Eventkalender - hvad sker i København og på hotellerne
Menu

Eventkalender

 

 

17.05.18 / Sune Sunesen

Der er dømt swingende jazz i lobbyen på Hotel Kong Arthur, når pianisten Sune Sunesen og bassisten Peter Price lader deres harmonier og rytmiske idéer integrere. Kom forbi Hotel Kong Arthur til cozy hour og nyd et glas vin, øl eller lemonade, mens du nyder det skønne musik.

 

03.05.18 – 16.05.18 / Copenhagen Architecture Festival

Copenhagen Architecture Festival blev grundlagt i 2014 og har til formål at gentænke repræsentationen af arkitektur, at fremhæve dens kvaliteter og mangfoldighed og at skabe diskussion. Copenhagen Architecture Festival (CAFx) finder sted i København og har gennem årene knopskudt med lokale festivaler i Aarhus og Aalborg. Festivalen byder på masser af interessante filmvisninger, foredrag, walks, masterclasses, workshops og internationale udstillinger som sammen viser mangfoldigheden i begrebet arkitektur. Festivalen er tilrettelagt omkring en række temaer, og i 2018 er hovedtemaet Home. Læs mere om festivalen her.»

 

04.05.18 – 20.05.18 / VM i Ishockey

Royal Arena lægger hus til ishockey i verdensklasse. I maj 2018 vil Københavns multiarena bliver transformeret om til en skøjtebane, når VM i ishockey 2018 indtager Danmark. Ishockey er en hurtig og underholdende sport, der er fed at opleve live, så man virkelig kan mærke intensiteten i arenaen. Vil du sikre dig billet til en af de mest action-prægede sportsbegivenheder, der nogensinde har fundet sted i København, kan du læse mere her.»

 

11.05.18 – 12.05.18 / Mikkeller Beer Celebration

Mikkeller samler ølentusiaster til en af verdens mest anerkendte ølfestivaler. I maj kan du opleve mere end 80 af verdens bedste og mest innovative bryggerier, når de deler deres gyldne dråber ud til Mikkeller Beer Celebration. Siden 2012 har Mikkeller fejret nordens populære drik sammen med gæster og bryggerier fra hele verden. De repræsenterede bryggerier spænder bredt, og du kan få stillet tørsten af alt fra en heavy metal-trio fra Chicago til et kinesisk bryggeri, der serverer uden for landets grænser for første gang. Læs mere om arrangementet her.»

 

15.11.17 – 31.10.18 / Kronborgs Hemmelighed 

Rejs med tilbage i tiden til dengang Kronborg kontrollerede sundet og bragte Danmark velstand – men alt er ikke som det burde og det er jeres opgave at redde riget fra fallittens rand. Udforsk det sagnomspundne renæssanceslot med 2000 rum og fyld skattekisten op igen på en jagt for voksne. Her bliver jeres evner testet igennem gåder, koder og ledetråde alt imens i føres ned i Kronborgs dunkle underverden, hvor i må klare jer i olielampens skær. Sammen står kun I med et skattekort og skal bryde Kronborgs forbandelse og fylde skattekisten igen. Læs mere om mysteriet og åbningstider her » 

 

Hele året / Torvehallerne og streetfood i Kødbyen

Torvehallerne ligger 5 minutter fra hotellerne, og det er et ‘must’ med et lille besøg der. Det er altid interessant at se udvalget af forskellige fødevarer og det er et godt sted for en snack.  Der er ofte små festivaler i weekenderne. Vi kan også anbefale et besøg på weekendmarkedet i Kødbyen, hvor der som regel er et godt udvalg af streetfood. Se mere her »

 

Hele året / Koncert på ALICE

ALICE er den nye sammenslutning af Jazzhouse og Global. De nye lokaler er på Nørre Allé 7, 2200 Nørrebro. Her har du muligheden for at høre et væld af spændende koncerter. Spørg i receptionen. Når du er gæst hos os, kan vi ofte hjælpe dig med at komme ind. Se hele programmet her »

 

Hver lørdag / Spansk live musik på Pintxos

Besøg Pintxos og oplev en aften med intens spansk stemning og få en udsøgt smagsoplevelse med skønne vine og delikat tapas. Hver lørdag spilles der spansk live musik mellem kl.20.00 – 21.30. Kom forbi, drøm dig væk til sydens sol og få en aften i særklasse.

 

Københavns eventkalender

Se alle begivenheder i København i eventkalenderen »

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.