Menu

Nyheder

 

Vælg værelse online / 21.04

Hvis du nogensinde har været forbi Ibsens Hotel eller Hotel Kong Arthur ved du, at vores hoteller ligger i historiske københavner-bygninger. Det er nogle skønne gamle bygninger med i alt 332 forskellige værelser at vælge i mellem. Læs hvordan du vælger værelse, når du checker ind online »

 

Vores nyeste service tiltag – nu kan du checke ind, før du ankommer / 25.07

Du kan checke ind med din mobil på Ibsens Hotel og Hotel Kong Arthur (men du kan også bare ankomme og checke ind i receptionen, som du plejer). Alle gæster modtager 6 dage før ankomst en email, der tilbyder mulighed for at checke ind med det samme – enten online eller ved at hente app’en, Aergoguest. Et tidligt check-in sparer os og vores gæster for formaliteterne ved ankomsten og giver os tid til at modtage vores gæster på en bedre måde. Vi arbejder på, at vores gæster skal føle sig endnu mere hjemme og velkomne – det er det, det handler om.

 

Sommer Lounge / 16.07 – 01.09

Hele sommeren kan du opleve Kong Arthurs Sommer Lounge, både når du er gæst på Ibsens Hotel og på Hotel Kong Arthur. Gårdhaven danner rammerne om Sommer Loungen med skønne drinks, små serveringer, musik og koncerter hver torsdag fra 17 – 18. Om morgenen er vandtemplet åbnet for vores gæster, og hver fredag byder vi på noget helt nyt, Champagnegus i saunaen. Se programmet her »

 

Hotelfestival / 16.04 – 22.05

I april har vi i samarbejde med Benjamin Koppel og Cowbell Music arrangeret Hotelfestival – 4 live events med nogle af de bedste danske musikere bla. Marie Carmen Koppel, Patrick Dorgan, Søren Sko med flere – læs mere om Hotelfestival. Se programmet her »

 

Gårdhavekoncert i samarbejde med Roskilde Festival / 12.03

Vi fejrede musikken med masser af glade mennesker til gårdhavekoncert i koncertværelser på Hotel Kong Arthur. GRETA, Rigmor og Late Verlane, 3  upcoming indiebands, der skulle have spillet på Roskilde Festival 2020 gav en unik koncertoplevelse med visuals og en lyd der fungerede, selvom koncerten blev spillet i et lukket gårdrum. Se mere på TV2 nyheder, og Gaffas reportage “Skal 20’ernes koncerter opleves fra en hotelseng?“.

 

In-room spa / 11.01

Som noget nyt, kan vores gæster vælge en in-room spapakke. Vores in-room spapakke er inspireret af den nordiske natur med produkter baseret på rav, urter og planter. Inklusiv er en opgradering til en junior suite med jacuzzi badekar. Til mælkeoliebadet skal der nydes bobler og bagefter skal den vintertøre hud scrubbes og plejes med en rigtig god creme. Skriv til os på book@arthurhotels.dk eller ring til os på 33447777 og sig, du gerne vil booke in-room spa. Det koster 600,- oven i værelsesprisen. Snart vil in-room spa også kunne tilvælges på vores online booking på www.arthurhotels.dk

 

 

 

Du kan se mere presseomtale af  Ibsens Hotel og Hotel Kong Arthur på vores Pinterest Board »

Psst...

 

Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Book med email
i dag fra 11:00-13:00

Vores online booking bliver omstruktureret i dag fra kl 11:00 - 13:00. Tab ikke modet, du kan sende en forespørgsel på:

book@arthurhotels.dk eller på
vores chat på www.arthurhotels.dk

Indtast det ønskede hotel, dato, dit fulde navn, din email-adresse og dig telefonnummer. Så er du allerede godt i gang.

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.