Nyheder fra Arthur Hotels: Ibsens Hotel og Hotel kong Arthur
Menu

Nyheder

 

Hotelfestival / 16.04 – 22.05

I april har vi i samarbejde med Benjamin Koppel og Cowbell Music arrangeret Hotelfestival – 4 live events med nogle af de bedste danske musikere bla. Marie Carmen Koppel, Patrick Dorgan, Søren Sko med flere – læs mere om Hotelfestival. Se programmet her »

 

Gårdhavekoncert i samarbejde med Roskilde Festival / 12.03

Vi fejrede musikken med masser af glade mennesker til gårdhavekoncert i koncertværelser på Hotel Kong Arthur. GRETA, Rigmor og Late Verlane, 3  upcoming indiebands, der skulle have spillet på Roskilde Festival 2020 gav en unik koncertoplevelse med visuals og en lyd der fungerede, selvom koncerten blev spillet i et lukket gårdrum. Se mere på TV2 nyheder, og Gaffas reportage “Skal 20’ernes koncerter opleves fra en hotelseng?“.

 

In-room spa / 11.01

Som noget nyt, kan vores gæster vælge en in-room spapakke. Vores in-room spapakke er inspireret af den nordiske natur med produkter baseret på rav, urter og planter. Inklusiv er en opgradering til en junior suite med jacuzzi badekar. Til mælkeoliebadet skal der nydes bobler og bagefter skal den vintertøre hud scrubbes og plejes med en rigtig god creme. Skriv til os på book@arthurhotels.dk eller ring til os på 33447777 og sig, du gerne vil booke in-room spa. Det koster 600,- oven i værelsesprisen. Snart vil in-room spa også kunne tilvælges på vores online booking på www.arthurhotels.dk

 

Efterårsferie / 29.09

Har du børn, hører du nok blandt de, der holder fri. Det er vigtigt for alle at få oplevelser, også selvom vi lever i en corona-tid, og vi alle er lidt tilbageholdne og afventende. Vi skal jo passe på. Men heldigvis behøver alt ikke at gå i stå…  Læs mere her »

 

Skønne sommeroplevelser / 28.07

Vi glæder os hver dag over, vi har så mange gæster, som vi har, til trods for de hårde odds, som sommeren havde. En usædvanlig sommer, hvor vi har fået et nyt og stort fællesskab med mange musikere, som vi ønsker fortsætter, også når vi er kommet helt over corona-krisen…  Læs mere her »

 

Storbyliv krydret med events / 24.06

Vi har sammensat sommerens vildeste eventprogram, og vi glæder os så meget til at byde jer velkommen og til at hygge om jer. Arthur Hotels Gårdhave Events byder på både live koncerter, fysisk træning, vin-, gin-, whisky-smagninger og meget mere…  Læs mere her »

 

Klar til en anderledes sommer / 10.06

Corona-tiden har givet tid til eftertanke, og det vi hører fra venner og gæster er, at noget er forandret. Mange har opdaget, at tid og ro kan gøre en forskel. Vi er blevet inspireret af yoga og mindfulness og har lavet nogle skønne sommer retreats. Læs mere her »

 

Vi har fået en ny rengøringsprotokol / 22.05

I forbindelse med coronakrisen har vi ændret på vores rengøringsregler, og der er nu fuld decinficering af alle flader, der hyppigt berøres. Det gælder også i værelserne mht. dørhåndtag, lyskontakter, telefon, toiletskyld, fjernbetjening mm. Læs mere her »

 

64 nye værelser på Kong Arthur / 03.12 

Gemt i hjertet af det gamle København ved søerne har vi udvidet Hotel Kong Arthur med en ny fløj, 64 værelser og en skøn gårdhave mod Vendersgade. Læs mere her » 

 

Neurogastronomi – så maden gør os glad / 26.09 

”Maven bliver mæt før øjnene” siger en gammel talemåde. Øjnene registrerer om maden ser indbydende ud, om den er frisk. Nogle farver afkoder vores hjerne som ”lækker”, og det giver os lyst til at spise den. Læs mere her » 

 

Lys, let og lige til at blive glad i låget af / 04.06 

Hvis du har været forbi Hotel Kong Arthur det sidste halve år, har du sikkert hørt, at en ny morgenrestaurant var på vej. Nu er den der! I vores vildeste fantasi drømte vi om en større og lysere restaurant indrettet med dansk design, kunst og et spritnyt køkken, der kunne det hele. Læs mere her » 

 

Kick start dagen som en københavner / 10.03

Arthur Hotels inviterer til morgentræning med professionelle løbetrænere anført af løbecoach Christina Heick fra 2920 Running. Løbeturen går gennem vores nabolag og forbi BaNanna Parkens finurlige klatrevægge, gang i lårmusklerne i Søren Kierkegaards Bibliotekshave eller Ørstedsparken lige uden for vores hoveddør. Alle er velkomne til at løbe med sammen med vores gæster, medarbejdere og andre københavnere. Vi er klar hver morgen tirsdag-fredag kl. 6.30-7.30 og lørdag kl. 7.30-8.30, og det er gratis.  Mødested: foran Hotel Ibsens, Vendersgade 23, 1363 Kbh. Læs mere her » 

 

København melder fuldt booket  / 25.02

København vokser, der bygges hoteller, der kommer flere flyruter, antallet af internationale gæster stiger og også i 2019 vil der være perioder, hvor København må melde fuldt booket.  Læs mere her » 

 

Vi har fået økologiske grise / 04.12 

København. Hoteller. Grise. Hvordan hænger det sammen? Jo, vi har da pølser på morgenbordet, og vores brunch-pølser er produceret af kød fra egne grise, der opdrættes på det nordsjællandske, økologiske landbrug, Mangholm.  Læs mere her » 

 

En hemmelighed i tårnværelset  / 25.10

Indtil for ganske nylig gemte Ibsens Hotel i Indre København på en hemmelighed. Men et uventet besøg føjede et nyt kapitel til hotellets historie og et smukt tørklæde, der binder fortid og nutid sammen, er nu blevet sat i produktion.  Læs mere her » 

 

 

Du kan se mere presseomtale af  Ibsens Hotel og Hotel Kong Arthur på vores Pinterest Board »

ET SIKKERT OPHOLD

 

Vi sikrer et rent og trygt miljø med en certificeret rengøringsprotokol og gentaget desinficering af centrale berøringsoverflader i løbet af dagen.
Få mere information her.

 

HUSK DU
kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.