Eventkalender - hvad sker i København og på hotellerne
Menu

Eventkalender

 

 

23.05.19 / Sune Sunesen Duo spiller på Hotel Kong Arthur

Denne torsdag er vi så heldige at få besøg af Sune Sunesen Duo, som vil underholde med intim jazz i verdensklasse. Kom og lyt til deres fantastiske musik mens du nyder en af vores fantastiske drinks i baren. 

 

26.05.19 / Art Talk med Mie Olise Kjærgaard på Ibsens Hotel

Format Artspace og Ibsens Hotel inviterer til en talk mellem programdirektør for Copenhagen Artweek, Christina Wilson, og kunstner, Mie Olise Kjærgaard i forbindelse med den udstilling, der i øjeblikket er på Ibsens Hotel. Denne Art Talk vil blandt andet beskæftige sig med Mie Olise Kjærgaards interessante brug af symboler i kunsten. 

 

23.05.19 – 26.05.19 / Copenhagen Art Week

Copenhagen Art Week er en tilbagevendende begivenhed i København, hvor du kan fordybe dig i samtidskunsten på tværs af udstillingssteder og byrummet. Gallerier, kunstmesser, museer, udstillingssteder og projektrum folder sig ud under Copenhagen Art Week i København. Udover en mangfoldig palet af udstillinger står Københavns kunstuge også klar med brede og smalle kunstaktiviteter. 

 

10.05.19 – 20.10.19 / Hundested Sandskulpturfestival

Oplev den ganske særlige kulturattraktion på den driftige havn, hvor sandskulptører, heriblandt flere verdensmestre, skaber monumentale og forgængelige kunstværker i særklasse af gyldne sandkorn. Festivalen er både sjov og inspirerende, og der er rig mulighed for at skabe sin egen sandskulptur. På festivalpladsen kan børn og barnlige sjæle udfolde kreativiteten med forskellige aktiviteter og fordybe sig i sandet. Caféen byder på forfriskninger, mens ungerne hygger sig i sandkassen.

 

Hele året / Torvehallerne og streetfood i Kødbyen

Torvehallerne ligger 5 minutter fra hotellerne, og det er et ‘must’ med et lille besøg der. Det er altid interessant at se udvalget af forskellige fødevarer og det er et godt sted for en snack.  Der er ofte små festivaler i weekenderne. Vi kan også anbefale et besøg på weekendmarkedet i Kødbyen, hvor der som regel er et godt udvalg af streetfood. Se mere her »

 

Hele året / Koncert på ALICE

ALICE er den nye sammenslutning af Jazzhouse og Global. De nye lokaler er på Nørre Allé 7, 2200 Nørrebro. Her har du muligheden for at høre et væld af spændende koncerter. Spørg i receptionen. Når du er gæst hos os, kan vi ofte hjælpe dig med at komme ind. Se hele programmet her »

 

Hver lørdag / Spansk live musik på Pintxos

Besøg Pintxos og oplev en aften med intens spansk stemning og få en udsøgt smagsoplevelse med skønne vine og delikat tapas. Hver lørdag spilles der spansk live musik mellem kl.20.00 – 21.30. Kom forbi, drøm dig væk til sydens sol og få en aften i særklasse.

 

Københavns eventkalender

Se alle begivenheder i København i eventkalenderen »

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.