Spa-værelser på Hotel Kong Arthur
Menu

Spa-værelser

Spa-etagen ligger i forbindelse med vores 850m2 store spa, Ni’mat Spa. Hele dette område er fokuseret på at give den fulde spa oplevelse. Book et spa-værelse, klik på BOOK (øverste højre hjørne).

 

Spa-værelser kan bookes under alle vores priskategorier og booker du en spa-pakke, bor du altid i et spa-værelse. Når du bor på et spa-værelse har du fri adgang til Vandtemplet. Det er dog nødvendigt at bestille tid inden ankomst. På den måde kan vi sikre, at det er en afstressende og energigivende oplevelse at være på spaophold. Vores spa er meget populær – især i vintermånederne.

 

Bestil tid til Vandtemplet »

 

Det handler om at skabe balance mellem krop og sjæl. Alle sanser skal stimuleres, og vi har derfor valgt mørke, beroligende og varme farver, dufte der svarer hertil og afslappende musik, der påvirker sindet og hjælper dig til at koble af. Vores spa-værelser findes i 2 kategorier:  Spa Senses og Spa Executive:

 

Spa Senses: Værelset til dig, som vil nyde den fulde spaoplevelse. Lad dine sanser blive forført af dufte, farver og stemning, som bringer dig på en mental rejse til Østens mystik. Pak dig ind i den lækre badekåbe og besøg vores spa, som du har en rabat voucher og fri adgang til. Værelserne varierer i størrelse fra det hyggelige, intime værelse til det store dobbeltværelse. Værelsesstørrelse: Ca. 15-18 m2, 1 halvandenmandsseng  (140 cm bred).

 

Spa Executive: Vores spa suiter med boblebad på værelset giver maksimal selvforkælelse. Du har god plads og en dejlig stor King Size dobbeltseng (180 cm). Pak dig ind i den bløde badekåbe og slippers, nyd den lækre Panpuri sæbe, balsam og bodylotion. Du har selvfølgelig fri adgang til vores spa og får en voucher, der giver rabat på behandling i spaen. Værelsesstørrelse: Ca. 22-34 m2, 1 king size seng (180 cm bred) eller twin senge.

 

 Når du booker en spa-pakke, vil du altid få et værelse på vores spa-etage, se foreksempel spa-pakken, Spa Livsnyder »   Du kan også vælge spaværelser, når du booker andre priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

KONG ARTHUR

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.