København - Hotel Kong Arthur - vores guide til dit København
Menu

København

Måske skal du opleve København for første gang, mens du bor hos os. Måske har du været her mange gange før. Her er vores personlige forslag til oplevelser i København, som du enten ikke må gå glip af, eller som altid er et ekstra besøg værd:

 

Kronjuvelerne

Kun 10-15 minutters gang væk ligger Rosenborg Slot. Her bliver kronjuvelerne opbevaret og er bestemt et besøg værd.

 

Christiania

For os er Christiania indbegrebet af Danmark. Her er højt til loftet og plads til enhver. Vi elsker de skæve initiativer og vil til hver en tid anbefale et smut på Staden. Tag en slentretur gennem byen, eller tag metroen til Christianshavn og gå herfra.

 

Kanalrundfart

København er smukkest fra søsiden. Nyd en skøn tur til søs, hvor seværdigheder og flotte bygninger stråler i naturens panoramavindue. Bådene sejler fra hhv. Holmens Kirke og Nyhavn (begge ligger nær Kongens Nytorv metrostation).

 

Tivoli

Den gamle have må vi ikke glemme. Om det er leg i sommermånederne eller hygge ved juletid, er Tivoli altid et besøg værd. Fra hotellet tager det ca. 15 minutter at gå – med mindre konen vinduesshopper; så kan det godt tage en time. Ellers tager det kun to minutter med s-toget fra Nørreport eller 10 minutter med f.eks. bus 5A at komme til hovedbanen, så Tivoli er nærmest kun lige rundt om hjørnet.

 

ET SIKKERT OPHOLD

 

Vi sikrer et rent og trygt miljø med en certificeret rengøringsprotokol og gentaget desinficering af centrale berøringsoverflader i løbet af dagen.
Få mere information her.

 

HUSK DU
kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

KONG ARTHUR

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.