Eventkalender - hvad sker i København og på hotellerne
Menu

Eventkalender

 

05.07.19 – 14.07.19 / Copenhagen Jazz Festival

København summer af liv og jazz i alle afskygninger år efter år, når Copenhagen Jazz Festival finder sted. Verdens største jazzstjerner indtager byens koncertsale, mens yngre, stilskabende kræfter fra ind- og udland indtager byens mange rum under Copenhagen Jazz Festival. Copenhagen Jazz Festival er en af Københavns ældste og kæreste musikfestivaler.  

 

11.07.19 – 14.07.19 / Move Copenhagen

Move Copenhagen er en community festival, der fejrer de mange facetter af bevægelse. Festivalen involverer mere end 100 workshops for besøgende på alle faglige niveauer, og du kan prøve kræfter med alt fra yoga til slackline til parkour, og i chill-out zonen kan du slappe af og nyde tonerne fra festivalens DJ. Kombinér de mange aktiviteter med lækre plantebaserede retter fra fælleskøkkenet, lavet på lokale og sæsonbestemte råvarer. 

 

22.06.19 – 31.07.19 / GRAFFITI – København 1984-2019

Tag på opdagelse i det københavnske graffitimiljø. GRAFFITI – København 1984-2019 er en fotoudstilling om ungdomskultur, identitet og en by i forandring fortalt af dem som var og er en del af miljøet. Udstillingen tager dig med på en fotodokumentarisk rejse ind i det urbane miljø i Københacn helt tilbage fra midt-80erne og frem til idag. De mere end 100 fotografier bliver udstillet i Øksnehallens rå rammer og er taget af graffitiskriverne selv. 

 

10.05.19 – 20.10.19 / Hundested Sandskulpturfestival

Oplev den ganske særlige kulturattraktion på den driftige havn, hvor sandskulptører, heriblandt flere verdensmestre, skaber monumentale og forgængelige kunstværker i særklasse af gyldne sandkorn. Festivalen er både sjov og inspirerende, og der er rig mulighed for at skabe sin egen sandskulptur. På festivalpladsen kan børn og barnlige sjæle udfolde kreativiteten med forskellige aktiviteter og fordybe sig i sandet. Caféen byder på forfriskninger, mens ungerne hygger sig i sandkassen.

 

Hele året / Torvehallerne og streetfood i Kødbyen

Torvehallerne ligger 5 minutter fra hotellerne, og det er et ‘must’ med et lille besøg der. Det er altid interessant at se udvalget af forskellige fødevarer og det er et godt sted for en snack.  Der er ofte små festivaler i weekenderne. Vi kan også anbefale et besøg på weekendmarkedet i Kødbyen, hvor der som regel er et godt udvalg af streetfood. Se mere her »

 

Hele året / Koncert på ALICE

ALICE er den nye sammenslutning af Jazzhouse og Global. De nye lokaler er på Nørre Allé 7, 2200 Nørrebro. Her har du muligheden for at høre et væld af spændende koncerter. Spørg i receptionen. Når du er gæst hos os, kan vi ofte hjælpe dig med at komme ind. Se hele programmet her »

 

Hver lørdag / Spansk live musik på Pintxos

Besøg Pintxos og oplev en aften med intens spansk stemning og få en udsøgt smagsoplevelse med skønne vine og delikat tapas. Hver lørdag spilles der spansk live musik mellem kl.20.00 – 21.30. Kom forbi, drøm dig væk til sydens sol og få en aften i særklasse.

 

Københavns eventkalender

Se alle begivenheder i København i eventkalenderen »

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.