Hotel Kong Arthur | Official Website | Prisgaranti |
Menu

Velkommen til
Hotel Kong Arthur

Hotel Kong Arthur ligger i en lille, brolagt gyde let tilbagetrukket fra den vej, der fører rundt om Københavns gamle søer. Bygningen er et moderniseret lærlingehjem fra 1882, og ligger i Nansensgadekvarteret – et nabolag der ligner en storby og smager af landsby. Tæt på Københavns torvehaller, tæt på Ørstedsparken og tæt på Nørreport, Danmarks mest travle station.

 

Her kan du få alt, lige fra service så god at den minder om omsorg, til en nordisk morgenmad så bæredygtig at den næsten bliver rebelsk.

 

Du kan finde ro og varme på de skæve værelser, i spaen og ved pejsen i lobbyen, og du kan holde møder i konferencecenteret, og du kan spise på tre forskellige, populære restauranter.

 

Vi vil i øvrigt gerne have, at du booker direkte hos os. Derfor får du en billet til Ni’mat Spa med i dit ophold, hvis du gør, se mere her.  Og finder du en bedre pris på en af vores værelsestyper samme dag, matcher vi prisen og giver dig en gratis opgradering oveni. Book online her. 

 

 

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

KONG ARTHUR

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.