Hotellet - Hotel Kong Arthur - Sådan er vi
Menu

Hotellet

Bortset fra hotelskiltet over døren ligner det sig selv, det gamle lærlingehjem fra 1882. Bygningen ligger majestætisk tilbagetrukket inde i den brostensbelagte gyde langs søerne i København.  Men når du tager fat i den tunge originale egetræsdør og træder indenfor på Hotel Kong Arthur, så overraskes du af en lille fredfyldt oase, hvor man får lyst til at slå sig ned og læse en bog eller drikke en kop kaffe.

 

Her er ild i pejsen, bløde sofaer, puder i vindueskarmen, masser af bøger i reolen og skønne gårdhaver med sommerblomster, brosten og en særlig ro, væk fra storbyens travlhed. På Hotel Kong Arthur hersker der en uformel og varm atmosfære.

 

Indretningen er ikke tung engelsk, som navnet måske kunne antyde, selvom en ægte ridder-rustning byder velkommen i lobbyen. Stilen er eksklusiv moderne med et strejf af middelalder og er inspireret af legenden om Kong Arthur og ridderne om det runde bord. Selv kalder hotellet det et herligt mix af rustik og chique.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

KONG ARTHUR

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.