Menu

 

 

Retningslinjer for COVID-19

Vores højeste prioritet er at sikre vores gæster og medarbejderes sikkerhed. Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og holder os opdaterede på de nyeste retningslinjer.

 

Sundhedsmyndighedernes anbefalinger til at forhindre spredning af infektion er:

  • Isolering af personer med symptomer
  • Hygiejne med fokus på hosteetikette, håndhygiejne og kontaktpunkter
  • Kontaktreduktion med fokus på afstand, frekvens, varighed og barrierer som fx plexiglas.

 

Coronapas

Du skal fremvise gyldigt Coronapas ved check in på vore hoteller. Udløber dit Coronapas under dit ophold, beder vi dig forny det.  

Til gengæld behøver du ikke vise dit Coronapas hver eneste gang du ønsker at sidde i vores Lobby bar eller i Morgenmadsrestauranten.

 

Vi henviser til følgende test centre:

 

Kviktest uden tidsbestilling: https://www.cphmed.com/b2c-home/covid19-kviktestcentre/

PCR test med tidsbestilling: https://www.regionh.dk/Sundhed/Akut-hj%C3%A6lp/1813/coronavirus/Sider/Find-vej-og-parkering-ved-TestCenter-Danmark-telte.aspx

 

 

Rengøringsprotokol

Rengøringen er overalt på hotellerne intensiveret, hvilket indbefatter at alle berøringsflader bliver desinficeret og rengjort flere gange dagligt. Der er udarbejdet en rengørings-plan (hyppighed efter en konkret vurdering) for at sikre grundig rengøring og desinfektion af fælles kontaktpunkter som hyppigt berøres af mange.

 

Toiletter (både gæste- og medarbejdertoiletter) rengøres grundigt og mindst en gang dagligt og oftere ved mange gæster (hyppighed efter en konkret vurdering), alle overflader afvaskes og kontaktpunkter desinficeres. Der er engangshåndklæder til rådighed på alle toiletter. Vasketøj, som for eksempel håndklæder, sengetøj, servietter m.v. er sikret desinfektion gennem DFD, der varetager at linned og håndklæder vaskes korrekt på de anbefalede temperaturer.

 

Morgenmadsrestaurant

Vi serverer en overvejende økologisk nordisk inspireret morgenmad som buffet. Meget af indholdet serveres portionsanrettet. For at beskytte både gæster og medarbejdere er der påbudt afspritning af hænder inden adgang til buffetområdet og handsker til rådighed. Ydermere er der håndsprit tilgængeligt på hvert bord.

 

Adfærd og hygiejne

Der er nem adgang til håndhygiejne. Håndsprit (70-85% alkohol) i manuelle og automatiske dispensere er tilgængelige for gæster og medarbejdere i fællesområderne, og er opsat ved alle ind- og udgange.

 

Alle medarbejdere og andre personer, der er tilknyttet virksomheden, er informeret om og overholder Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd.

 

Der sikres rengøring af den enkelte arbejdsstation, ved vagt skifte.

 

Vi har udarbejdet tjeklister, der beskriver:

  • Hvordan arbejdsstationen skal desinficeres ved vagtens start.
  • Hvordan værelsesnøgler & kuglepenne behandles og hvordan nøgler, der har været i brug, afsprittes efter check-out.

 

Håndtering af sygdom og symptomer

Alle medarbejdere er informeret om hvorledes de skal forholde sig ved mistanke om COVID-19, samt hvis der er nære kontakter med symptomer.

 

Gæster der er syge med COVID-19 symptomer isoleres på værelset og en læge kontaktes mhp at håndtere situationen på en tryg og sikker måde.  Værelset desinficeres efterfølgende og står tomt i mindst 48 timer, før næste gæst checkes ind på samme værelse.

 

Mødelokaler

Holder du konference hos os i et af vores mødelokaler, kræves ikke Coronapas. Alle deltagere skal dog ved frokost i en af vores restauranter , i vores bar og ved overnatning kunne fremvise gyldigt Coronapas.

 

Informationsmateriale

Der er opsat informationsmateriale ved indgangene til hotellet om at personer, der har symptomer på COVID-19, bør isolere sig i hjemmet, og om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd i det offentlige rum. 

 

 

Psst...

 

Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Book med email
i dag fra 11:00-13:00

Vores online booking bliver omstruktureret i dag fra kl 11:00 - 13:00. Tab ikke modet, du kan sende en forespørgsel på:

book@arthurhotels.dk eller på
vores chat på www.arthurhotels.dk

Indtast det ønskede hotel, dato, dit fulde navn, din email-adresse og dig telefonnummer. Så er du allerede godt i gang.

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

KONG ARTHUR

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.