En aften i Wallmans og overnatning på et dejligt hotel
Menu

Wallmans: Ny sæson, nyt show, ny fest 

Gør dig klar! Det går ikke stille for sig, når byens største dinnerparty byder på en overflod af latter, spænding og overraskelser. Skal du fejre noget særligt, eller trænger du blot til en aften fuld af magi, fest og farver? Aftenen starter kl. 17.30 i den store sal i Cirkusbygningen. Fra kl. 18.30 er der show og middag. Kl. 23 åbner Wallmans natklub. Book overnatning på Hotel Kong Arthur eller Ibsens Hotel og nyd en dejlig gå-tur langs søerne til Cirkusbygningen. 

 

 

Book hotel til Wallmans Dinnershow 

Book online eller ring på 3345 7777

 

Hotel Kong Arthur
Fra 1129,- /2 pers/nat 
i et lille dobbeltværelse

BOOK HER »

 

 

Wallmans Dinnerparty

Nyd en lækker 4-retters menu, men pas på, du ikke får en artist i suppen! Rundt om dig og fra alle ender og kanter af den store Cirkussal udspiller der sig et sandt fyrværkeri af et show. Book billetter her »

 

Crazy humor i særklasse: Glæd dig til den helt unikke performer Abigail Collins, der har optrådt på bl.a. West End og National Theatre i London. Som karakteren Peggy Sued har hun sat gang i lattermusklerne hos mange tusinde publikummer.

 

Intens spænding: Der bliver ekstra varmt i salen, når en fantastisk amerikansk-canadisk cirkusduo imponerer på to svingende sway poles. Det prisvindende nummer får hele salen til at holde vejret i intens spænding!

 

Do you wanna rock? Kom med på en hæsblæsende rejse med artister på live-instrumenter og nogle af de mest talentfulde sangere og dansere i branchen! Fest igennem til et funky Bruno Mars-medley og til Queen’s og Eurythmics’ allerstørste hits. We will rock you!

 

Læs mere om Wallmans »

 

 

OBS: Tilbuddet er baseret på min. 2 personer i et dobbeltværelse. Ekstra opredning (børn 0-17 år 200,- inkl. morgenbuffet / Ekskl. 150,-). Voksne 400,- inkl morgenbuffet / ekskl. 300,-). Skatter og afgifter er inklusiv alle priser.

HUSK DU

 

Kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.