Eventkalender - hvad sker i København og på hotellerne
Menu

 

Eventkalender

 

23.08 – 07.01.18 / The Ship i Nikolaj Kunsthal

“The Ship” er titlen på Nikolaj Kuntshals nye udstilling for både børn og voksne. Udstillingen er skabt af kunstner Eske Kath og musiker Nanna Fabricius Øland aka Oh Land. Udstillingen finder sted i kirkerummet i Nikolaj Kunsthal og har fokus på at stimulere alle sanser. Fx er kirkeorgelet blevet del af en interaktiv lyd komposition. Du kan læse mere om udstillingen her » 

 

10.10.17 – 25.02.18 / Louisiana – Being there

Oplev 10 yngre internationale prominente samtidskunstnere give deres fortolkning af livets forhold, hvor det fysiske og digitale, stadig smelter tættere sammen. Via video, installation, maleri og skulptur udstilles ni scenarier der skildrer forholdet mellem det fysiske og digitale hvor der ingen klar sondring er mellem, hvor det ene holder op og hvor det andet begynder. Heraf er fem skabt specifikt til udstillingen og to af de andre er for nyligt erhvervet til Louisianas samling. Læs mere her »

 

13.10.17 – 07.01.18 / Gillian Wearing – Family Stories

Den anerkendte engelske kunster Gillian Wearing er optaget af mennesker og relationer. I en ny udstilling viser hun både rørende og ubehagelige historier om familier og fællesskaber. I sin kunst lader Gillian Wearing almindelige mennesker komme til orde – hun dokumenterer private fortællinger, undersøger familiekonstruktioner og udforsker grænserne mellem det private og det offentlige. Ofte bringer hun også sig selv eller sin familie i spil og hun rejser spørgsmål om, hvordan relationer til andre mennesker er med til at forme vores identitet. Få mere information her »

 

10.11.17 – 18.02.18 / Den første tur med SELANDIA

Selandia – gamechangeren – verdens første store oceangående dieselmotorskib. 1/4 del brændstofs forbrug af dampskibe, renere og ingen sod fra store skorstene. M/S Selandia var en sensation ved alle havne hvor hun lagde til på sin jomfrurejse fra København til Bangkok – hun fik endda besøg af daværende marineminister Winston Churchill. I denne udstilling “Den første tur med Selandia” møder vi menneskerne bag skibet og vi ser nærmere på den indflydelse hun havde på forholdet mellem Danmark og Thailand.

 

15.11.17 – 31.10.18 / Kronborgs Hemmelighed 

Rejs med tilbage i tiden til dengang Kronborg kontrollerede sundet og bragte Danmark velstand – men alt er ikke som det burde og det er jeres opgave at redde riget fra fallittens rand. Udforsk det sagnomspundne renæssanceslot med 2000 rum og fyld skattekisten op igen på en jagt for voksne. Her bliver jeres evner testet igennem gåder, koder og ledetråde alt imens i føres ned i Kronborgs dunkle underverden, hvor i må klare jer i olielampens skær. Sammen står kun I med et skattekort og skal bryde Kronborgs forbandelse og fylde skattekisten igen. Læs mere om mysteriet og åbningstider her » 

 

23.11.17 / Cozy Hour jazz Hotel Kong Arthur – Sune Sunesen Duo

Denne gang til Cozy Hour & Jazz er det Sune Sunesen Duo der står for musikken. Sune Sunesen Duo vil give en intim jazzoplevelse i verdensklasse. Arrangementet er åbent for vores gæster og andre Københavnere. Fra kl 17:30. Smag vores nye cocktails mens musikken spiller.

