Menu

Påskeferie

Nyd foråret i skønne København, og lad dig forkæle hos os. Vi sørger for at din seng er redt, at der bliver ryddet op, at dit badeværelse rent og morgenmad, middag og måske cocktails sidst på dagen er alt sammen lige inden for rækkevidde i vores restauranter og lobbybarer. Besøg Torvehallerne, der ligger lige udenfor døren og prøv den nye havnerute, der fører dig rundt i hele havneområdet (se flere forslag til påsken længere nede).

 

Book en påskeferie

Book 3 dage og spar 32% på tlf 3345 7777 eller online:  

 

Ibsens Hotel
Fra 429,- pers/nat
i et medium værelse
BOOK HER »

 

Prisen inkluderer:

  • Overnatning i minimum 3 dage
  • Fri wifi
  • Café og lounge med cocktails, kaffe og Cozy Hour mellem 17 og 18

 

Morgenbuffet er ikke inkluderet, men kan tilkøbes når du booker her. Vi giver familierabat: det første barn er altid gratis (til og med 17 år)

 

Ni’mat Spa har et særligt påsketilbud med ansigtsbehandling og bodyscrup . Se tilbuddet her »  
Du kan også vælge bare at gå i Vandtemplet og nyde jacuzzi, sauna og aromadampbad. Det koster for 250,- når du er gæst på Ibsens Hotel. Men husk at bestille en tid, når du booker overnatning, så du er sikker på, at der er plads.

 

FORSLAG TIL NOGLE DAGE I KØBENHAVN:

 

1. Hop på cyklen
Lej cyklen på hotellet og kom rundt i København på den hurtigste og letteste måde – til seværdigheder eller udforsk byen på egen hånd. Kig ind i spændende baggårde, se havnen eller kør en tur til Refshaleøen, hvor der er meget nyt på vej. 

 

2. Løb med på sightseeing
Arthur Running, vores løbeklub løber tirsdag – fredag kl 6:30 og lørdag morgen kl 7:30 med løbetræner i København indre by. Løbeturen tilrettelægges så næsten alle kan løbe med og er som regel omkring 5 km lang. Ruten er ikke fast, men kan fx gå forbi vores nabolag Nansensgadekvarteret, Den Sorte Diamant, Strøget og Det Kongelige Biblioteks Have. Efter løbet åbner Ni’mat Spa eksklusivt for løberne. Se mere her »

 

3. Besøg byens skybarer 
København er ikke en af de førende byer i Europa, når vi taler om skybarerer. Men selvom byen nærmest er en “late bloomer” på dette område, er vi alligevel ved at have nogle stykker. Besøg Bella Sky Bar, The Silo ved Nordhavn, Axel Towers ved Tivoli eller Mærsk Towers på Blegdamsvej – ved sidstnævnte er der dog ingen bar, blot en fantastisk udsigt. 

 

4. Skovtur i havnen
Det er nemt at leje en båd, og der er flere at vælge imellem og flere prisklasser: fx GoBoat, Duffyboat og Bådudlejningen på Christianshavn. Køb en skovturskurv, en sandwich og et par øl, og sejl på opdagelse i det store havneområde eller i de små kanaler.

 

5. Prøv de de bedste burger-steder i København
Udbudet af burgere er efterhånden virkeligt godt. Nogle af de bedste steder er Jagger burger, der ligger flere steder i byen bla. på Købmagergade 43, Gasoline Grill på Landgreven 10 i en forhenværende benzintank eller Yoburger på Nørregade 2.

 

OBS: Dette tilbud kan bookes til et begrænset antal værelser for 2 der deler et dobbeltværelse. Prisen inkluderer afgifter og miljøafgifter.

Psst...

 

Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Book med email
i dag fra 11:00-13:00

Vores online booking bliver omstruktureret i dag fra kl 11:00 - 13:00. Tab ikke modet, du kan sende en forespørgsel på:

book@arthurhotels.dk eller på
vores chat på www.arthurhotels.dk

Indtast det ønskede hotel, dato, dit fulde navn, din email-adresse og dig telefonnummer. Så er du allerede godt i gang.

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.