Nyheder fra Arthur Hotels: Ibsens Hotel og Hotel kong Arthur
Menu

Nyheder

 

Facebook konkurrence:

GÆT HVOR MEGET GRUNDVAND VORES INDKØB AF ØKOLOGISKE FØDEVARER HAR SPARET FOR PESTICID- OG KUNSTGØDNINGSRESTER?

På et år køber Arthur Hotels mange tons økologiske varer til barer, restauranter og konferencecenter. Vi har fået en opgørelse fra vores største leverandør af økologiske fødevarer. Og nu ved vi hvor meget grundvand Arthur Hotels på et år har sparet for pesticider og kunstgødning. Det drejer sig om rigtigt mange liter vand. Faktisk er tallet så stort, er det drejer sig om et 5 cifret antal kubikmeter (m3)

 

Sådan deltager du:

  1. Skriv hvor mange m3 grundvand Arthur Hotels på et år har sparet for pesticid- og kunstgødningsrester i kommentarfeltet.
  2. Skriv navnet på den person, du gerne vil invitere med.

 

Find konkurrencen her »

 

🎄 VIND ET WEEKENDOPHOLD I HOTEL KONG ARTHURS NYE KØBENHAVNER-VÆRELSER med morgenmad i hotellets nye morgenrestaurant, der ligger i et næsten labyrintisk område af gårdhaver og byder på madkultur med friske økologiske råvarer og alt det bedste til både sanser og smagsløg med små lune retter, friskbagte vafler, overnight oats med skyr og bær, sild – en ægte klassiker på vores breddegrader, saft af årstidens frugt og meget mere. Specialkaffe som cafe latte osv. hører med til morgenbuffeten // Opholdet kan bookes på en valgfri dag i 2020.

 

Følg os på Facebook – vinderen offentliggøres der.

 

// Du vinder, hvis du skriver det rigtige antal kubikmeter (m3) vand, eller kommer tættest på.  
// Vi finder vinderen onsdag d. 11 december 🎄
// Du kan kun deltage en gang.
// Konkurrencen er helt uafhængig af Facebook.

 

 

Neurogastronomi – så maden gør os glad / 26.09 

”Maven bliver mæt før øjnene” siger en gammel talemåde. Øjnene registrerer om maden ser indbydende ud, om den er frisk. Nogle farver afkoder vores hjerne som ”lækker”, og det giver os lyst til at spise den. Læs mere her » 

 

Lys, let og lige til at blive glad i låget af / 04.06 

Hvis du har været forbi Hotel Kong Arthur det sidste halve år, har du sikkert hørt, at en ny morgenrestaurant var på vej. Nu er den der! I vores vildeste fantasi drømte vi om en større og lysere restaurant indrettet med dansk design, kunst og et spritnyt køkken, der kunne det hele. Læs mere her » 

 

Kick start dagen som en københavner / 10.03

Arthur Hotels inviterer til morgentræning med professionelle løbetrænere anført af løbecoach Christina Heick fra 2920 Running. Løbeturen går gennem vores nabolag og forbi BaNanna Parkens finurlige klatrevægge, gang i lårmusklerne i Søren Kierkegaards Bibliotekshave eller Ørstedsparken lige uden for vores hoveddør. Alle er velkomne til at løbe med sammen med vores gæster, medarbejdere og andre københavnere. Vi er klar hver morgen tirsdag-fredag kl. 6.30-7.30 og lørdag kl. 7.30-8.30, og det er gratis.  Mødested: foran Hotel Ibsens, Vendersgade 23, 1363 Kbh. Læs mere her » 

 

København melder fuldt booket  / 25.02

København vokser, der bygges hoteller, der kommer flere flyruter, antallet af internationale gæster stiger og også i 2019 vil der være perioder, hvor København må melde fuldt booket.  Læs mere her » 

 

Vi har fået økologiske grise / 04.12 

København. Hoteller. Grise. Hvordan hænger det sammen? Jo, vi har da pølser på morgenbordet, og vores brunch-pølser er produceret af kød fra egne grise, der opdrættes på det nordsjællandske, økologiske landbrug, Mangholm.  Læs mere her » 

 

En hemmelighed i tårnværelset  / 25.10

Indtil for ganske nylig gemte Ibsens Hotel i Indre København på en hemmelighed. Men et uventet besøg føjede et nyt kapitel til hotellets historie og et smukt tørklæde, der binder fortid og nutid sammen, er nu blevet sat i produktion.  Læs mere her » 

 

 

Du kan se mere presseomtale af  Ibsens Hotel og Hotel Kong Arthur på vores Pinterest Board »

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.