Eventkalender - hvad sker i København og på hotellerne
Menu

Eventkalender

 

07.02.19 / Sune Sunesen duo på Hotel Kong Arthur

Denne torsdag til cozy hour vil Sune Sunesen duo komme forbi og underholde med intim jazz i verdensklasse. Kom forbi til en hyggelig eftermiddag og nyd en af vores lækre G&T fra Hernö i baren.

 

10.02.19 – 17.02.19 / Dining Week & Cocktail Week 

Spis på en lang række af Danmarks restauranter under Copenhagen Dining Week. Konceptet ligger fast. Hvert år i uge 7 kan du under Dining Week spise på mere end 200 af Danmarks gourmetrestauranter, der alle tilbyder en tre-retters menu inkl. San Pellegrino-mineralvand for 215 kr. pr. mand. Som en del af den populære Dining Week kan du nu kombinere din aften ude med en pre- eller en after dinner cocktail. Med en Cocktail Week billet får du to cocktails for 100 kr. på et udvalg af Københavns bedste barer.

 

18.01.19 – 02.03.19 – Fernisering i Format Artspace

Body of Work er årets første udstilling i Format Artspace. Det er en duoudstilling af Krista Rosenkilde og Meyer-Lavigne. Med netop denne titel, får kunstnerne både refereret til deres sammenstilling af værker, men også ledt tankerne hen på den fysiske krop – en organisk helhed, som indtager rummet og giver én en omsluttende krammer. Format Artspace findes på Nansensgade 35. 

 

01.02.19 – 24.02.19 / Copenhagen Light Festival

Copenhagen Light Festival lyser op i vintermørket. I februar bliver København for anden gang fyldt med smukke lysinstallationer, når Copenhagen Light Festival igen indtager byen. Havnen og byens rum vil blive oplyst af smukke oplevelser fra Nordhavn til Ørestad. Der vil være 35-40 lysinstallationer. Du kan opleve dem på egen hånd eller tage med på en af festivalens guidede ture på segways, med kanalbåde, kayakker eller til fods. 

 

01.02.19 – 24.02.19 / Vinterjazz

Vinterjazz er en landsdækkende fejring af jazz med omkring 600 koncerter spredt ud over hele Danmark. I København kan du stifte bekendtskab med både danske og internationale stjerner, når jazzkoncerterne indtager byens spillesteder. Der er masser af koncerter at vælge imellem, uanset om du er til det store, forkromede orkestor på Københavns største spillesteder, eller hellere vil til intim koncert på en lille vinbar. Læs mere om Vinterjazz her».

 

Hele året / Torvehallerne og streetfood i Kødbyen

Torvehallerne ligger 5 minutter fra hotellerne, og det er et ‘must’ med et lille besøg der. Det er altid interessant at se udvalget af forskellige fødevarer og det er et godt sted for en snack.  Der er ofte små festivaler i weekenderne. Vi kan også anbefale et besøg på weekendmarkedet i Kødbyen, hvor der som regel er et godt udvalg af streetfood. Se mere her »

 

Hele året / Koncert på ALICE

ALICE er den nye sammenslutning af Jazzhouse og Global. De nye lokaler er på Nørre Allé 7, 2200 Nørrebro. Her har du muligheden for at høre et væld af spændende koncerter. Spørg i receptionen. Når du er gæst hos os, kan vi ofte hjælpe dig med at komme ind. Se hele programmet her »

 

Hver lørdag / Spansk live musik på Pintxos

Besøg Pintxos og oplev en aften med intens spansk stemning og få en udsøgt smagsoplevelse med skønne vine og delikat tapas. Hver lørdag spilles der spansk live musik mellem kl.20.00 – 21.30. Kom forbi, drøm dig væk til sydens sol og få en aften i særklasse.

 

Københavns eventkalender

Se alle begivenheder i København i eventkalenderen »

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.