CSR - Arthur Hotels - Verdens første CO2-neutrale hotelgruppe
Menu

CSR

En af hjørnestenene i vores virksomhed er omtanke for hinanden og for vores omverden. Ægteparret Hans og Søster Brøchner-Mortensen, tidligere hhv. tømrer og sygeplejerske, grundlagde i tidernes morgen virksomheden udgangspunkt i egne kerneværdier som fremdrift og omsorg. Vi ønsker at hjælpe andre udvikle sig, og vi ønsker at hjælpe, der hvor der er brug for vores hjælp, og hvor vi har kompetencerne eller ressourcerne til at bidrage til positiv udvikling.

 

Sidste år har salg af kildevand på hotellerne bidraget med 25.000,- til opførelse af brønde i Vestafrika.

 

Vi er rigtig glade for kunst og den værdi, kunst giver os som mennesker. Desværre er det ikke alle kunstnere, der har råd til at leve af deres talent. Vi er medlem af Artmoney, for at hjælpe kunstenere til at kunne overnatte i København. De kan betale op til 50% af deres overnatning på Ibsens Hotel med Artmoney. Se også artmoney.org 

 

Ligesom i 2016 er vi i år guldsponsorer for Team Rynkeby, der cykler for at samle penge ind til forskning og støtte til børn med kræft. Vi har støttet Dignity, Dansk Institut Mod Torturofre, med gavekort i flere år inkl. 2017. Vi har doneret til den internationale organisation, Action Against Hunger, som arbejder for rent vand, mad, uddannelse og sundhedspleje. Og så har vi givet julehælp til familier med problemer.

 

Vores to primære fokusområder i vores CSR-strategi er derved områder, der har en særlig betydning for os; disse er klimaforandringer og fattigdom.

.

 

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.