Sommerferie tilbud: 3 dages på Ibsens Hotel eller Kong Arthur
Menu

Sommerferie tilbud

Få booket nogle dage i København, så du når at blive klar til sommeren, mens vores super tilbud kan bookes. Byen opleves bedst, når du bor midt i det hele og kan gå ud til restauranter, musikoplevelser, barer, bådture, kunst og gå hjem gennem de små gader, mens tusmørket falder på. Bo på lokale og homey hoteller med spa, restauranter og gårdhaver. Hvis du får lyst til at smage vores sunde og skønne, Ny Nordiske, morgenbuffet, kan du bestille ved ankomsten eller tilkøbe, når du booker. Søg evt. på forskellige datoer, da der kan være udsolgte dage.

 

 

Book 3 dage og spar 32%

Book ferie nu på 33457777 eller online. Find værelse til familier, tilføj børn til din søgning:

 

Ibsens Hotel
Fra 399,- pers./nat 
i et medium værelse
BOOK HER »

 

 

Vores 3 dages tilbud inkluderer:

  • Overnatning i 3 dage
  • Fri wifi.
  • Fri adgang til Ni’mat Spa på Hotel Kong Arthur,
    Vores spa er meget populær især i weekenderne, og vi anbefaler derfor at reservere en tid inden ankomst. Læs mere her
    (250,- hvis du bor på Ibsens Hotel)

 

Beliggenhed
Ibsens Hotel og Hotel Kong Arthur ligger tæt på Nørreport station/metro, søerne og Torvehallerne. 

 

Restauranter i nærheden:
Har man været ude hele dagen, er det en rart at have bestilt bord på en restaurant tæt på hotellet. Vi har tre restauranter tilknyttet vores hoteller: italienske La Rocca, tapasrestauranten Pintxos og den japanske Sticks’n’sushi. 

 

OBS: Tilbuddet er baseret på 3 overnatninger og gælder til et begrænset antal værelser. Alle priser er inklusiv moms og miljøafgifter.

 

FORSLAG TIL NOGLE DAGE I KØBENHAVN:

 

1. Hop på cyklen
Lej cyklen på hotellet og kom rundt i København på den hurtigste og letteste måde – til seværdigheder eller udforsk byen på egen hånd. Kig ind i spændende baggårde, se havnen eller kør en tur til Refshaleøen, hvor der er meget nyt på vej. 

 

2. Løb med på sightseeing
Ni’mat Running Club løber tirsdag og torsdag morgen med løbetræner i København indre by. Løbeturen tilrettelægges så alle kan løbe med og er som regel omkring 5 km lang. Ruten er ikke fast, men kan fx gå forbi vores nabolag Nansensgadekvarteret, Den Sorte Diamant, Strøget og Det Kongelige Biblioteks Have. Efter løbet åbner Ni’mat Spa eksklusivt for løberne. Meld dig til i receptionen. Læs mere om Ni’mat Running Club her »

 

3. Besøg byens skybarer 
København er ikke en af de førende byer i Europa, når vi taler om skybarerer. Men selvom byen nærmest er en “late bloomer” på dette område, er vi alligevel ved at have nogle stykker. Besøg Bella Sky Bar, The Silo ved Nordhavn, Axel Towers ved Tivoli eller Mærsk Towers på Blegdamsvej – ved sidstnævnte er der dog ingen bar, blot en fantastisk udsigt. 

 

4. Prøv de dyreste restauranter i København
I den dyre ende ligger både AOC, med 2 Michelin stjerner, Kadeau på Christianshavn, Geranium, med 3 Michelin stjerner og Relæ i Jægersborgsgade, et af de lokale hipster kvarterer. Se flere her »

 

5. Prøv de bedste burger-steder i København
Udbudet af burgere er efterhånden virkeligt godt. Nogle af de bedste steder er Jagger burger, der ligger flere steder i byen bla. på Købmagergade 43, Gasoline Grill på Landgreven 10 i en forhenværende benzintank eller YOburger på Nørregade 2.

 

OBS: Dette tilbud kan bookes til et begrænset antal værelser for 2 der deler et dobbeltværelse. Prisen inkluderer afgifter og miljøafgifter.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.