Find hotel med spa i København - book dit wellnessophold her
Menu

Spa

Med 850 m2 til ren afslapning tilbyder vores spa alt, man kan ønske sig. Siden 1. juni 2012 har talentfulde Ni’mat Spa, Københavns ældste spa, serviceret vores gæster samt de københavnere, der nyder godt af vores lille åndehul midt i byen.

 

Spaens åbningstider

Spaen har åbent hver dag:

Mandag – fredag: 10 – 20
Lørdag: 10 – 20
Søndag: 10 – 18

  

Vandtemplet

I spaen finder du vores fortryllende vandtempel med boblebad, sauna, aroma dampbad, koldtvandsspand og skønne områder med liggestole, hvor man rigtig kan slappe af. Adgang til vandtemplet er gratis når man bor i et spa-værelse. For de gæster som har booket deres ophold direkte hos os, giver vi en adgangsbillet ved check-in. Vi værdsætter højt at have den direkte kontakt med vores gæster, det er noget vi påskønner. Husk badetøj og husk at booke tid i spaen, (se mere længere nede).

 

Vores mange behandlingsrum med plads til flere i samme rum inviterer venner og familier til at nyde en kropsbehandling sammen. Du kan læse om de forskellige behandlinger i brochuren, som ligger klar på dit værelse. Køb Spa Treat, når du booker dit ophold, så får du reserveret en tid i Ni’mat Spa med en god rabat – fordi du bestiller forud. Spa Treat koster 999,- for 1 1/2 time.

 

Adgang til Vandtemplet

  • Vores spa er meget populær, især i weekender. For at give dig og vores andre gæster den bedst mulige spaoplevelse, prøver vi at undgå, at der er for mange mennesker på én gang. Du kan med fordel reservere en tid til Vandtemplet, så snart du har booket overnatning. Reservér her »
  • Reserver en tid til behandling, køb Spa Treat, allerede inden du ankommer. Se behandlinger her »
  • Booker du dit hotelophold her på hjemmesiden eller ved at kontakte vores bookingafdeling direkte, får du 1 voucher til spaen inkluderet i din værelsespris. Den får du ved check-in. Herefter er prisen.
  • For hotellets gæster, der har booket via en rejseagent: Speciel spa-adgangspris på 250 ,- per gang.
  • OBS! Husk dit badetøj. 
  • Du skal være over 15 år.

 

Besøg www.nimat.dk 
Tag en rundtur i Ni’mat Spa med Google Street View

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

KONG ARTHUR

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.