Eventkalender - hvad sker i København og på hotellerne
Menu

Eventkalender

 

13.12.18 / Harmonize på Ibsens Hotel & Hotel Kong Arthur 

Denne torsdag til cozy hour vil koret Harmonize komme forbi og sørge for at vi komme i den helt rigtige julestemning. De synger først en halv time på Ibsens Hotel og derefter en halv time på Hotel Kong Arthur. Kom forbi og nyd noget god musik og smag vores fantastisk æble gløgg i baren. 

 

13.12.18 / Lucia-optog i kajak  

Oplev Lucia-optog til vands. 13. december kan du opleve et alternativt Lucia-optog, når kajakroerne stævner ud fra Kayak Republic og sejler gennem kanalerne i kajakker pyntet med lys og juledekorationer. Optoget er et smukt syn, som kan nydes fra kajen rundt langs Københavns kanaler. Kajakroerne vil synge julesange i Nyhavn, Christianshavn og ved Højbro plads. 

 

23.11.18 – 23.12.18 / Nøddeknækkeren i Tivolis koncertsal

Juleballetten Nøddeknækkeren vender atter engang tilbage til Koncertsalen i julen i 2018. Juleklassikeren byder på piruetter i harlekintern, julestemning og storslået symfonisk musik. Juleballetten handler om den unge pige Clara der vågner op i en drømmeverden, da hun under juleaften falder i søvn. Sammen med Harlekin, Pjerrot og Nøddeknækkeren får hun en eventyrlig nat fyldt med dans og musik. 

 

21.09.18 – 13.01.19 / BIG ART på Charlottenborg

I efteråret 2018 åbner Kunsthal Charlottenborg sin hidtil mest ambitiøse udstilling af moderne kunst i samarbejde med den anerkendte danske tegnestue BIG – Bjarke Ingels Group. Udstillingen hedder BIG ART og viser den moderne kunst integreret i arkitektur særligt skabt til BIG’s projekter. Besøgende kan opleve BIG’s samarbejder med nogle af verdens mest roste, internationale, nulevende kunstnere. Læs mere her.»  

 

15.11.17 – 31.10.18 / Kronborgs Hemmelighed 

Rejs med tilbage i tiden til dengang Kronborg kontrollerede sundet og bragte Danmark velstand – men alt er ikke som det burde og det er jeres opgave at redde riget fra fallittens rand. Udforsk det sagnomspundne renæssanceslot med 2000 rum og fyld skattekisten op igen på en jagt for voksne. Her bliver jeres evner testet igennem gåder, koder og ledetråde alt imens i føres ned i Kronborgs dunkle underverden, hvor i må klare jer i olielampens skær. Sammen står kun I med et skattekort og skal bryde Kronborgs forbandelse og fylde skattekisten igen. Læs mere om mysteriet og åbningstider her » 

 

Hele året / Torvehallerne og streetfood i Kødbyen

Torvehallerne ligger 5 minutter fra hotellerne, og det er et ‘must’ med et lille besøg der. Det er altid interessant at se udvalget af forskellige fødevarer og det er et godt sted for en snack.  Der er ofte små festivaler i weekenderne. Vi kan også anbefale et besøg på weekendmarkedet i Kødbyen, hvor der som regel er et godt udvalg af streetfood. Se mere her »

 

Hele året / Koncert på ALICE

ALICE er den nye sammenslutning af Jazzhouse og Global. De nye lokaler er på Nørre Allé 7, 2200 Nørrebro. Her har du muligheden for at høre et væld af spændende koncerter. Spørg i receptionen. Når du er gæst hos os, kan vi ofte hjælpe dig med at komme ind. Se hele programmet her »

 

Hver lørdag / Spansk live musik på Pintxos

Besøg Pintxos og oplev en aften med intens spansk stemning og få en udsøgt smagsoplevelse med skønne vine og delikat tapas. Hver lørdag spilles der spansk live musik mellem kl.20.00 – 21.30. Kom forbi, drøm dig væk til sydens sol og få en aften i særklasse.

 

Københavns eventkalender

Se alle begivenheder i København i eventkalenderen »

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.