Spaophold - Hotel Kong Arthur
Menu

Spa Deal

Stop op, kobl ud og træk vejret – helt ned i maven. Nu har du chancen for at prøve et spaophold på Hotel Kong Arthur. Se frem til et afslappende døgn på Københavns bedste spahotel. En overnatning i et spaværelse med massage i Ni’mat Spa er en skøn luksus med en stor effekt på dit velbefindende. Spaophold skal bookes mindst 3 døgn inden ankomst, da vi ellers ikke kan garantere plads til spabehandling. Gå direkte til booking »

 

I får alt dette inklusiv:

  • Ophold i lækkert spaværelse for 2 personer
  • Fri adgang til Vandtemplet, sauna og dampbad med frisk frugt & té i Ni’mat Spa
  • 60 minutters helkropsmassage 
  • Hotel Kong Arthurs Ny Nordiske morgenbuffet

 

 

Book Spa Deal

Book online eller ring til os 33457777 – tilbuddet gælder fra 02.01 – 31.03.2020

 

Hotel Kong Arthur
1295,- per person/nat

BOOK HER »

 

Mere om spaopholdet:
Du kommer til at bo på et boutique hotel i centrum af København på et spaværelse. Spaværelserne ligger på en etage for sig og elevatoren går direkte ned til Ni’mat Spa. Tilbuddet gælder til et Spa Senses værelse. Opgradér til Spa Executive for 200,-  Næste morgen byder vi på Kong Arthurs Ny Nordiske morgenbuffet – inden I kommer til bage til “virkeligheden”.  Du skal være over 15 år for at gå i Ni’mat Spa.  Se spaens åbningstiden her »

 

Spa Senses: Værelset til dig, som vil nyde den fulde spaoplevelse. Lad dine sanser blive forført af dufte, farver og stemning, som bringer dig på en mental rejse til Østens mystik. Pak dig ind i den lækre badekåbe og besøg vores spa, som du har en rabat voucher og fri adgang til. Værelserne er små dobbeltværelser med en queensize seng. 

 

Spa Executive: Vores spa suiter med boblebad på værelset giver maksimal selvforkælelse. Du har med ca. 32 m2 god plads og en dejlig stor King Size dobbeltseng (180 cm). Pak dig ind i den bløde badekåbe og slippers, nyd den lækre Panpuri sæbe, balsam og bodylotion. Du har selvfølgelig fri adgang til vores spa og får en voucher, der giver rabat på behandling i spaen.

 

FAQ: Har du spørgsmål til dit spaophold kan du måske finde svaret her. Vi har lavet en side med de spørgsmål, vi ofte får.

 

OBS: Tilbuddet er baseret på 2 personer i dobbeltværelse og gælder for et begrænset antal værelser. Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.