Menu

Eventkalender

 

A VILLAGE DOWNTOWN

Sommerens oplevelser på Arthur Hotels 

 

Fra 4. juli til d. 28. august har vi fornøjelsen ​​at tilbyde følgende sommeroplevelser til vores gæster.

 

Yoga
Få genoprettet balance mellem krop og sjæl hver morgen, tirsdag til søndag kl. 8.30 – 9.30 med vores private yogalærer, Iris. Hvis du ønsker at deltage, skal du møde op i lobbyen på Hotel Kong Arthur kl. 8.20 og herfra bliver du fulgt til dagens yoga session. Hvis vejret er solrigt, dyrker vi yoga i gårdhaven. I tilfælde af dårligt vejr er vi i hotellets yogarum.

 

Hygge i gårdhaven.
I hjertet af hotellerne finder du vores hyggelige gårdhave. Hver dag fra 16.00 til 22.00 er du inviteret til at nyde vores lokale specialiteter og hygge i afslappet atmosfære. Der vil være musik, drinks og snacks i solen.

 

Rundvisning på hotellerne
Kan det passe, at Hotel Kong Arthur har været et lærlingehjem? Er du interesseret i vores historie, tilbyder vi en guidet tur på vores to hoteller. Vi deler ud af hemmeligheder og gode historier. Turen starter i lobbyen på Hotel Kong Arthur – mandag, onsdag og fredag ​​kl. 10.30.

 

Ibsens Daily
Nyd en velfortjent pause fra alle de nye oplevelser, mens du møder lokale beboer fra Nansensgade-området. Ibsens Daily er et hyggeligt sted at nyde en vellavet kaffe og et sødt stykke bagværk, mens du læser magasiner eller læser dagens avis.

 

Musik
Vi elsker musik, og vi deler gerne vores passion med vores gæster. Om sommeren vil der være små koncerter på vores hoteller. Spørg i lobbyen, hvornår det næste musikarrangement finder sted.

 

 

OPLEVELSER I KØBENHAVN


8/4 – 25/9  Tivoli er åben

Besøg Tivoli og ha’ en skøn dag med dine børn. Tivoli kan også besøges alene for udsmykningen, de mange blomster og restauranterne. Se mere »

 

24/6  – 10/7  Copenhaven Jazz festival
København har en lang historie med jazz, og gennem tiden har flere af jazzen korifæer boet i byen kortere eller længere perioder.  Jazzen er i høj grad levende og mange af de nye plus de kendte og mange af jazzens stilarter kan opleves på små og store spillesteder. Se mere »

 

1/7  – 2/7 Tour de France – Grand depárt Copenhagen
1. juli er der enkeltstart fra København. Både 1. og 2. juli vil store dele af byen være lukket for biltrafik. Du kan se ruten her, og måske har du lyst til selv at prøve den af før Tour’en kommer. Se mere »

 

7/7  – 10/7 Sommer dans
Danske Danseteater har arrangeret sommerdans på Ofelia Plads. Det er under åben himmel og med bølgeskvulp som baggrundslyd. Se mere »

 

19/8  – 27/8 Gadesang – Copenhagen opera festival
Operaen skal ud på gader og stræder. Det er tanken bag Copenhagen Opera Festival. Operaforestillingerne er gratis og kan opleves flere steder i byen bla. på Den røde Plads på Nørrebro. Se mere »

 

Hele året – Torvehallerne og streetfood i København

Torvehallerne ligger 5 minutter fra hotellerne, og det er et ‘must’ med et lille besøg der. Det er altid interessant at se udvalget af forskellige fødevarer og det er et godt sted for en snack.  Der er ofte små festivaler i weekenderne. Vi kan også anbefale et besøg på weekendmarkedet i Kødbyen, hvor der som regel er et godt udvalg af streetfood. Se mere her »

 

Hele året – Koncerter på Huset

I Huset på Rådhusstræde 13, 1466 Copenhagen har du muligheden for at høre et væld af spændende koncerter. Spørg i receptionen. Når du er gæst hos os, kan vi ofte hjælpe dig med at komme ind. Se hele programmet her »

 

 

Psst...

 

Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Book med email
i dag fra 11:00-13:00

Vores online booking bliver omstruktureret i dag fra kl 11:00 - 13:00. Tab ikke modet, du kan sende en forespørgsel på:

book@arthurhotels.dk eller på
vores chat på www.arthurhotels.dk

Indtast det ønskede hotel, dato, dit fulde navn, din email-adresse og dig telefonnummer. Så er du allerede godt i gang.

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.