Menu

NI’MAT SPA

Med 800 m2 til ren afslapning tilbyder vores spa alt, man kan ønske sig: skønne behandlinger, massage, ansigtsbehandling og et orientalsk vandtempel. Ni’mat Spa tilbyder vores gæster og københavnerne et åndehul midt i byen. Adgang til vandtemplet er gratis, når du bor i et spa-værelse. Bor du i et af vores andre værelser, er du selvfølgelig også velkommen i vores spa, men du skal booke og betale separat. Du kan f.eks booke en tid til vandtemplet for 350 kr. Se Ni’mat Spas 6 ritualer og hvordan du booker tid herunder. 

 

 

ÅBNINGSTIDER

Spaen har åbent hver dag:

Mandag – fredag: 10 – 20
Lørdag: 10 – 20
Søndag: 10 – 18

 

JUL & NYTÅR

24/12: 10:00 – 16:00
25/12: 10:00 – 18:00
26/12: 10:00 – 18:00
27 + 28 + 29 + 30/12: 10:00 – 21:00
31/12: 10:00 – 17:00
1/1: Lukket

 

 

IN-ROOM SPA

Du kan også vælge at forkæle dig selv med en spa oplevelse på dit eget værelse. Bestil en in-room spapakke. Vores in-room spapakke er inspireret af den nordiske natur med produkter baseret på rav, urter og planter. Inklusiv er en opgradering til en junior suite med jacuzzi badekar. Til mælkeoliebadet skal der nydes bobler og bagefter skal din hud scrub’es og plejes med en rigtig god creme. Skriv til os på book@arthurhotels.dk eller ring til os på 33457777 og sig, du gerne vil booke in-room spa. Det koster 600,- oven i værelsesprisen. Snart vil in-room spa også kunne tilvælges på vores online booking på www.arthurhotels.dk

 

 

DE 6 RITUALER I NI’MAT SPA:

Vælg et eller to ritualer og få det bedste ud af dit spabesøg. Se pris og varighed herunder.

 


 

VANDTEMPLET
Vandtemplet er vores smukke orientalske perle. Når du besøger vandtemplet, vil du kunne benytte vores aromadampbad, vores cozy lille sauna og vores varme boblende jacuzzi. 3 hyggelige stemningsfulde enheder i de smukkeste omgivelser. I vandtemplet er der også skønne områder med liggestole, hvor man rigtig kan slappe af.

 

Varighed: 60 minutter / Pris:  350,- pr. person. Reserver tid på dagen: tlf. 33 15 89 55

 


 

SAUNAGUS
Saunagus er en oplevelse, der vækker alle sanserne til live ved brug af varme, luft, duft og professionelle håndklædeteknikker. Saunagus beroliger og afstresser, varmer muskler og led op, så du kan slappe af i hele kroppen. Det, som gør saunagus til en helt unik oplevelse, er gusmesterens evne til at fortolke de ældgamle saunatraditioner samtidigt med, at gusmesteren skaber et trygt rum med underholdende energi. 

 

Varighed: 30 minutter / Pris:  250,- pr. person. Reserver tid på dagen: tlf. 33 15 89 55

 


 

HAMAM 
I Hamam-hulen får du varmen gennem de varme stenflader, mens du indånder duften af vores aroma, som virker udrensende og afstressende. Herefter viser din Hamam-guru, hvordan du indhyller kroppen i blødt sæbeskum, så den bliver smidig, ren og blød. Nu skal den grove handske i brug! Den skrubber døde hudceller af på den gode måde og samtidigt stimuleres kroppen og giver en fornemmelse af velvære. Gennem hele ceremonien påføres blødt varmt vand til din krop. En skøn kropsoplevelse.

 

Varighed: 30 minutter/ Pris:  250,- pr. person. Reserver tid på dagen: tlf. 33 15 89 55

 


 

VARM KROPSINDPAKNING
Varm Kropsindpakning kan være mange ting – men hos Ni’mat vil du opleve den ultimative afslappende og afstressende behandling. Din krop bliver begravet i vores varme vandmadras og tunge dyne. Madrassen giver blid massage, mens du drømmer dig hen til fjerne himmelstrøg med blid musik i ørerne. Din indpakning, som består af vitaminer, booster din krop og efterlader huden sund, blød og glødfuld. En behandling du bliver afhængig af. Velkommen i drømmeland!

 

Varighed: 30 minutter / Pris: 250,- pr. person. Reserver tid på dagen: tlf. 33 15 89 55

 


 

ANSIGTSKUR
Ansigtskur er godt for sjælen. Hos Ni’mat hjælper vores værtinde dig til rette med ansigtskuren. Vores ansigtskur giver dit ansigt glød og velvære.

 

Varighed: 30 minutter / Pris:  250,- pr. person. Reserver tid på dagen: tlf. 33 15 89 55

 


 

FODKUR
Fodkur er godt for sjælen. Hos Ni’mat hjælper vores værtinde dig til rette med fodkuren. Vores fodkur kan få dine fødder til at ”gå på vandet”.

 

Varighed: 30 minutter / Pris:  250,- pr. person. Reserver tid på dagen: tlf. 33 15 89 55

 


 

NÅR DU SKAL I SPA

  • Vores spa er meget populær, især i weekender. For at give dig og vores andre gæster den bedst mulige spaoplevelse, prøver vi at undgå, at der er for mange mennesker på én gang. Du kan med fordel reservere en tid til vandtemplet, så snart du har booket overnatning. Reservér her »
  • OBS! Husk dit badetøj. 
  • Du skal være fyldt 16 år. Spaområdet er ikke velegnet til børn, da der være en rolig atmosfære.
  • Har du spørgsmål til dit ophold, kan se om svaret er her på vores FAQ side »

 

 

Besøg www.nimat.dk 
Tag en rundtur i Ni’mat Spa med Google Street View

Psst...

 

Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Book med email
i dag fra 11:00-13:00

Vores online booking bliver omstruktureret i dag fra kl 11:00 - 13:00. Tab ikke modet, du kan sende en forespørgsel på:

book@arthurhotels.dk eller på
vores chat på www.arthurhotels.dk

Indtast det ønskede hotel, dato, dit fulde navn, din email-adresse og dig telefonnummer. Så er du allerede godt i gang.

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

KONG ARTHUR

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.