Menu

København

Måske skal du opleve København for første gang, mens du bor hos os. Måske har du været her mange gange før. Her er vores forslag til oplevelser i København, som altid er et ekstra besøg værd:

 

Dronning Louises Bro

Tag en øl og hæng ud med lokalbefolkningen på denne særlige bro til Nørrebro, der ligger lige ved siden af Hotel Kong Arthur. På solskinsdage og aftener dukker der små fester op langs broen. Den er fuld af mennesker i alle aldre.

 

Kødbyen, Vesterbro

Dette tidligere slagteridistrikt er blevet berømt for det livlige natteliv. En fin blanding af forskellige restauranter, natklubber, gallerier og nogle få fungerende slagterier.

 

Svanebådene

Ved Kaffesalonens sommerpavillon, Peblinge Dossering 6. Sæt farten ned og tag en afslappet tur på søen med den berømte svanebåd (vandcykel). Du får en fantastisk udsigt over de smukke københavnske bygninger.

 

Kronjuvelerne

Kun 10-15 minutters gang væk ligger Rosenborg Slot. Her bliver kronjuvelerne opbevaret og er bestemt et besøg værd.

 

Christiania

For os er Christiania indbegrebet af Danmark. Her er højt til loftet og plads til enhver. Vi elsker de skæve initiativer og vil til hver en tid anbefale et smut på Staden. Tag en slentretur gennem byen, eller tag metroen til Christianshavn og gå herfra.

 

Kanalrundfart

København er smukkest fra søsiden. Nyd en skøn tur til søs, hvor seværdigheder og flotte bygninger stråler i naturens panoramavindue. Bådene sejler fra hhv. Holmens Kirke og Nyhavn (begge ligger nær Kongens Nytorv metrostation).

 

Tivoli

Den gamle have må vi ikke glemme. Om det er leg i sommermånederne eller hygge ved juletid, er Tivoli altid et besøg værd. Fra hotellet tager det ca. 15 minutter at gå – med mindre konen vinduesshopper; så kan det godt tage en time. Ellers tager det kun to minutter med s-toget fra Nørreport eller 10 minutter med f.eks. bus 5A at komme til hovedbanen, så Tivoli er nærmest kun lige rundt om hjørnet.

 

Psst...

 

Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Book med email
i dag fra 11:00-13:00

Vores online booking bliver omstruktureret i dag fra kl 11:00 - 13:00. Tab ikke modet, du kan sende en forespørgsel på:

book@arthurhotels.dk eller på
vores chat på www.arthurhotels.dk

Indtast det ønskede hotel, dato, dit fulde navn, din email-adresse og dig telefonnummer. Så er du allerede godt i gang.

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

KONG ARTHUR

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.