Spa-værelser på Hotel Kong Arthur
Menu

Spa-værelser

Nogle gange er det nemmere at tage helt dybe åndedrag i de rigtige omgivelser. Og det er dét, vi har forsøgt at skabe. De rigtige omgivelser.

 

Spa-værelserne på vores 4-stjernede Hotel Kong Arthur er indrettet til nydelse og afslapning. Farverne er dybe og dybt beroligende, der er dufte, der matcher og musikken er afslappet.

 

Et spa-værelse giver dig 1 times fri adgang til vores spa per dag, der er en af de største i København. Du får også en lille gave og en voucher, der giver dig 150 kroners rabat på en behandling.

 

Bestil tid til Vandtemplet.

 

Vælg et ophold i en af de to værelseskategorier.

 

Spa Senses giver ro med farver, dufte og stemning. Du får én times fri adgang til vores spa og en voucher, der giver rabat på en behandling. Størrelserne på værelserne går fra hyggelig til stor.

 

Spa-senses: Ca. 15-18 m2, én halvandenmands-seng (140 cm bred).

 

Spa Executive er ikke et spa-værelse, men en spa-suite. Der er boblebad, king size seng, panpuri-sæbe, balsam og bodylotion. Du får både én times adgang til vores spa og en voucher, der giver rabat på en behandling.

 

Spa Executive: Ca. 22-34 m2, én king size seng (180 cm bred).

 

Når du booker en spa-pakke, vil du altid få et værelse på vores spa-etage, se foreksempel spa-pakken, Spa Livsnyder »   Du kan også vælge spaværelser, når du booker andre priser.

 

 

ET SIKKERT OPHOLD

 

Vi sikrer et rent og trygt miljø med en certificeret rengøringsprotokol og gentaget desinficering af centrale berøringsoverflader i løbet af dagen.
Få mere information her.

 

HUSK DU
kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

KONG ARTHUR

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.