Simona's Jazz Lounge - Arthur Hotels
Menu

Simona’s Jazz Lounge

Weekendkoncerterne er gratis for gæster på Hotel Kong Arthur og Ibsens Hotel. De foregår udendørs i Kong Arthurs gårdhave, så længe vejret er til det. Skulle det blive nødvendigt, rykker vi indenfor i lobbyen. Det er små live koncerter med højst 100 deltagere – seatet efter Sundhedstyrelsens anvisninger. Vi inviterer til koncertoplevelser med kvindelige sangere i september og vi glæder os til at se dig. Du kan finde billetter her »

 

 

25. september /19:30-21:00

LYONNE 

Lyonne (vokal & guitar) samt Nicholas Kingo (keys) – Lyonne er en herboende, argentinsk singer-songwriter – en stjerne in spe. Hendes musik er inspireret af Paul Auster, Sting og Suzanne Vega. På Arthur spiller hun materiale fra sit kommende album, ”Late Night”, som spås et stort gennembrud. Få billet her »

NB: Når du er gæst på Hotel Kong Arthur & Ibsens Hotel, er koncerten inklusiv dit ophold – så længe der er ledige pladser.

 

26. september /19:30-21:00

SINNE EEG

Sinne Eeg (vokal), Lennart Ginman (bas), Morten Lund (trommer), Jacob Christoffersen (keys) – Sinne Eeg er en af Danmarks ukronede jazzdronninger, en fremragende sangerinde som nu også er blevet et navn, man taler om, i det øvrige Europa og Asien. Med sig har hun en af landets bedste jazztrioer. Få billet her »

NB: Når du er gæst på Hotel Kong Arthur & Ibsens Hotel, er koncerten inklusiv dit ophold – så længe der er ledige pladser.

 

 

ET SIKKERT OPHOLD

 

Vi sikrer et rent og trygt miljø med en certificeret rengøringsprotokol
og gentaget desinficering af centrale berøringsoverflader i løbet af dagen.
Få mere information her.

 

HUSK DU
kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

KONG ARTHUR

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.