Hotel Kong Arthur | Official Website |
Menu

Velkommen til
Hotel Kong Arthur

Kom som gæst, rejs som familie. Vi vil gøre alt for, at du ikke mangler noget. Det manglede da bare! Slap af i spaen, nyd en hyggestund ved pejsen, forkæl smagsløgene i en af vores tre restauranter, eller hold dit møde i vores konferencecenter… Velkommen til Hotel Kong Arthur! 

 

Hvis du booker direkte hos os, får du en adgangsbillet til Ni’mat Spa med i dit ophold, se mere her.  Og lad os endelig høre fra dig, hvis du er stødt på bedre priser end her på vores egen hjemmeside. Book online her »

 

Hotel Kong Arthur ligger i indre by i København tæt på Torvehallerne og Nørreport, majestætisk tilbagetrukket ned ad en lille brostensbelagt sidegade. Udsigten fra hovedbygningen er over Københavns smukke søer.  Hotel Kong Arthur er et boutique hotel med højt til loftet. Vi stræber efter at alle led i driften er så bæredygtig som muligt, fordi vi er klar over at vores miljø og omgivelser har brug for omsorg.

 

 

 

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

KONG ARTHUR

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.