Urban retreats - Arthur Hotels
Menu

Urban retreats – yoga, spa og mindfulness 

 

Vælg mellem: 1. Yin & Mindfulness –  Find ro og skabe mere nærvær lige her og nu og 2. Vinyasa , Hatha & Yin – Find din indre styrke, få klarhed og skab balance i dit liv.

 

DATOER:

1 & 2. november 2020

29 & 30. november 2020

 

Hotel Kong Arthur ligger ved søerne mit i København. Udover yoga i hotellets nye magisk Shala (yoga rum), vil du også komme til at opleve det fantastiske Ni’mat Spa som byder på både saunagus og nærende behandlinger. Du vil opleve Kong Arthurs velkendte morgenmad, hvor du vil bruge alle dine sanser til at mærke smagen. Og endelig får du også med i Urban Retreat, frokost og en kulinarisk to-retters madoplevelse i en af hotellets restauranter.

 

Du overnatter i et dobbeltværelse eller et stort enkeltværelse på Hotel Kong Arthur og vil opleve 2 dage fyldt med yoga & meditation, massage og spa. Hotel Kong Arthur ligger omgivet af gårdhaver, og har en spa og 3 restauranter i forbindelse med hotellet. Der er max 12 deltagere på Urban retreats. 

 

1. Yin & Mindfulness, Yoga Nidra & Meditation

– Find ro og skabe mere nærvær lige her og nu

 

Ofte prøver vi at søge væk og vil gerne langt ud på landet for at finde roen, men da vi for det meste lever i en travl og stresset hverdag, er det lige præcis her – midt i byen – vi har behov for at kunne mestre vort sind og finde ro i vores krop og sjæl. Gennem yin yoga, mindfulness og meditation vil vi skabe ro i krop og sjæl.

 

YIN YOGA

Yin yoga udføres stillingerne (asanas) i et roligt tempo. Hver stilling holdes i længere tid – typisk mellem 3-5 minutter. Der er tid til at du kan fordybe dig og finde den indre stilhed. Der er fokus på åndedrættet, mens du mediterer dig ind i strækkene. Yin yoga er udviklet til at trænge dybt ind i kroppens bindevæv og udvide fleksibilitet. Meridianerne (energibaner) bliver stimuleret og energi blokeringer bliver løsnet op og der kommer et øget energi flow i kroppen – alt sammen en healende effekt for kroppen og organerne.

 

YOGA NIDRA

Yoga Nidra er en dybere form af afspænding og består af flere forskellige lag eller trin, som du bliver guidet igennem. Vi starter med at sætte en sankalpa, en sætning som udtrykker et dybfølt ønske og hjælper dig med at sætte en intention. Derefter laves en kropsscanning og en fokus på åndedræt, sanser, følelser og visualisering over et bestemt tema. Vi afslutter altid med at gentage dig personlige sankalpa.

 

MINDFULNESS
Mindfulness er en måde at være på i livet. Her vil du blive introduceret til de 9 kvaliteter som vi kultiverer i Mindfulness for at skabe bevidst opmærksomhed på nuet. Vi vil lave mindful yoga med fokus på din oplevelse i kroppen samt meditation på dine sanser.

 

HVEM KAN VÆRE MED?

Alle kan være med på vores retreat, mænd, kvinder, par – også selvom du aldrig har prøvet yoga før. Det er en god måde at få introduceret yoga på og lære dig selv at trække vejret ordentlig.

 

 

2. Vinyasa , Hatha & Yin

– Find din styrke, få klarhed og skab balance i dit liv

 

Dette Retreat er for dig som vil have mere balance, styrke, klarhed og fokus i dit liv. I dette Urban Retreat, vil du gennem både Hatha yoga og Vinaysa yoga finde ind til din indre styrke og livskraft. Vi har behov for at finde lyset i mørket og samtidigt kultivere kvalliterne i efterårets mørke. Vi vil arbejde med kraften i at sætte en intention som kan hjælpe og understøtte dig i at skabe bedre balance og klarhed i det som du har behov for. Vi kommer til at meditere og gennem visualisering arbejde med hvad du ønsker at tiltrække mere af i dit liv.

