Eventkalender - hvad sker i København og på hotellerne
Menu

Eventkalender

 

31.03.20 – 31.05.20/ Kulturoplevelser under Corona 

Selvom coronaer holder Københavns museer, attraktioner og meget andet lukket – så har mange åbnet deres digitale døre til et masse særlige kulturoplevelser. Tipsene i denne kulturguide giver virtuelle smagsprøver på museer og institutioner, som kalder på et rigtigt besøg, så snart de fysiske døre igen åbner og du for alvor trænger til at få stillet din sult på kultur og oplevelser, som har meldt sig i løbet af nedlukningen. Læs mere her » 

 

Hver torsdag / Fællesspisning i Kulturhuset Indre By

Deltag i fællesspisning i Kulturhuset Indre By hver torsdag. Singh fra den populære Café Munk står for maden en gang om ugen, til en god pris. Det Indiske køkken har masser af smagfulde retter, også inden for det veganske køkken. Så tag dine kære familie, dine gode venner og din nabo med ned i Kulturhuset til en hyggelig, social og gastronomisk madoplevelse. Læs mere her».

 

Hele året / Torvehallerne og streetfood i Kødbyen

Torvehallerne ligger 5 minutter fra hotellerne, og det er et ‘must’ med et lille besøg der. Det er altid interessant at se udvalget af forskellige fødevarer og det er et godt sted for en snack.  Der er ofte små festivaler i weekenderne. Vi kan også anbefale et besøg på weekendmarkedet i Kødbyen, hvor der som regel er et godt udvalg af streetfood. Se mere her »

 

Hele året / Koncert på ALICE

ALICE er den nye sammenslutning af Jazzhouse og Global. De nye lokaler er på Nørre Allé 7, 2200 Nørrebro. Her har du muligheden for at høre et væld af spændende koncerter. Spørg i receptionen. Når du er gæst hos os, kan vi ofte hjælpe dig med at komme ind. Se hele programmet her »

 

Københavns eventkalender

Se alle begivenheder i København i eventkalenderen »

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.