Eventkalender - hvad sker i København og på hotellerne
Menu

Eventkalender

 

3/10 – 11/10 2020 / Copenhagen Beer Week

Er du klar til at slukke tørsten, når CPHBW får byen til at bruse og boble? Du kan gå ombord i et program, der er spækket med inspirerende og sanselige oplevelser med det bedste fra øllens verden. Vi glæder os til at skåle med dig den 3. – 11. oktober! Se programmet her »

 

3/10 – 11/10 2020 / Copenhagen Beer Week på Hotel Kong Arthur

På Hotel Kong Arthur har vi øllebrød på morgenbordet, hver dag under CPHBW, og i baren har vores barchef sat 4 ølcocktails på menukortet: bla. Bees Niece og en Boilermaker. Du kan også prøve en Ølgus i spaen, hvis du trænger til en oplevelse udover det sædvanlige. En ølgus foregår i flere mindre sessioner, og hver session er sammensat af både ølsmagning og gus med dampe, der svarer til øltypen. Det koster 315 kr. – du kan få en plads her » 

 

9/10 – 18/10 2020 / DinnerDays

Ud at spise? Brug DinnerDays til at prøvespise på alle de restauranter, du drømmer om at spise på. Det er også en unik mulighed for at spise på de restauranter, du normalt synes er lidt for dyre. Og så er det i efterårsferien, hvor du måske har lidt bedre tid end normalt. Det koster kun 210 kr. for 3 retter. Se mulighederne her » 

 

Hele året / Torvehallerne og streetfood i Kødbyen

Torvehallerne ligger 5 minutter fra hotellerne, og det er et ‘must’ med et lille besøg der. Det er altid interessant at se udvalget af forskellige fødevarer og det er et godt sted for en snack.  Der er ofte små festivaler i weekenderne. Vi kan også anbefale et besøg på weekendmarkedet i Kødbyen, hvor der som regel er et godt udvalg af streetfood. Se mere her »

 

Hele året / Koncert på ALICE

ALICE er den nye sammenslutning af Jazzhouse og Global. De nye lokaler er på Nørre Allé 7, 2200 Nørrebro. Her har du muligheden for at høre et væld af spændende koncerter. Spørg i receptionen. Når du er gæst hos os, kan vi ofte hjælpe dig med at komme ind. Se hele programmet her »

 

Københavns eventkalender

Se alle begivenheder i København i eventkalenderen »

ET SIKKERT OPHOLD

 

Vi sikrer et rent og trygt miljø med en certificeret rengøringsprotokol
og gentaget desinficering af centrale berøringsoverflader i løbet af dagen.
Få mere information her.

 

HUSK DU
kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.