Eventkalender - hvad sker i København og på hotellerne
Menu

Eventkalender

 

15.09.19 / Copenhagen Half Marathon 

Tag del i festlighederne, når ca. 25.000 elite- og fritidsløbere deltager i Copenhagen Half Marathon 2019. Ruten er spredt over hele København, og undervejs passeres nogle af de smukkeste steder i København, lige fra Kongens Nytorv, Frederiksberg Allé og Søerne til Marmorkirken, Børsen og Christiansborg. Gå ud på gaden og hep på de seje løbere. 

 

12.09.19 / Christa Wolf spiller på Ibsens Hotel 

Kom forbi Ibsens Hotel til Cozy Hour & Live Session og nyd jazzsangerinde Christa Wolf og skøn eftermiddag/aften med fantastisk musik. Jazzsangerinde Christa Wolf skaber et varmt, blødt og samtidig superdynamisk rum. Der spilles jazz standards blandet med Christas egne sange fra det bluesy, jazzede univers. Vi starter kl 17:30 på Ibsens Hotel .

 

19.09.19 / Sune Sunesen Duo er tilbage på Kong Arthur

Sune Sunesen Duo står for en let og svævende jazz, og Sune sørger for at vores virkeligt gode flygel kommer i spil. Du er velkommen sammen med vores gæster til lytte med. Du har også mulighed for at smage drinks fra baren med oprindelse i vores nære region inspireret af mere klassiske cocktails.

.

26.09.19 / Marie Mørck spiller op på Ibsens Hotel 

Vi har før haft Marie Mørck forbi på Ibsens Hotel, og nu er hun tilbage. Hun er en fremadstormende sangerinde på den unge, danske jazzscene. Efter at have boet to år i Sverige vendte hun hjem i sommers, og hun er nu allerede i fuld sving med at synge sig ind i de københavnske hjerter. Vi starter kl 17:30

 

Hele året / Torvehallerne og streetfood i Kødbyen

Torvehallerne ligger 5 minutter fra hotellerne, og det er et ‘must’ med et lille besøg der. Det er altid interessant at se udvalget af forskellige fødevarer og det er et godt sted for en snack.  Der er ofte små festivaler i weekenderne. Vi kan også anbefale et besøg på weekendmarkedet i Kødbyen, hvor der som regel er et godt udvalg af streetfood. Se mere her »

 

Hele året / Koncert på ALICE

ALICE er den nye sammenslutning af Jazzhouse og Global. De nye lokaler er på Nørre Allé 7, 2200 Nørrebro. Her har du muligheden for at høre et væld af spændende koncerter. Spørg i receptionen. Når du er gæst hos os, kan vi ofte hjælpe dig med at komme ind. Se hele programmet her »

 

Københavns eventkalender

Se alle begivenheder i København i eventkalenderen »

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.