Menu

Urban retreat – yoga, spa og mindfulness 

Skab ro, klarhed & balance i dit liv.

 

DATOER:

28. & 29. november 2021 (Udsolgt) + 2022: 23. & 24. januar, nytårskur (få pladser) og 6. & 7. marts

 

NYTÅRSKUR 23.-24. JANUAR
Dette retreat er for dig som vil åbne for 2022 inde fra og ud. At åbne op kræver accept, tillid, stilhed og mulighed for at nyde nuet, med alt hvad det indeholder for dig lige her lige nu. Jeg vil guide dig igennem en rejse, hvor du får mulighed for at sætte din intention for året, mærke den rigtige energi, så at du kan leve mere mindful og tiltrække lige præcis det, du har behov for. Gennem yin yoga med fokus på vinterens elementer, mindfulness, meditation, spa, saunagus og massage vil du føle dig parat til alt hvad 2022 vil bringe til dig

 

FORÅR 6.-7. MARTS
Naturen spirer og det gør vi mennesker også! På dette retreat giver du slip på vintres mørket, åbner op for lyset og skaber plads til et blomstrende forår. Vi renser ud og transformere vinterens energi til et frisk forår. Efter dette retreat med fokus på yin yoga og forårets elementer vil du føle dig fuld af ny energi, af lys og klarhed – parat til at blomstre i rytme med naturen. 

 

Sådan deltager du:

Send en email til Louise Juel Severin på mail@louisejuelseverin.com eller ring til Louise på +4530316236. Læs mere om Louise Juel Severin på www.louisejuelseverin.com

 

INKLUDERET I RETREATET

  • Urban Retreat: 4 yoga sessioner 
  • Ny Nordisk økologisk & bæredygtig morgenmad
  • 2 x frokost
  • 2-retters middag (drikkevarer er ikke inklusiv)
  • Et ophold i vandtemplet i Nimat Spa
  • Massage (25 min)
  • Saunagus (45 min)
  • Overnatning i et superior dobbeltværelse
  • Louise er til rådighed for spørgsmål og vejledning gennem hele retreatet.

 

Pris per person i eget værelse 4.200,- alt inklusiv.

 

FACILITETER
Hotel Kong Arthur ligger ved søerne midt i København. Udover yoga i hotellets nye magiske Shala (yoga rum), vil du også komme til at opleve det fantastiske Ni’mat Spa, som byder både på saunagus og nærende behandlinger. Du vil opleve Kong Arthurs velkendte Ny Nordiske morgenmad, hvor du vil bruge alle dine sanser til at mærke smagen. I vores Urban Retreat er der desuden inkluderet frokost og en kulinarisk to-retters middag i hotellets italienske restaurant La Rocca. Du overnatter i et superior dobbeltværelse og vil opleve 2 dage fyldt med yoga & meditation, massage og spa. 

 

HVEM KAN VÆRE MED?

Alle kan være med på vores retreat, mænd, kvinder, par – også selvom du aldrig har prøvet yoga før. Det er en god måde at få introduceret yoga på og lære dig selv at trække vejret ordentlig. Max. 12 deltagere pr retreat. Kurset er arrangeret i samarbejde med Louise Juel Severin.

 

UNDERVISER

Yoga og meditation på Kong Arthur faciliteres af Louise Juel Severin. Louise Juel Severin er uddannet yogalærer og mindfulness coach.  Hun arbejder med stresshåndtering og underviser på yogalærer uddannelsen i yoga, filosofi, åndedrættet tekniker, afspænding og chakra. Louise arbejder meget holistisk, og hendes timer giver dig ikke bare en fysisk rejse men også en spirituel, energetisk, mental og emotionel oplevelse. Læs mere på www.louisejuelseverin.com

 

Kort om de forskellige yogaformer:

YIN YOGA
Yin yoga udføres stillingerne (asanas) i et roligt tempo. Hver stilling holdes i længere tid – typisk mellem 3-5 minutter. Der er tid til at du kan fordybe dig og finde den indre stilhed. Der er fokus på åndedrættet, mens du mediterer dig ind i strækkene. Yin yoga er udviklet til at trænge dybt ind i kroppens bindevæv og udvide fleksibilitet. Meridianerne (energibaner) bliver stimuleret og energi blokeringer bliver løsnet op og der kommer et øget energi flow i kroppen – alt sammen en healende effekt for kroppen og organerne.

 

HATHA YOGA
Hatha yoga rummer de oprindelige, klassiske stillinger, som både har fokus på muskelstyrke, balance, stræk og åndedræt. I Hatha Yoga fokuserer vi, gennem forskellige øvelser, på at skabe balance i kroppens “energisystem” for at opnå fysisk og psykisk helse og udvikling. (pranayama). 

 

MINDFULNESS
Mindfulness er en måde at være på i livet. Her vil du blive introduceret til de 9 kvaliteter som vi kultiverer i Mindfulness for at skabe bevidst opmærksomhed på nuet. Vi vil lave Mindful yoga med fokus på din oplevelse i kroppen samt meditation på dine sanser.

 

FEEDBACK FRA TIDLIGERE DELTAGERE

“Louise’s urban yin retreat was a wonderful treat and felt like a relaxing weeks vacation, even though it was only 2 days! The combination of yin yoga, yoga nidra, meditation, massage and sauna gus, relaxing spa themed hotel room and lovely healthy food was a perfect way to ‘fill up my cup’ and do something really good for myself. Louise is a talented and intuitive teacher and every word comes right from the heart. The staff at the King Arthur Hotel were absolutely lovely, helpful and did everything to make our stay a beautiful experience.”


“Et magisk yoga retreat på Hotel Kong Arthur. Vores underviser, Louise er kompetent og dedikeret, og hendes undervisning har sat spor, som gør mødet med den mørke tid lettere og mere glædesfyldt. Rammerne for retreatet er ud over det sædvanlige: Et hotel fyldt med sjæl, venlighed og skønhed. Jeg glæder mig til at kunne deltage i endnu et yoga retreat med Louise på dette skønne sted.”

 

 

Psst...

 

Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Book med email
i dag fra 11:00-13:00

Vores online booking bliver omstruktureret i dag fra kl 11:00 - 13:00. Tab ikke modet, du kan sende en forespørgsel på:

book@arthurhotels.dk eller på
vores chat på www.arthurhotels.dk

Indtast det ønskede hotel, dato, dit fulde navn, din email-adresse og dig telefonnummer. Så er du allerede godt i gang.

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.