Nabolaget - Hotel Kong Arthur
Menu

Nabolaget

Du finder vores Hotel Kong Arthur i et dejligt fredeligt hjørne af  indre by; med bylivet til den ene side og søerne til den anden. Her fra er der 7 minutters gang til Nørreport og Strøget og kun 15 minutter i metro til lufthavnen.

 

Lige bag hotellet ligger det berømte Nansensgadekvarter, som er et trendy hjemsted for den urbane københavner. Det er også her, du finder den hyggelige café, det lokale bageri og det specielle design.

 

På den anden side af Dronning Louises bro og Peblinge Sø finder du bydelen Nørrebro, der af nogen sammenlignes med Soho i London. Nørrebro er et centrum i det kosmopolitiske og multikulturelle Danmark. Nyd en drink på Skt. Hans Torv eller tag på en hyggelig shoppetur i Elmegade. Det er noget af det, vi ynder at gøre her i vores nabolag.

ET SIKKERT OPHOLD

 

Vi sikrer et rent og trygt miljø med en certificeret rengøringsprotokol og gentaget desinficering af centrale berøringsoverflader i løbet af dagen.
Få mere information her.

 

HUSK DU
kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

KONG ARTHUR

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.