsplatform til dato er deres nye medarbejder-app, der nu er afprøvet gennem 6 måneder. Som de fleste andre har Arthur Hotels’ medarbejdere en mobil i nærheden en god del af døgnets 24 timer, og en app gør det derfor nemt at holde kontakten. Se pressemeddelelsen »

 

HUSK DU

 

Kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.