Menu

Vigtigt at vide

Hos os er check-in fra kl. 15, og check-out er indtil kl. 11. Men vil du gerne sove længe eller bare have værelset et par timer længere, er det for det meste også muligt mod et mindre gebyr. Spørg os ad i receptionen!

 

Hotellets faciliteter:

 • Gratis wifi på hele hotellet
 • Reception, 24 timers
 • Lounge og bar, 24 timer
 • Roomservice, 24 timer
 • Fitnessrum – gratis adgang for hotellets gæster
 • Businesscenter med computere og printere
 • Gårdhaver
 • Ni’mat Spa 
 • 3 tilknyttede restauranter
 • 75 parkeringspladser 
 • Elevatorer
 • Gratis morgenkaffe

 

Morgenmad:

Morgenbuffet fra kl. 7:00 – 10:00
Helligdage og weekend fra 7:30 – 11:00
Pr. person: 250,-
Børn (op til 17 år): 125,-
Familiepris (2 voksne + 1, 2 eller 3 børn): Tag 1 barn gratis med til morgenmad. 

 

Frokost og aften: Når sulten trænger sig på senere på dagen, tilbyder vi både lidt let og lækkert i vores lobbybar, ligesom vores restauranter har åbent både til frokost og aften. Læs mere om maden her.

 

Parkering: Lige ved vores konferencecenter i de gamle stalde bag hotellet ligger vores store parkeringsgård med plads til op til 50 biler. Du kommer til parkeringsgården fra indkørslen ved Nansengade 49.  I receptionen kan du købe parkeringstilladelse for et døgn, det eneste vi skal bruge er bilens registreringsnummer. Herefter bliver den oprettet direkte hos Parkzone, og tjekket online af parkeringsvagterne. Hvis du vil købe parkeringstilladelse per time, foregår dette i maskinen på parkeringspladsen. Pris: 275,- pr døgn. Du kan ikke reservere en parkeringsplads.

 

Tesla parkering: Til højre for hovedindgangen på Hotel Kong Arthur findes vores Tesla opladerstation. Pladsen skal reserveres på forhånd og dette gøres ved at kontakte hotellet. Pladsen er forbeholdt hotellets gæster. Pris: 75,- for pladsen + alm. parkeringspris på 275,- pr. døgn.

 

Spa: For information om spaen og åbningstider, se her. Husk at booke tid til Vandtemplet. Vores spa er meget populær – især i weekender, og det er ofte nødvendigt at forudbestille en tid. Der skal være en rolig og afslappende atmosfære i spa-området, og derfor sørger vi for, at der ikke bliver overfyldt. Adgang til vandtemplet koster 350,- I Ni’mat Spa tilbyder vi også saunagus, hamam, massage og ansigtsbehandlinger. Læs mere her »

 

Betaling med kreditkort: De fleste kreditkortselskaber lægger gebyr på transaktioner. Procentsatsen varierer i øjeblikket mellem 0,80% 0g 6,26%. I EU-landene må der kun tillægges gebyr på firmakort. Vi og alle andre handlende opkræver gebyererne til kreditkortselskaberne. Hvis du booker en forudbetalt pris direkte hos os, vil du ikke blive opkrævet kreditkort gebyr. Spørg gerne i receptionen, hvis du vil vide mere. 

 

Aircondition: Vi har ikke aircondition. Hotel Kong Arthur er beliggende i en klassisk københavner bygning fra 1800-tallet, og det er vanskeligt at installere aircondition uden at ødelægge bygningens smukke arkitektur. Derudover er behovet for aircondition ikke særligt stort, da vores somre jo oftest er kølige. Men nogle af vores internationale gæster forventer, der er aircondition uanset. Det er kun få hoteller i Skandinavien, der har aircondition. Sidst og ikke mindst er air-condition en stor strømsluger, så derfor skal give det en ekstra tanke – i forhold til miljøet.

 

Handicap: Vi er desværre slet ikke gode tíl kørestole, fordi vores gamle bygninger er skæve og fuld af trapper. Men hvis du alligevel vælger os som dit hotel, skal du vide, at du er velkommen. Vi har ramper til kørestole og vi har også handicapvenlige værelser. Vi hjælper gerne med at leje kørestol, hvis der er brug for det. Ring gerne til os på forhånd, så vi kan aftale nærmere.  

 

Glemte sager: Skulle du være så uheldig at glemme noget, skal du ikke fortvivle. Vi opbevarer det for dig i op til 3 mdr. Så der skulle være tid til at komme og hente eller at få det eftersendt. Efter de 3 mdr. afleveres tøjet til Koefods Skole, som har til formål at hjælpe socialt udsatte.  

 

Kæledyr: Vi er rigtig glade for hunde, katte og andre dyr, men da vi naturligvis gerne vil tage hensyn til alle gæster, er det desværre ikke muligt at tage sit kæledyr med på hotellet.  

Psst...

 

Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Book med email
i dag fra 11:00-13:00

Vores online booking bliver omstruktureret i dag fra kl 11:00 - 13:00. Tab ikke modet, du kan sende en forespørgsel på:

book@arthurhotels.dk eller på
vores chat på www.arthurhotels.dk

Indtast det ønskede hotel, dato, dit fulde navn, din email-adresse og dig telefonnummer. Så er du allerede godt i gang.

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

KONG ARTHUR

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.