Menu

Rart at vide

 

Cozy Hour: Hver eftermiddag mellem kl. 17 og 18 er der Cozy Hour i lobbyen, hvor vi byder vores gæster på et lille glas, hyggelig stemning og networking med andre gæster. Det, vi tilbyder, varierer alt efter dag, events og sæson. Vi glæder os til at se dig!

 

Cykelleje: Den nemmeste og smukkeste måde at bevæge sig rundt i København på er på cykel. Derfor lejer vi naturligvis cykler ud. Vores cykler er nemme og rare at bruge. Pris: 150 kr/dag. Spørg vores søde kolleger i receptionen.

 

Opbevar din bagage hos os: Skal du først rejse senere på dagen, efter du er checket ud, eller kommer du tidligt om morgenen før dit værelse er klar til check-in? Så efterlad din bagage hos os. Vi har et aflåst bagagerum, hvor du trygt kan opbevare din bagage, imens du går ud og udforsker byen. 

 

Ekstra lange dyner: Vi har udskiftet alle dynerne på Hotel Kong Arthur med ekstra lange dyner. Soveeksperter anbefaler at sove med en dyne, der er 2,20 cm lang for at få den bedste søvn, og det skal vores gæster have. 

 

Grab & Go: Har du for travlt til morgenmad, eller skal du tidligt af sted, kan du bestille Grab & Go. For 79,- får du kaffe, en bolle, frisk frugt og kildevand. Grab & Go kan fås fra 6.15 – 7.30. Spørg i receptionen eller direkte i morgenrestauranten.

 

Frokost med medarbejderne: Har du lyst til en nem frokost? Så er du mere end velkommen til at spise frokost sammen med os på hotellet. Personalefrokosten serveres dagligt mellem kl. 11:30-12:45 i vores morgenmadsrestaurant. Pris: 95,- per person. Du kigger bare forbi køkkenet og siger, du gerne vil spise med.

 

Events: Følg med i events på hotellet og vores anbefalinger til events i byen i vores eventkalender » 

Psst...

 

Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Book med email
i dag fra 11:00-13:00

Vores online booking bliver omstruktureret i dag fra kl 11:00 - 13:00. Tab ikke modet, du kan sende en forespørgsel på:

book@arthurhotels.dk eller på
vores chat på www.arthurhotels.dk

Indtast det ønskede hotel, dato, dit fulde navn, din email-adresse og dig telefonnummer. Så er du allerede godt i gang.

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

KONG ARTHUR

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.