Bar - Hotel Kong Arthur
Menu

Baren

I lobbybaren kan du få de bedste af de gode cocktails, men i en lidt anden version. Vi vælger alle ingredienser med omhu og bruger de rigtigt gode spiritus, tonic, bær, krydderier osv. Vi baserer de fleste cocktails på lokale eller nordiske spiritus og mange er økologiske. Nogle ingredienser er hentet lidt længere væk fra – hvis det er nødvendigt, for at finde det bedste produkt. Vi byder selvfølgelig også på vin og øl. Vi serverer øl fra vores lokale mikrobryggeri, Nørrebro Bryghus, der ligger i gå-afstand, på den den anden side af søerne. Har du tid, skal du lægge vejen forbi Ravnsborggade, og se bryggeriet.

 

Spørg efter gløgg i baren

Nu får du lejlighed til at smage barchefens gløgg special. Den er lavet med tranebær, der har trukket i druebrændevin fra Esrum sø og varm æblemost fra økologiske æbler. Derudover er der tilsat et mix af forskellige danske frugtbrændevine, og lidt Angustora Bitter. Nyd den udendørs eller ved brændeovnen!

 

Snacks

Vores erfaring er, at til alkohol hører noget salt, noget sprødt og noget umami. Det skal vores gæster selvfølgelig have mulighed for at få, mens de nyder en drink eller en øl i baren. Spørg efter en snack-tallerken, der er blandt andet er med gode franske oliven, rugbrødschips og ølpølser.

 

Live jazz

Ind imellem, eller ca. hver 14. dag er der live jazz sessions på Kong Arthur. Det er næsten altid kl 17.30 og en lille time frem. Det er ofte nogle af de nye jazzmusikere, man kan opleve. Musikken giver en pause, og en lille stund, hvor man kan nyde en drink og lade tankerne vandre. Se eventkalenderen her »

 

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

KONG ARTHUR

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.