Well-Being Retreat - Arthur Hotels
Menu

Well-Being Retreat – yoga, sanselighed og luksus

Kundalini Yoga, aromaterapi, mantra meditation, sanselighed – og luksus på retreatet med Lila på Hotel Kong Arthur.

 

DATOER:

12. & 13. juni 

 

Sådan deltager du:

Send en email til Lila Cristine Lutz på lila@yogalila.dk, for at høre mere. Kun få ledige pladser. Når du har betalt et depositum på 600,- har du booket en plads på retreatet. Book her »
Læs mere om Lila Cristine Lutz på www.yogalila.dk

 

Weekenden kommer til at handle om indre glæde og selvforkælelse gennem yoga, dans, meditation, krystalsyngeskåle og lydbad, aromaterapi, velvære og skønhed i omgivelserne. Du vil opleve Kong Arthurs skønne Ny Nordiske morgenmad, en let økologisk frokost og en kulinarisk to-retters middag i hotellets italienske restaurant, La Rocca. Du overnatter i et superior dobbeltværelse og kommer til at opleve 2 dage fyldt med yoga & meditation, krystal syngeskåle, lyd healing, aromaterapi og Nimat’s spa.

Start din sommer med mere energi, glæde og fred i krop, psyke og sjæl.

 

INKLUDERET I RETRATET

  • Ankomst 12. juni kl 9:45 
  • 4 yoga sessioner (Kundalini yoga, Yin yoga og aromaterapi)
  • Ny Nordisk økologisk & bæredygtig morgenmad
  • 2 frokoster
  • En 2-retters middag
  • Et ophold i vandtemplet i Nimat Spa
  • Spabehandling (25 min)
  • Saunagus (45 min)
  • Overnatning i et superior dobbeltværelse
  • Udcheckning 13. juni kl 16:00

 

NB: Vi overholder alle retningslinjer i forhold til COVID-19. 

 

Pris per person i eget værelse 3.850,- alt inklusiv. Enkeltværelses tillæg 600,-

 

FACILITETER
Hotel Kong Arthur ligger ved søerne midt i København. Udover yoga i hotellets nye magiske Shala (yoga rum), vil du også komme til at opleve det fantastiske Ni’mat Spa, som byder både på saunagus og nærende behandlinger. Du vil opleve Kong Arthurs velkendte Ny Nordiske morgenmad, hvor du vil bruge alle dine sanser til at mærke smagen. I retreatet er der desuden inkluderet frokost og en kulinarisk to-retters middag i hotellets italienske restaurant La Rocca. Du overnatter i et superior dobbeltværelse og vil opleve 2 dage fyldt med yoga & meditation, massage og spa. 

 

HVEM KAN VÆRE MED?

Alle kan være med på dette Well-Being Retreat, mænd, kvinder, par – også selvom du aldrig har prøvet yoga før. Det er en god måde, enten at få introduceret Kundalini yoga på og lære at meditere med mantra eller at fordybe din praksis sammen med nogen du holder af.  Max. 12 deltagere pr retreat. 

 

UNDERVISER

Lila Cristine Lutz er uddannet Kundalini yogalærer certificeret fra (KRI) i USA. Hun underviser i Kundalini yoga, meditation, mindfulness og healing både herhjemme og i udlandet. Lilas afsæt er primært i Kundalini yogaen, men hun praktiserer og underviser også i Yin Yoga og Stress Relief Yoga. Udover at være Kundalini yogalærer er Lila uddannet Reiki Master Healer og har undervist i selvhealing og Reiki siden 1999.

 

Kort om de forskellige yogaformer:

KUNDALINI YOGA

Kundalini Yoga er dynamisk og meditativ og integrerer åndedræt, fysik, meditation og mantra i et flow igennem yogatimen. Kundalini Yogaen vitaliserer og balancerer din krop og dit sind, minimerer stress, styrker immunforsvaret, giver nyt liv til trætte organer og øger ilt optagelsen. Kundalini Yoga giver et “indre boost” til at klare en travl hverdag og er perfekt til at give støtte, vække din indre glæde og virke afspændende på krop og sjæl. I Sverige er Kundalini Yoga meget udbredt som Medicinsk Yoga og tilbydes i det offentlige sundhedssystem til stress ramte, stofskifte problemer, genoptræning ved dårlig ryg og ved depression og angst symptomer. Kundalini Yoga er et indre møde med din krop og din sjæl. Hvor åndedrættet og bevægelserne er indgangen til dybere forståelse og accept af dig selv. Du kan bruger øvelserne i den daglige yogapraksis til at stabilisere, styrke og opløfte din hverdag.

 

MEDITATION
Det svære ved stilheden er at du møder dig selv. Alle mennesker har bekymringer, sår der heler og fantasier vi gemmer. Vi har komplekser, usikkerhed og nogle gange mindre sympatiske ambitioner eller ønsker. Alt det møder du. I stilheden lærer du dig selv at kende.

 

AROMATERAPI

Aromatiske, naturlige olier giver udover en skøn duft også gavnlig indvirkning på psyken og kroppens sundhed. De har igennem tusindevis af år været brugt i madlavning, the, skønhedspleje og naturlig farmaceutisk helbredelse. Det støtter krop og sinds process i at forløse, og fornye. Åbner hjertet giver ro i sindet og vækker sanserne på en smuk måde.

 

 

ET SIKKERT OPHOLD

 

Vi sikrer et rent og trygt miljø med en certificeret rengøringsprotokol og gentaget desinficering af centrale berøringsoverflader i løbet af dagen.
Få mere information her.

 

HUSK DU
kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.