 

VINYASA FLOW

Vinaysa Flow er en dynamisk yogaform, hvor du bevæger dig fra den ene stilling til den anden. Stillingerne udføres i takt med dit åndedræt ligesom en dans. Fokus er at skabe flow og bevæge kroppen i takt med vejrtrækningen.

 

HATHA YOGA 

Hatha yoga rummer de oprindelige, klassiske stillinger, som både har fokus på muskelstyrke, balance, stræk og åndedræt (pranayama). 

 

HVEM KAN VÆRE MED?

Alle kan være med på vores retreat, mænd, kvinder, par – også selvom du aldrig har prøvet yoga før. Det er en god måde at få introduceret yoga på og lære dig selv at trække vejret ordentlig.

 

 

Begge Retreats

Pris per person i et delt dobbelt værelse 3.250,- alt inklusiv
Pris per person i eget værelse 3.850 alt inklusiv
LÆS MERE »

 

SÅDAN DELTAGER DU
Send en email til: louisejuelseverin@gmail.com. Tilmelding er bindende. Der er ikke muligt at få pengene tilbage, men du kan give pladsen til en anden hvis du ikke kan deltage. Max 12 deltagere pr retreat . Spørgsmål på mail eller ring til Louise +4530316236. Vi overholder alle retningslinjer i forhold til COVID-19. 

 

HVAD INDGÅR

Urban Retreat I: 4 x yoga (3 x Yin yoga + 1 Yoga Nidra).
Urban Retreat II: 4 x yoga (1 Vinyasa, 1 Hatha, 1 Mindful Yoga & 1Yin).
1 x økologisk morgenmad.
2 x frokost.
1 x 2 retters middag.
1 x adgang til Nimat Spa.
1 x spa behandling.
1 x saunagus.
1 x dobbelt eller enkelt rum.
Louise er tilgængelig for spørgsmål & og enklere guidning

 

DAG 1

10:00-10:30 Ankomst
10:30-13:00 Hatha yoga
13:00-14:00 Frokost
14:00-15:00 Yin yoga
17:00-18:00 30 min. massage og ophold i vandtemplet med sauna & dampbad
19:00-21:00 2 retters middag på vores italienske restaurant La Rocca
21.00-22:00 Nidra yoga
Overnatning i spaværelse.

 

DAG 2

08:00-09:00 Mindful walking rundt om søerne
09:00-10:00 Morgenmad, Ny Nordisk morgenbuffet
10:00-11:00 Saunagus i Ni’mat Spa
11:30-12:30  Yoga
13:00-14:00 Frokost af lokale og økologiske basisprodukter i Hotel Kong Arthurs restaurant
14:00-15:30  Afrunding.

 

FACILITETER OG UNDERVISER

Vi har indrettet et særlig yogaområde, hvor der både er gårdhave og indendørs yogarum. Der er plads til højst 12 personer på hvert retreat. Yoga og meditation på Kong Arthur ledes af Louise Juel Severin. Louise Juel Severin er uddannet yoga lærer og Mindfulness coach. Arbejder med stresshåndtering og underviser på yogalærer uddannelsen i yoga filosofi, åndedrættet tekniker, afspænding og chakra. Louise arbejder meget holistisk og hendes timer, giver dig ikke bare en fysisk rejse. men også en spirituel energetisk, mental og emotionel oplevelse.

 

 

 

ET SIKKERT OPHOLD

 

Vi sikrer et rent og trygt miljø med en certificeret rengøringsprotokol
og gentaget desinficering af centrale berøringsoverflader i løbet af dagen.
Få mere information her.

 

HUSK DU
kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

KONG ARTHUR

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.