Eventkalender - hvad sker i København og på hotellerne
Menu

Eventkalender

 

20.11.18 / Jan Hilmar Due spiller på Hotel Kong Arthur

Denne gang byder vi inden for til Cozy Hour på Hotel Kong Arthur og byder velkommen til Jan Hilmar Duo, som vil spille en kombination af poppede og jazzede melodier, der sætter sig fast i ørerne, får fødderne til at vippe og hofterne til at vrikke. Kom forbi og nyd musikken og smag vores lækre G&T eller øl fra Nørrebro Bryghus.

 

23.11.18 / Green Friday

Green Friday er Black Friday’s modspil. Du kan gå på skattejagt i andres tøj og ting, rydde ud i hylderne derhjemme, tage tøj og ting med og lade andre få glæde af det. Samtidig kan du høre god musik, nyde nogle lækre snacks og drikker billige økologiske øl. Det hele sker i Kulturhuset Indre By mellem kl.15 – 20. Læs mere om eventen her»

 

24.11.18 / Julemarked i Nansensgade

Nansensgade oser af julehygge, når det årlige julemarked løber af stablen. Du finder alverdens lækkerier og julede indslag, den unikke gave, julepynt, kunsthåndværk og meget mere. Når indkøbene er overstået kan du få lidt lækkert til ganen hos gadens mange boder og caféer. Så tag familie og venner under armen og vær med, når julehyggen spreder sig i Nansensgade.  

 

21.09.18 – 13.01.19 / BIG ART på Charlottenborg

I efteråret 2018 åbner Kunsthal Charlottenborg sin hidtil mest ambitiøse udstilling af moderne kunst i samarbejde med den anerkendte danske tegnestue BIG – Bjarke Ingels Group. Udstillingen hedder BIG ART og viser den moderne kunst integreret i arkitektur særligt skabt til BIG’s projekter. Besøgende kan opleve BIG’s samarbejder med nogle af verdens mest roste, internationale, nulevende kunstnere. Læs mere her.»  

 

15.11.17 – 31.10.18 / Kronborgs Hemmelighed 

Rejs med tilbage i tiden til dengang Kronborg kontrollerede sundet og bragte Danmark velstand – men alt er ikke som det burde og det er jeres opgave at redde riget fra fallittens rand. Udforsk det sagnomspundne renæssanceslot med 2000 rum og fyld skattekisten op igen på en jagt for voksne. Her bliver jeres evner testet igennem gåder, koder og ledetråde alt imens i føres ned i Kronborgs dunkle underverden, hvor i må klare jer i olielampens skær. Sammen står kun I med et skattekort og skal bryde Kronborgs forbandelse og fylde skattekisten igen. Læs mere om mysteriet og åbningstider her » 

 

Hele året / Torvehallerne og streetfood i Kødbyen

Torvehallerne ligger 5 minutter fra hotellerne, og det er et ‘must’ med et lille besøg der. Det er altid interessant at se udvalget af forskellige fødevarer og det er et godt sted for en snack.  Der er ofte små festivaler i weekenderne. Vi kan også anbefale et besøg på weekendmarkedet i Kødbyen, hvor der som regel er et godt udvalg af streetfood. Se mere her »

 

Hele året / Koncert på ALICE

ALICE er den nye sammenslutning af Jazzhouse og Global. De nye lokaler er på Nørre Allé 7, 2200 Nørrebro. Her har du muligheden for at høre et væld af spændende koncerter. Spørg i receptionen. Når du er gæst hos os, kan vi ofte hjælpe dig med at komme ind. Se hele programmet her »

 

Hver lørdag / Spansk live musik på Pintxos

Besøg Pintxos og oplev en aften med intens spansk stemning og få en udsøgt smagsoplevelse med skønne vine og delikat tapas. Hver lørdag spilles der spansk live musik mellem kl.20.00 – 21.30. Kom forbi, drøm dig væk til sydens sol og få en aften i særklasse.

 

Københavns eventkalender

Se alle begivenheder i København i eventkalenderen »

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.