Spaophold - Hotel Kong Arthur
Menu

Spaophold – Søndags spa

Stop op, kobl ud og træk vejret – helt ned i maven. Nu har du muligheden for at prøve Hotel Kong Arthur’s spa-værelser. Booker du Søndags-spa, får et spaophold til en lidt bedre pris, end på andre dage.

 

I får alt dette inklusiv:

  • Ophold i lækkert spa-værelse for 2 personer
  • Fri adgang til Vandtemplet i Ni’mat Spa
  • 150 kr. voucher til Ni’mat Spa
  • Hotel Kong Arthurs store morgenbuffet

 

 

Book søndags spa

Kan kun bookes på søndage.

 

Hotel Kong Arthur
Fra 2500,- for 2 personer i et Spa Senses værelse

BOOK HER »

 

Mere om spaopholdet:
Du kommer til at bo på et boutique hotel i centrum af København på et spa-værelse. Spa-værelserne ligger på en etage for sig og elevatoren går direkte ned til Ni’mat Spa. Vælg Spa Senses eller opgradér til Spa Executive for 200,-  Næste morgen byder vi på Kong Arthurs økologiske morgenbuffet – inden i kommer til bage til “virkeligheden”. Gå en rundtur i Ni’mat Spa »

 

Spa Senses: Værelset til dig, som vil nyde den fulde spaoplevelse. Lad dine sanser blive forført af dufte, farver og stemning, som bringer dig på en mental rejse til Østens mystik. Pak dig ind i den lækre badekåbe og besøg vores spa, som du har en rabat voucher og fri adgang til. Værelserne varierer i størrelse fra det hyggelige, intime værelse til det store dobbeltværelse.

 

Spa Executive: Vores spa suiter med boblebad på værelset giver maksimal selvforkælelse. Du har med ca. 32 m2 god plads og en dejlig stor King Size dobbeltseng (180 cm). Pak dig ind i den bløde badekåbe og slippers, nyd den lækre Panpuri sæbe, balsam og bodylotion. Du har selvfølgelig fri adgang til vores spa og får en voucher, der giver rabat på behandling i spaen.

 

FAQ: Har du spørgsmål til dit spaophold kan du måske finde svaret her. Vi har lavet en side med de spørgsmål, vi ofte får.

 

OBS: Tilbuddet er baseret på 2 personer i dobbeltværelse og gælder for et begrænset antal værelser. Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.