Menu

 

 

Retningslinjer for COVID-19

Fra 1. februar vil Covid-19 ikke længere være kategoriseret som en samfunds kritisk sygdom, men det vil stadig være vores højeste prioritet at sikre vores gæster og medarbejderes sikkerhed.

 

Vi holder derfor fast i de gode vaner vi har indført under Covid-19, så du trygt kan besøge Arthur Hotels.

 

Rengøringsprotokol

Rengøringen er overalt på hotellerne intensiveret, hvilket indbefatter at alle berøringsflader bliver desinficeret og rengjort flere gange dagligt. Der er udarbejdet en rengørings-plan (hyppighed efter en konkret vurdering) for at sikre grundig rengøring og desinfektion af fælles kontaktpunkter som hyppigt berøres af mange.

 

Toiletter (både gæste- og medarbejdertoiletter) rengøres grundigt og mindst en gang dagligt og oftere ved mange gæster (hyppighed efter en konkret vurdering), alle overflader afvaskes og kontaktpunkter desinficeres. Der er engangshåndklæder til rådighed på alle toiletter. Vasketøj, som for eksempel håndklæder, sengetøj, servietter m.v. er sikret desinfektion gennem DFD, der varetager at linned og håndklæder vaskes korrekt på de anbefalede temperaturer.

 

Morgenmadsrestaurant

Vi serverer en overvejende økologisk nordisk inspireret morgenmad som buffet. Meget af indholdet serveres portionsanrettet. For at beskytte både gæster og medarbejdere er der mulighed for at afspritte hænder inden adgang til buffetområdet og handsker til rådighed. Ydermere er der håndsprit tilgængeligt på hvert bord.

 

Adfærd og hygiejne

Der er nem adgang til håndhygiejne. Håndsprit (70-85% alkohol) i manuelle og automatiske dispensere er tilgængelige for gæster og medarbejdere i fællesområderne, og er opsat ved alle ind- og udgange.

 

Alle medarbejdere og andre personer, der er tilknyttet virksomheden, er informeret om og overholder Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd.

 

Der sikres rengøring af den enkelte arbejdsstation, ved vagt skifte.

 

Vi har udarbejdet tjeklister, der beskriver:

  • Hvordan arbejdsstationen skal desinficeres ved vagtens start.
  • Hvordan værelsesnøgler & kuglepenne behandles og hvordan nøgler, der har været i brug, desinficeres efter check-out.

   

Håndtering af sygdom og symptomer

Alle medarbejdere er informeret om at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger ved mistanke om Covid-19 samt håndtering når man kategoriseres som nær kontakt.

 

Gæster der modtager en positiv Covid-19 test under deres ophold, isoleres på værelset indtil gæsten har mulighed forlade hotellet kontaktløst, på en tryg og sikker måde. Vi er behjælpelig med at henvise til et hotel der er specialiseret i at håndtere isolerede gæster.

 

Værelset desinficeres efterfølgende og står tomt i mindst 48 timer, før næste gæst checkes ind på samme værelse.

Vi informerer alle medarbejdere der evt. måtte have haft kontakt til pågældende gæst om blive testet samt være opmærksom på evt. symptomer.

 

Informationsmateriale

Der er opsat informationsmateriale ved indgangene til hotellet om at personer, der har symptomer på Covid-19, bør isolere sig i hjemmet, og om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd i det offentlige rum.

Psst...

 

Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Book med email
i dag fra 11:00-13:00

Vores online booking bliver omstruktureret i dag fra kl 11:00 - 13:00. Tab ikke modet, du kan sende en forespørgsel på:

book@arthurhotels.dk eller på
vores chat på www.arthurhotels.dk

Indtast det ønskede hotel, dato, dit fulde navn, din email-adresse og dig telefonnummer. Så er du allerede godt i gang.

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

KONG ARTHUR

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.