Nyheder fra Arthur Hotels: Ibsens Hotel og Hotel kong Arthur
Menu

Nyheder

 

10.03 / Kick start dagen som en københavner

Arthur Hotels inviterer til morgentræning med professionelle løbetrænere anført af løbecoach Christina Heick fra 2920 Running. Løbeturen går gennem vores nabolag og forbi BaNanna Parkens finurlige klatrevægge, gang i lårmusklerne i Søren Kierkegaards Bibliotekshave eller Ørstedsparken lige uden for vores hoveddør. Alle er velkomne til at løbe med sammen med vores gæster, medarbejdere og andre københavnere. Vi er klar hver morgen tirsdag-fredag kl. 6.30-7.30 og lørdag kl. 7.30-8.30, og det er gratis.  Mødested: foran Hotel Ibsens, Vendersgade 23, 1363 Kbh. Læs mere her » 

 

25.02 / København melder fuldt booket

København vokser, der bygges hoteller, der kommer flere flyruter, antallet af internationale gæster stiger og også i 2019 vil der være perioder, hvor København må melde fuldt booket.  Læs mere her » 

 

04.12 / Vi har fået økologiske grise

København. Hoteller. Grise. Hvordan hænger det sammen? Jo, vi har da pølser på morgenbordet, og vores brunch-pølser er produceret af kød fra egne grise, der opdrættes på det nordsjællandske, økologiske landbrug, Mangholm.  Læs mere her » 

 

25.10 / En hemmelighed i tårnværelset

Indtil for ganske nylig gemte Ibsens Hotel i Indre København på en hemmelighed. Men et uventet besøg føjede et nyt kapitel til hotellets historie og et smukt tørklæde, der binder fortid og nutid sammen, er nu blevet sat i produktion.  Læs mere her » 

 

 

Du kan se mere presseomtale af  Ibsens Hotel og Hotel Kong Arthur på vores Pinterest Board »

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.