Om os - Arthur Hotels - Små, bæredygtige, uformelle hoteller i KBH
Menu

Om os

Det er vigtigt for os, at et hotelophold er mere end bare en seng at sove i. På Arthur Hotels vil vi gerne give dig dit andet hjem uden for hjemmet. Her bliver du budt velkommen af smilende receptionister, en dejlig lobby med bløde lænestole og en tændt pejs, der indbyder til hygge. Arthur Hotels små, bæredygtige, lokale og uformelle hoteller i centrum af København.

 

3 piger driver hotel

På Arthur Hotellerne skal her være rart at være, og her skal du føle dig hjemme og velkommen. Med kærlig omsorg for såvel gæster som medarbejdere bliver vores hoteller drevet af de tre piger: adm. dir. Kirsten Brøchner, driftsdirektør Helle Bisholm og kommerciel direktør Pia Schmølker. Arthur Hotels bygger på kerneværdier som gæstfrihed, solidaritet og omsorg. For os er det vigtigt at kende og kunne genkende vores gæster og vide, at de har det godt. Når man bor på Arthur Hotels kommer man som gæst, men rejser som familie.

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.