Menu

Firmaaftale

En firmaaftale er din garanti for en hotelpartner, der vil gøre alt for at opretholde et rigtig godt samarbejde. I en firmaaftale med os følger: et homey 4-stjernet hotel, et 3-stjernet urban hotel, konferencefaciliteter, adgang til Københavns største spa, og mulighed for spisning på 3 lokale restauranter. Det hele er placeret lige i nærheden af Nørreport station. Vi har sørget for arbejdsborde på alle værelser og fri adgang til super hurtig wifi. På Hotel Kong Arthur tilbyder vi også mødelokaler. Vores konferencecenter ligger i en tilstødende gårdhave og var tidligere en stald. Se møderummene her » 

 

Vi har vendt det hele på hovedet

Når man laver en firmaaftale på hotelovernatninger, kan man opleve at de pågældende aftalepriser ikke altid kan benyttes, når byen er fyldt. Hos os har vi vendt det hele på hovedet. Her vil din aftalepris altid være din max. pris, også når byen er travl.  Hvis vi har et godt tilbud i lavsæsonen, kan du altid benytte dig af dette og i de perioder, hvor byen er travl og priserne er høje, betaler du altid kun din aftalepris.

 

Kontakt 

Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 33457718 eller på mail: sales@arthurhotels.dk for at høre nærmere. Fortæl os, hvad du har behov for i forbindelse med en fast aftale om overnatninger i København, og så gør vi vores bedste til at matche dine behov.

 

Når du har en firmaaftale ved du, hvad du skal betale hele året rundt, også når byen er på den anden ende. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sørge for at du og dine kolleger får et dejligt værelse og føler jer hjemme, mens I er i København. Hvis du booker online med dit corporate ID,  får du en ekstra fordel.

 

Book med dit firma-ID

Med en firmaaftaler med os følger dit helt private firma-ID, hvormed du kan booke online direkte til dine aftalepriser. Du taster dit firma-ID in i boksen Firma ID. Skulle vi have et hoteltilbud, der er billigere en din aftalepris, har du selvfølgelig altid mulighed for at booke til billigste pris.

Psst...

 

Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Book med email
i dag fra 11:00-13:00

Vores online booking bliver omstruktureret i dag fra kl 11:00 - 13:00. Tab ikke modet, du kan sende en forespørgsel på:

book@arthurhotels.dk eller på
vores chat på www.arthurhotels.dk

Indtast det ønskede hotel, dato, dit fulde navn, din email-adresse og dig telefonnummer. Så er du allerede godt i gang.

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.