Panduro Familiepakke - Arthur Hotels
Menu

Panduro familiepakke

Endelig sommer 2021. Vi skal fejre at verden åbner og ikke mindst at København i år er helt åben. København er en børnevenlig storby med masser af plads til sjov og eventyr. Havneområdet har familievenlige cykelruter, og havnerundfarter, der er det hele værd. Experimentarium, Tivoli eller Nationalmuseet skal opleves med familien. Og så har vi jo Torvehallerne lige rundt om hjørnet, hvor der er god mad til både voksne & børn. Vi har lavet en familiepakke til 1595,- for hele familien inklusiv morgenmad, og oveni har vi i samarbejde med Panduro tilføjet underholdning til børnene (se mere længere nede). 

 

Book en Panduro familiepakke

Book online på tlf. 33457777 eller email til book@arthurhotels.dk. Anullér uden gebyr indtil kl. 12 på ankomstdagen.
Panduro familiepakke er åben for booking i sommerferien fra 26. juni. – 8. august.

 

HOTEL KONG ARTHUR
Pris for hele familien 1595- 
(op til 2 børn)
Overnatning i superior dobbeltværelse. 
BOOK HER »

 

IBSENS HOTEL
Pris for hele familien 1395- 
(op til 2 børn)
Overnatning i et X-large værelse. 
BOOK HER »

 

Inklusiv:

  • Overnatning i superior dobbeltværelse – med opredninger til børnene (max. 2 børn)
  • Ny Nordisk morgenbuffet – økologiske og lokale råvarer.
  • En Panduropakke til børnene.
  • Bookingen kan annulleres indtil kl 12 på ankomstdagen. 

 

NB: På Hotel Kong Arthur tager vi sikkerhedsreglerne alvorligt, og vi har sørget for, at det er lige så sikkert på hotellet som derhjemme.

 

Panduros børnepakker

Med Panduros børnepakker er du sikker på, at selv en gråvejrsdag bliver en god dag. Tag børnene med på opdagelse i København og se dem hygge sig med flotte kreationer, når I slapper af på Hotel Kong Arthur. I vælger pakkerne, når I check’er ind.

 

Skab med havet

  • Vær kreativ med strandfund (Fra 4 år). DIY-kit “Skab med havet” giver anledning til udflugter til strande og parker. I kan fx tage til Svanemøllestranden, Ørstedsparken og Amager Strandpark. 3 skønne steder i nærheden af Hotel Kong Arthur, hvor I kan finde materialer til at være kreativ med sten.

    Svanemøllestranden ligger tæt på og er et nyt hurtigt voksende havnemiljø og ikke mindst en skøn strand med god mulighed for en dukkert. Ørstedsparken er næsten evores nabo. Her er der masser muligheder for at finde blade, grene og andre skønne materialer. Parken er også et grønt åndehul med mulighed for picnic og ikke mindst flere gode legepladser. Amager Strandpark. Ganske ”få” minutter i metroen sætter jer af direkte ved Amager Strand. Her er gode muligheder for at finde materialer til kreationerne, eller at opleve Sneglen som er et skønt havbad i flot design.

 

Kit Pixel Storpak

  • Pixelhobby stor pakke, pixler, pixler, pixler – alle kan lide pixler. Blandingen af 8-bits videospil og tidløse perler gør kittet til et hit hos både børn og forældre. Planlæg dine værker med en kvadreret blok og farveblyanter – og løft din pixelcraft til nye højder (Fra 6 år og opefter).

 

En hobbykuffert med feriesæt

  • En hobbykuffert til ferien, en god, lille kasse fyldt med sjove ting til børn på farten, så de ikke keder sig. Malebog og 6 farveblyanter til dem, der vil tegne, og lidt pixler og en pixelplade til dem, der vil lave pixelbilleder. Vil du lave et armbånd? Så er der nylontråd, talperler og pastelfarvede perler med i æsken. Vi har også tilføjet hobbyklassikere som et garnnøgle og diverse piberensere. Desuden er der et bingospil og lidt forskellige magneter, så I kan spille tre på stribe på æskens låg. 

 

 

OBS: Udvalget af panduropakker kan variere. Tilbuddet er baseret på 2 personer og 1-2 børn i et familieværelse. Alle priser er inklusiv moms og miljøafgifter.

 

 

ET SIKKERT OPHOLD

 

Vi sikrer et rent og trygt miljø med en certificeret rengøringsprotokol og gentaget desinficering af centrale berøringsoverflader i løbet af dagen.
Få mere information her.

 

HUSK DU
kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen med
vores flex-priser.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.