Eventkalender - hvad sker i København og på hotellerne
Menu

Eventkalender

 

 

1/7 – 24/7  – COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL

Når Copenhagen Jazz Festival ruller over byen, er København som forvandlet. Over alt spiller musikken: På torve og i byens parker, på jazzklubberne og nye interimistiske scener, og ikke mindst i byens største og flotteste koncertsale. København er i feststemning, mens der er jazzfestival. Det er et af de bedste tidspunkpter på året at lægge vejen forbi. Se programmet her »

 

16/7 – 2/9  – KONG ARTHUR’S SOMMER LOUNGE

Kong Arthur’s gårdhave danner rammerne om sommerens lounge stemning. Et hæng-ud-sted med bartenderens bedste drinks fra lokale mikrobryggerier, god musik og sommerhygge.  Du kan bestille mad fra  vores restauranter og hver torsdag har vi live koncerter. Se mere her »

 

HELE ÅRET – TOVEHALLERNE OG STREETFOOD I KØBENHAVN

Torvehallerne ligger 5 minutter fra hotellerne, og det er et ‘must’ med et lille besøg der. Det er altid interessant at se udvalget af forskellige fødevarer og det er et godt sted for en snack.  Der er ofte små festivaler i weekenderne. Vi kan også anbefale et besøg på weekendmarkedet i Kødbyen, hvor der som regel er et godt udvalg af streetfood. Se mere her »

 

HELE ÅRET – KONCERT PÅ ALICE

ALICE er den nye sammenslutning af Jazzhouse og Global. De nye lokaler er på Nørre Allé 7, 2200 Nørrebro. Her har du muligheden for at høre et væld af spændende koncerter. Spørg i receptionen. Når du er gæst hos os, kan vi ofte hjælpe dig med at komme ind. Se hele programmet her »

 

 

ET SIKKERT OPHOLD

 

Vi sikrer et rent og trygt miljø med en certificeret rengøringsprotokol og gentaget desinficering af centrale berøringsoverflader i løbet af dagen.
Få mere information her.

 

HUSK DU
kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.