Ibsens Hotel | Official Website |
Menu

Velkommen til Ibsens Hotel

Helt fra Nørreport kan man se det lyse op i sensommernattens skær; det røde neonskilt på hotellets facade. “Hotel”, står der i flammende bogstaver så tydeligt, at man ikke er i tvivl om, at lige nede ad Vendersgade ligger Ibsens Hotel.

 

Bedst som man kommer ind på hotellet, bliver man imødekommet af en hyggelig lille dagligstue med en pejs og lækre møbler, brugskunst og tekstiler. Sammen med den tilbagelænede, hjemlige stemning fra det omkringliggende Nansensgadekvarter understreger dette, at dette er ikke bare et hotel: Det er som at være i ens andet hjem.

 

Det gode håndværk er det, der kendetegner hotellet fra lobby til værelser. Dette er hjemstedet for en masse kunst og hjem for mange kunstnere. Og idet vi som det første hotel i verden er medlem af ‘artmoney’ og dermed modtager denne alternative valuta som betaling for et hotelophold, er vores døre altid åbne over for især de “små” kunstnere uden så mange penge på lommen, som også har brug for et inspirerende ophold.

 

 

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

IBSENS HOTEL

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.