Rart at vide - Hotel Kong Arthur
Menu

Rart at vide

 

Cozy Hour: Hver eftermiddag mellem kl. 17 og 18 er der Cozy Hour i lobbyen, hvor vi byder vores gæster på et lille glas, hyggelig stemning og networking med andre gæster. Det, vi tilbyder, varierer alt efter dag, events og sæson. Vi glæder os til at se dig!

 

Løb med os: Meld dig til i receptionen.  Det er gratis at deltage, når du er gæst på Hotel Kong Arthur. Du løber sammen med lokale, medarbejdere på hotellerne og andre hotelgæster. Mød op i løbetøj tirsdag og torsdag eftermiddag kl 17:00 i Ni’mat Spa. Løbeturen er 4 – 5 km lang og alle kan deltage uanset niveau. Efter løbeturen er Ni’mat Spa åben for løbere. 

 

Cykelleje: Den nemmeste og smukkeste måde at bevæge sig rundt i København på er på cykel. Derfor lejer vi naturligvis cykler ud. Vores cykler er nemme og rare at bruge. Pris: 150 kr/dag. Spørg vores søde kolleger i receptionen.

 

Grab’n’Go: Har du for travlt til morgenmad, eller skal du tidligt af sted, kan du bestille Grab’n’Go. For 79,- får du kaffe, en bolle, frisk frugt og kildevand. Grab’n’Go kan fås fra 6.15 – 7.30. Spørg i receptionen eller direkte i morgenrestauranten.

 

Frokost med medarbejderne: Har du lyst til en nem frokost? Så er du mere end velkommen til at spise frokost sammen med os på hotellet. Personalefrokosten serveres dagligt mellem kl 11:30-12:45 i vores morgenmadsrestaurant. Pris: 95,- per person. Du kigger bare forbi køkkenet og siger, du gerne vil spise med.

 

Voucher til Vandtemplet: Når du har booket direkte hos, får du en voucher med fri adgang til Vandtemplet i Ni’mat Spa – når du check’er ind. Ellers koster det 195,-. I spaen er der fokus på ro og afstressning, og der er ingen aktiviteter for børn. Derfor er min. alderen 16 år. Husk at bestille en tid samtidig, da vores spa er meget populær, og der til tider kan være travlt. For at sikre at spa-besøget bliver en skøn oplevelse for alle har vi en begrænsning på antal besøgende. Husk at tage badetøj med!

 

Din egen miljøvenlige bil: Vi har bybiler fra Green Mobility holdende udenfor hoveddøren. Bybilerne holder mange steder i København og står fx også i lufthavnen, som et alternativ til taxa. De elektriske biler kan køre 150 km, inden de skal oplades. Bilen kan efterlades på den nærmeste offentlige parkeringsplads, når du ikke længere har brug for den. Opret dig her  eller spørg i receptionen, når du er på hotellet. Vi er klar til at hjælpe. 

 

Indgang til Montmatre, Alice og Rust: Jazzhouse er blevet til Alice, og ligger ved Skt. Hans Torv. Vi havde et godt samarbejde med Jazzhouse, og det har vi fortsat – nu med Alice. Det samme gælder for Rust og Montmatre. Vi kan derfor ofte få skrevet vores gæster på gæstelisten. Spørg i receptionen, hvis du gerne vil høre skøn, levende musik. 

 

Business center: Har du ikke din egen computer med, kan du låne én af vores. Vi har et lille business center til højre for indgangen. Du kan selv printe derfra. Spørg i receptionen.

 

Events: Følg med i events på hotellet og vores anbefalinger til events i byen i vores eventkalender » 

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

KONG ARTHUR

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.