Morgenmad i den ny nordiske version - Hotel Kong Arthur
Menu

Morgenmad

Morgenbuffeten serveres mandag-fredag fra kl. 6:30 – 10:00. I weekender og på helligdage fra kl. 7:00 – 11:00

 

Vi serverer dig et rigtig godt morgenmåltid, så du får den bedste start på dagen. Vi har sat det ny nordiske køkken på morgenbordet – friske lokale råvarer, økologi og bæredygtighed. Vi tror nemlig på kvalitet frem for kvantitet.

 

Vi bruger skinke, salami og gode oste, fra danske økologiske landbrug. Brødet kommer fra en lokal bager, som udelukkende bager med Bornholmsk mel og nordiske kornsorter og syltetøjet laver vi selv af sæsonens bær, som havtorn, hyben, mirabeller, rabarber eller jordbær. Det lille økologiske landbrug, Mangholm i Nordsjælland, dyrker en havre af en ældre dansk sort, der smager af mere, og som vi derfor bruger til vores granola. På Mangholm har vi vores egne frilands grise, og de producerer den helt fantastiske brunchpølse, du kan smage på, når du spiser morgenmad, Morgenbordet byder på meget mere, og vi glæder os til at præsentere dig for årstidens vitaminrige frugtsaft, røræg og tørsaltet økologisk bacon.

 

Vi har vores egne dogmeregler

For at holde styr på indkøbene har vi lavet vores egne dogmeregler. Vi prioriterer i denne rækkefølge:

1) Økologisk dansk, produceret så lokalt som muligt.
2) Konventionelt dansk, produceret så lokalt som muligt.
3) Økologisk udenlandsk.

 

Pris per dag

Voksne (18 år+): 185 kr.
Børn (6-17 år): 90 kr.
Familietilbud: Vi ved, at det er dyrt at rejse, når du er en familie. Derfor har vi lavet et familietilbud på morgenmad, sådan at 2 voksne og 2 børn får et barn gratis med. Har I 3 børn med gælder det samme: 1 barn følger med gratis. Det betyder, at du sparer 75,- når du køber vores familietilbud. Køb det online, når du bestiller direkte eller ved check-in.

 

Når du har for travlt til morgenmad

Har du for travlt til morgenmad, eller skal du tidligt af sted, kan du bestille Grab & Go. For 79,- får du kaffe, en bolle, frisk frugt og kildevand. Grab & Go kan fås fra 6.15 – 7.30 i hverdagen og fra 6.45 – 7.30. Spørg i receptionen eller direkte i morgenrestauranten.

 

 

 

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

KONG ARTHUR

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.