Eventkalender - hvad sker i København og på hotellerne
Menu

Eventkalender

 

18.08.18 / Nansensgadefesten

Nansensgadefesten er tilbage. Vi rydder gaden og ryster festen til live med Musik, fælles langbordsspisning, ballade for børn, loppemarked, gode butiksfund, åbne gallerier, velduftende spiserier og ren hygge fra den ene ende til den anden. Tag dine venner med og gå på opdagelse i Nansensgade.

 

19.08.18 / KMD Ironman Copenhagen

En ultimativ udfordring i Københavns smukke, historiske omgivelser. Med en rute på 3,8 km svømming, 180 km cykling og en god 42,2 km løbetur vil KMD IRONMAN formentlig putte både din fysiske og mentale styrke på prøve. Ruten kommer til at foregå rundt i hele København. Læs mere her ».

 

14.08.18 – 19.08.18 / Copenhagen Pride

Copenhagen Pride byder hvert år i august på flere dages aktiviteter, hvor homoseksuelle, biseksuelle og transpersoner er i centrum. Der er både fest, farver og politik på programmet i form af kåringer, fester, musik, film og underholdning. Rådhuspladsen – eller Pride Square som den omdøbes i perioden – er omdrejningpunktet for de fleste begivenheder. Læs mere her».

 

30.07.18 – 16.09.18 / Sandskulpturfestival i ZOO

Sommerens nyhed i ZOO kombinerer læring og sjove oplevelser for store og små. Et besøg i ZOO er meget mere end blot et kig på havens mange eksotiske dyr. Fra 30. juni til 16. september udfolder sandskulpturfestivalen sig med 25 kæmpestore sandskulpturer i et helt nyt område, som også består af et legeområde, hvor de yngste gæster med børnevenlig vejledning kan bygge deres egne dyreskulpturer i sand eller tegne med sang på lysborde. Festivalens imponerende skulpturer afbilleder de mange vigtige situationer, der er en del af ZOO’s forskellige bevaringsprojekter over hele verden. Adgang til festivalen er inkluderet i den normale entre til ZOO.

 

15.11.17 – 31.10.18 / Kronborgs Hemmelighed 

Rejs med tilbage i tiden til dengang Kronborg kontrollerede sundet og bragte Danmark velstand – men alt er ikke som det burde og det er jeres opgave at redde riget fra fallittens rand. Udforsk det sagnomspundne renæssanceslot med 2000 rum og fyld skattekisten op igen på en jagt for voksne. Her bliver jeres evner testet igennem gåder, koder og ledetråde alt imens i føres ned i Kronborgs dunkle underverden, hvor i må klare jer i olielampens skær. Sammen står kun I med et skattekort og skal bryde Kronborgs forbandelse og fylde skattekisten igen. Læs mere om mysteriet og åbningstider her » 

 

Hele året / Torvehallerne og streetfood i Kødbyen

Torvehallerne ligger 5 minutter fra hotellerne, og det er et ‘must’ med et lille besøg der. Det er altid interessant at se udvalget af forskellige fødevarer og det er et godt sted for en snack.  Der er ofte små festivaler i weekenderne. Vi kan også anbefale et besøg på weekendmarkedet i Kødbyen, hvor der som regel er et godt udvalg af streetfood. Se mere her »

 

Hele året / Koncert på ALICE

ALICE er den nye sammenslutning af Jazzhouse og Global. De nye lokaler er på Nørre Allé 7, 2200 Nørrebro. Her har du muligheden for at høre et væld af spændende koncerter. Spørg i receptionen. Når du er gæst hos os, kan vi ofte hjælpe dig med at komme ind. Se hele programmet her »

 

Hver lørdag / Spansk live musik på Pintxos

Besøg Pintxos og oplev en aften med intens spansk stemning og få en udsøgt smagsoplevelse med skønne vine og delikat tapas. Hver lørdag spilles der spansk live musik mellem kl.20.00 – 21.30. Kom forbi, drøm dig væk til sydens sol og få en aften i særklasse.

 

Københavns eventkalender

Se alle begivenheder i København i eventkalenderen »

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.