Eventkalender - hvad sker i København og på hotellerne
Menu

Eventkalender

 

08.02.18 / Sune Sunesen spiller jazz på Hotel Kong Arthur

Denne gang til Cozy Hour & Jazz er det Sunesen Sunesen Duo står for musikken. Sune Sunesen Duo vil de give en intim jazzoplevelse i verdensklasse. Arrangementet er åbent for vores gæster og andre Københavnere. Fra kl 17:30. Smag vores nye cocktails mens musikken spiller.

 

15.02.18 / Cozy Hour & Live session – Oplev Oleksandr Kolosii på Ibsens Hotel

Oleksandr Kolosii er en polsk jazz saxofonist. Han er inspireret af anerkendte jazz saxofonister som Dexter Gordon, Sonny Rollins, John Coltrane, Charlie Parker, Mellisa Aldana, George Gorzone. Han har deltaget i jazz konkurrencer og festivaler i Rusland, Polen og Ukraine.

 

20.02.18 / Cozy hour & vinterjazz  – Safir Aerial på Ibsens Hotel

Safir Aerial er uddannet sanger & sangskriver på det rytmiske musikkonservatorium. Hun har arbejdet som professionel sanger og pianist siden 2002 og har spillet i diverse sammenhænge bl.a. big-band, i jazz-kvartet og solo. Har boet i LA fra 2009-2012 hvor hun spillede en lang række koncerter. Hun har været nomineret til flere forskellige priser.

 

02.02.18 – 02.03.18 / Copenhagen Light Festival

Copenhagen Light Festival lyser byen op med hele 40 installationer, som kan opleves rundt omkring i København. Langt de fleste af lysfestivalens oplevelser er gratis og kan opleves på gader, på pladser og langs havnen. Derudover vil der være mulighed for guidede lysture rundt i byen til fods eller med kanalbådene. Læs meget mere her »

 

02.02.18 – 25.02.18 / Vinterjazz

Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival, som har eksisteret siden 2001 og foregår hvert år i februar. Festivalen strækker sig over tre uger og rummer omkring 600 koncerter fordelt på flere end 125 spillesteder og arrangører fra København Til Rønne. Kombinationen af festivalens længde plus det landsdækkende aspekt gør Vinterjazz til en mulighed for at møde internationale stjerner på turné, nye danske prisvindede projekter og koncerttemaer som Jazz for Kids, Wild at Heart, Jazz Remixed m.fl. Læs mere om programmet her »

 

04.02.18 – 25.02.18 / Frost Festival

Vinterfestival sørger for kunst og liv i byrummet. Frost Festival er en årligt tilbagevendende festival, der er kendt for at arrangere nytænkende og kreative events i byens rum og gøre vinteren lidt nemmere at komme igennem. Frem til 25. februar vil festivalen byde på masser af events over hele byen. Bl.a. kan man igen opleve lysinstallationen “The Wave” på Ofelia Plads, samt en lysterapi-bar og udstillinger i Rundetårn. Læs meget mere her»

 

10.10.17 – 25.02.18 / Louisiana – Being there

Oplev 10 yngre internationale prominente samtidskunstnere give deres fortolkning af livets forhold, hvor det fysiske og digitale, stadig smelter tættere sammen. Via video, installation, maleri og skulptur udstilles ni scenarier der skildrer forholdet mellem det fysiske og digitale hvor der ingen klar sondring er mellem, hvor det ene holder op og hvor det andet begynder. Heraf er fem skabt specifikt til udstillingen og to af de andre er for nyligt erhvervet til Louisianas samling. Læs mere her »

 

10.11.17 – 18.02.18 / Den første tur med SELANDIA

Selandia – gamechangeren – verdens første store oceangående dieselmotorskib. 1/4 del brændstofs forbrug af dampskibe, renere og ingen sod fra store skorstene. M/S Selandia var en sensation ved alle havne hvor hun lagde til på sin jomfrurejse fra København til Bangkok – hun fik endda besøg af daværende marineminister Winston Churchill. I denne udstilling “Den første tur med Selandia” møder vi menneskerne bag skibet og vi ser nærmere på den indflydelse hun havde på forholdet mellem Danmark og Thailand.

 

15.11.17 – 31.10.18 / Kronborgs Hemmelighed 

Rejs med tilbage i tiden til dengang Kronborg kontrollerede sundet og bragte Danmark velstand – men alt er ikke som det burde og det er jeres opgave at redde riget fra fallittens rand. Udforsk det sagnomspundne renæssanceslot med 2000 rum og fyld skattekisten op igen på en jagt for voksne. Her bliver jeres evner testet igennem gåder, koder og ledetråde alt imens i føres ned i Kronborgs dunkle underverden, hvor i må klare jer i olielampens skær. Sammen står kun I med et skattekort og skal bryde Kronborgs forbandelse og fylde skattekisten igen. Læs mere om mysteriet og åbningstider her » 

 

Hele året / Torvehallerne og streetfood i Kødbyen

Torvehallerne ligger 5 minutter fra hotellerne, og det er et ‘must’ med et lille besøg der. Det er altid interessant at se udvalget af forskellige fødevarer og det er et godt sted for en snack.  Der er ofte små festivaler i weekenderne. Vi kan også anbefale et besøg på weekendmarkedet i Kødbyen, hvor der som regel er et godt udvalg af streetfood. Se mere her »

 

Hele året / Koncert på ALICE

ALICE er den nye sammenslutning af Jazzhouse og Global. De nye lokaler er på Nørre Allé 7, 2200 Nørrebro. Her har du muligheden for at høre et væld af spændende koncerter. Spørg i receptionen. Når du er gæst hos os, kan vi ofte hjælpe dig med at komme ind. Se hele programmet her »

 

Sidste lørdag i måneden / Flamenco aften @ Pintxos

 Træd ind i arenaen, og bliv forført af de spanske flamenco rytmer. Hver den sidste lørdag i måneden, inviterer tapasrestauranten Pintxos indenfor til en forførende aften med tapas, vin og flamenco. den spanske underholdningsgruppe Rafael Molino, står for spanske rytmer og underholdning, så kom og vær med, og slip din indre Señorita eller Don løs. Læs mere her » 

 

Københavns eventkalender

Se alle begivenheder i København i eventkalenderen »

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.