Menu

Spaophold på Kong Arthur – FAQ

Når du skal på spaophold på Hotel Kong Arthur og har brug for mere information om dit spaophold, har du måske nogle spørgsmål. Vi har besvaret de spørgsmål, vi oftest får her.

 

Hvad er spa ritualer?

Som noget nyt sammensæetter vi din spaoplevelse, nar du besøger Ni’mat Spa. Du bliver præsenteret for alle vores ritualer som saunagus, hamam og vores nye spektakulære varme kropindpakning. Du vil også blive præsenteret for vandtemplet, massage og ansigts- og fodbehandlinger. De 6 ritualer er: saunagus – hamam – vandtemplet – varm kropsindpakning – ansigtskur – fodkur.

 

Hvordan vælger man behandling og spaterapeut?

Du kan enten besøge vores hjemmeside www.nimat.dk og booke online, samt læse om alle vores terapeuter. Hvis du ønsker en specifik behandler, skal du skrive det i kommentarfeltet inden du godkender bookingen. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dit ønske. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 33158955, hvor vi er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige behandling og behandler.

 

Er der fri adgang til spa, når man har booket spaværelse?

Ja, dog skal alle som bor på et spa-værelse også booke tiden på forhånd, for at undgå for mange gæster i spaen på samme tid. Det skal være en rolig og afslappende oplevelse at være i vandtemplet. Du skal huske at medbringe din Buddha-nøgle, så vi kan se, du bor på et spa-værelse.

 

Hvad serveres der i vandtemplet og er der noget at vælge imellem?

Som spa-gæst kan du altid drikke vand, danskvand og ingefærte – det er gratis. Vi har også en menu med forskellige andre forfriskninger. Spørg værtinden.

 

Skal man gå i vandtemplet før eller efter en behandling?

Vi anbefaler altid, at man kommer lidt før behandlingen starter og bruger lidt tid i vandtemplet for at være helt afstresset og dermed klar til at modtage behandling.

 

Hvad og hvordan kan man tilkøbe ekstra til sit spaophold?

Hvis du har brug for noget ekstra, mens du er i spa, kan du tilkøbe fx: bodyscrub, bodylotion, snacks, smoothies eller andre drikkevarer – vi tilbyder også champagne og prosecco, der kan nydes i vandtemplet. Du kan selvfølgelig også tilkøbe andre af vores mange skønne behandlinger.

 

Hvordan skal jeg forberede mig?

Du behøver ikke at forberede dig. Du skal bare komme i god tid og huske at medbringe badetøj. Vi har styr på resten og guider dig hele vejen.

 

Kan jeg spise før spa og behandling?

Det kommer an på hvor stort et måltid, du har spist og hvornår du ankommer til din behandling. Måske er det ikke så behageligt, at få en behandling på fuld mave. Har du spist inden, du går i Vandtemplet, betyder det ikke det store.

 

Hvad skal jeg have på i spa-området?

Du skal som minimum have en badedragt, bikini med overdel, badebukser/shorts på. Det er ikke tilladt at være nøgen hos os.

 

Hvad skal jeg medbringe til en behandling?

Hvis du skal i spaen, skal du medbringe badetøj ellers kan du bare have dit undertøj på eller få udleveret et par engangstrusser/shorts.

 

Hvad er fordelene ved massage?

Der kan være mange forskellige ønsker for en massage. Nogen kommer for en afslappende massage, andre kommer, fordi de har en skade eller spændinger, som de gerne vil have fikset. Vi har et bredt udvalg af forskellige behandlinger, noget til ethvert ønske og smag.

 

Hvor ofte skal jeg have massage for at få det bedste resultat?

Det kommer an på, hvilken problemstilling du kommer med. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af behandlinger, og det er meget individuelt hvilken behandling, der virker, men det finder man ud af i samarbejde med terapeuten. Så tag og kig forbi. Du kan også købe en Spa Treat voucher, og aftale behandlingen ved ankomst. Se mere her »

 

Hvordan får jeg mest ud af mine behandling?

Det er vigtigt, at du kommer i god tid. Du kan starte med vandtemplet, så du er helt afstresset inden behandlingen.

 

Skal jeg informere om helbredstilstand før en behandling?

Når du ankommer, bliver du budt velkommen af værtinden med en kop te eller et glas vand. Inden din behandling udfylder du et informationsskema med nogle få spørgsmål, hvor du blandt andet kan oplyse om din helbredstilstand. Det er vigtig information for terapeuten, som så kan tilpasse din behandling efter dine behov.

 

Kan jeg få massage, hvis jeg er gravid?

Ja, det kan du sagtens. Det er vigtigt at du oplyser, hvis du er gravid og hvor langt du er henne, så vil terapeuten tilpasse behandlingen til det.

 

Hvad sker der, når behandlingen er afsluttet?

Måske vil du bruge lidt tid i vandtemplet eller måske skal du videre. Inden du forlader os, håber vi at du vil give feedback om dit besøg. Vi kan altid blive bedre, så feedback fra vores gæster er vigtigt for os. I receptionen bliver du tilbudt lidt frisk frugt, te eller et glas vand, imens du udfylder et kort evalueringsskema.  

 

Har du spørgsmål, du ikke fandt svar på, er du mere end velkommen til at ringe på 33158955 eller sende en email til nimat@nimat.dk  

 

Psst...

 

Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Book med email
i dag fra 11:00-13:00

Vores online booking bliver omstruktureret i dag fra kl 11:00 - 13:00. Tab ikke modet, du kan sende en forespørgsel på:

book@arthurhotels.dk eller på
vores chat på www.arthurhotels.dk

Indtast det ønskede hotel, dato, dit fulde navn, din email-adresse og dig telefonnummer. Så er du allerede godt i gang.

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.