Eventkalender - hvad sker i København og på hotellerne
Menu

Eventkalender

 

10.10.19 / Jan Hilmar spiller på Ibsens Hotel

Vi får besøg af Jan Hilmar, der bedst kan beskrives som en singer songwriter. Kom og vær med, tag en  time ud af kalenderen på en efterårs torsdag. Glem mobilen og lyt til levende musik og god vin i lobbyen på Ibsens Hotel på Nansensgadekvarterets markante hjørne. Vi starter kl 17:30

 

11.10.19 / Kulturnat

En gang om året er der Kulturnat – det betyder at hele byen er åben til sent ud på natten. Der er små og store events, som du alle har adgang til med et kulturpas, der kan købes på Nørreport Station. Se programmet her »  

 

17.10.19 / Marie Mørck på Hotel Kong Arthur

Vi får besøg af Marie Mørck der skal underholde os med hendes moderne og jazzede sange, inspireret af folkemusikkens traditioner. Kom og vær med, tag en  time ud af kalenderen på en efterårs torsdag. Glem mobilen og lyt til levende musik og god vin i lobbyen på Hotel Kong Arthur. Vi starter kl 17:30

 

Hver torsdag / Fællesspisning i Kulturhuset Indre By

Deltag i fællesspisning i Kulturhuset Indre By hver torsdag. Singh fra den populære Café Munk står for maden en gang om ugen, til en god pris. Det Indiske køkken har masser af smagfulde retter, også inden for det veganske køkken. Så tag dine kære familie, dine gode venner og din nabo med ned i Kulturhuset til en hyggelig, social og gastronomisk madoplevelse. Læs mere her».

 

Hele året / Torvehallerne og streetfood i Kødbyen

Torvehallerne ligger 5 minutter fra hotellerne, og det er et ‘must’ med et lille besøg der. Det er altid interessant at se udvalget af forskellige fødevarer og det er et godt sted for en snack.  Der er ofte små festivaler i weekenderne. Vi kan også anbefale et besøg på weekendmarkedet i Kødbyen, hvor der som regel er et godt udvalg af streetfood. Se mere her »

 

Hele året / Koncert på ALICE

ALICE er den nye sammenslutning af Jazzhouse og Global. De nye lokaler er på Nørre Allé 7, 2200 Nørrebro. Her har du muligheden for at høre et væld af spændende koncerter. Spørg i receptionen. Når du er gæst hos os, kan vi ofte hjælpe dig med at komme ind. Se hele programmet her »

 

Københavns eventkalender

Se alle begivenheder i København i eventkalenderen »

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.