 

24.11.17 / Winemakers dinner Buil & Giné

Pintxos inviterer til en festlig og livlig Winemakers Dinner kl.18. I løbet af aftenen serveres en 4-retters gourmetmenu og til dette serveres 6 forskellige glas af dramatik. Få hele herligheden for 695 DKK. Læs mere omkring menu og vinmenu her. »

 

30.11.17 / Live session Ibsens Hotel – Marie Helmer Mørck

Den unge jazzsangerinde Marie Mørck har allerede gjort sig bemærket rundt omkring på de Københavnske scener. Hendes bløde, mørke stemme definerer lyden af et intimt univers med eftertænksomme tekster og ekspressive melodier. Marie Mørck har en moderne, jazzet sound med elementer fra folkemusikkens tradition. Nyd verdens bedste G&T på Ibsens Hotel. mens musikken spiller fra kl. 17.30 – 18.30.

 

03.12.17 / Julemarked i Nansensgade

Nansensgade kommer til at ose af julehygge dem 3. december fra kl.11.00 – 16.00, når masser af boder rykker ind til det årlige julemarked. Her kan man finde masser af lækre smagsprøver, købe julegaver og julepynt og gå på opdagelse blandt masser af kunsthåndværk. Ibsens Hotel deltager også i arrangementet og serverer blandt andet vores hjemmelavede æblegløgg med dansk brændevin, så du har lidt at varme dig på, mens du kommer i julestemning.

 

 

07.12.17 / Cozy hour jazz på Hotel Kong Arthur – Marie Helmer Mørck

Den unge jazzsanger Marie Mørck er allerede blevet bemærket rundt på Københavns spillesteder. Hendes bløde, mørke stemme formidler et intimt univers med tankevækkende tekster og udtryksfulde melodier. Marie Mørcks lyd er moderne og jazzagtig med elementer fra folkemusikstraditionen.

 

14.12.17 / Live session Ibsens Hotel – Michael Rajani

Singer-songwriter Michael Rajani skriver og spiller sin egen musik om kærlighed, had, drømme, romantik, og det der gør os mennesker mindre fremmedgjorte. Arrangementet er åbent for vores gæster og andre Københavnere. Vær der kl 17:30 og nyd en G&T som er vores speciale.

 

21.12.17 / Christmas jazz på Hotel Kong Arthur – Sune Sunesen Duo

Denne gang til Cozy hour & Christmas jazz er det Sune Sunesen Duo der står for musikken. Sune Sunesen Duo vil give en intim jazzoplevelse i verdensklasse. Arrangementet er åbent for vores gæster og andre Københavnere. Fra kl 17:30. Smag vores nye cocktails mens musikken spiller. Kom forbi og mærk julefreden sænke sig.

 

Hele året / Torvehallerne og streetfood i Kødbyen

Torvehallerne ligger 5 minutter fra hotellerne, og det er et ‘must’ med et lille besøg der. Det er altid interessant at se udvalget af forskellige fødevarer og det er et godt sted for en snack.  Der er ofte små festivaler i weekenderne. Vi kan også anbefale et besøg på weekendmarkedet i Kødbyen, hvor der som regel er et godt udvalg af streetfood. Se mere her »

 

Hele året / Koncert i Jazzhouse

I Jazzhouse i Niels Hemmingsensgade ved Helligåndskirken kan du høre et væld af spændende koncerter. Spørg i receptionen. Når du er gæst hos os, kan vi ofte hjælpe dig med at komme ind. Se hele Jazzhouse program her »

 

Hele året / Global Copenhagen

Global Copenhagen er Danmarks regionale spillested for verdensmusikkens mange genrer: Ska, Reggae, Balkan, Sufi, Klezmer, Cumbia, Baile Funk… Findes det et sted i verden, findes det her. Vi samarbejder med Global og som gæst hos os, kan du komme med til koncert on-the-house. Spørg i receptionen. Se aftenens koncert her »

 

Sidste lørdag i måneden / Flamenco aften @ Pintxos

 Træd ind i arenaen, og bliv forført af de spanske flamenco rytmer. Hver den sidste lørdag i måneden, inviterer tapasrestauranten Pintxos indenfor til en forførende aften med tapas, vin og flamenco. den spanske underholdningsgruppe Rafael Molino, står for spanske rytmer og underholdning, så kom og vær med, og slip din indre Señorita eller Don løs. Læs mere her » 

 

Københavns eventkalender

Se alle begivenheder i København i eventkalenderen »

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.