Eventkalender - hvad sker i København og på hotellerne
Menu

Eventkalender

 

07 – 16.07 / Copenhagen Jazz Festival

Når Copenhagen Jazz Festivalen ruller hen over byen, er København som forvandlet. Over alt spiller musikken: På torve og i byens parker, på jazzklubberne og nye interimistiske scener, i teatre og på museer og – ikke mindst – i byens største og flotteste koncertsale. Nyd musikken og stemningen i byen eller sikr dig en plads til en af de mange koncerter.

 

13.07 / Sune Sunesen Duo spiller jazz på Kong Arthur

Sunesen Sunesen Duo står for musikken denne skønne dag. Det bliver en intim jazzoplevelse i verdensklasse. Arrangementet er åbent for vores gæster og andre Københavnere. Fra kl 17:30. Smag vores nye cocktails mens musikken spiller.

 

20.07 / Thorbjørn Thorslund duo på Ibsens Hotel 

Thorbjørn Thorslund duo tryller på guitarer i singer / songwriter traditionen. Deres musik er dynamisk og følsom og værd at lytte efter til. Arrangementet er åbent for vores gæster og andre Københavnere. Fra kl 17:30 – 18:30. Smag en G&T i vores nyfortolkede udgave baseret på gin fra Hernö mens musikken spiller.

 

27.07 / Marie Mørck spiller jazz på Kong Arthur

Den unge jazzsanger Marie Mørck er allerede blevet bemærket rundt på Københavns spillesteder. Hendes bløde, mørke stemme formidler et intimt univers med tankevækkende tekster og udtryksfulde melodier. Marie Mørcks lyd er moderne og jazzagtig med elementer fra folkemusikstraditionen. Arrangementet er åbent for vores gæster og andre Københavnere. Vær der kl 17:30 og nyd fx vores ny-fortolkning af en G+T til musikken.

 

03.10 – 03.09 / Nutidskunst på Papirøen

Copenhagen Contemporary er et nyt udstillingsrum i København for nutidskunst og kulturelle oplevelser. Find Copenhagen contemporary i en af de gamle papir­haller på Papirøen i Københavns inderhavn ved siden af Operaen. Få en gratis guided tur i udstillingerne med en art guide. Se hvilke kunstnere du kan opleve her  »

 

14.04 – 22.09 / Rock i Tivoli

Gå  til koncert hver fredag i Tivoli. Successen med fredagsrock fortsætter. Der er mange spændende musikere på programmet fx WhoMadeWho + Bob Hund, Lil Wayne og  Phlake og en masse af de store danske navne. Se hvem du kan opleve denne sæsonen her  »

 

Hele året / Torvehallerne og streetfood i Kødbyen

Torvehallerne ligger 5 minutter fra hotellerne, og det er et ‘must’ med et lille besøg der. Det er altid interessant at se udvalget af forskellige fødevarer og det er et godt sted for en snack.  Der er ofte små festivaler i weekenderne. Vi kan også anbefale et besøg på weekendmarkedet i Kødbyen, hvor der som regel er et godt udvalg af streetfood. Se mere her »

 

Hele året / Koncert i Jazzhouse

I Jazzhouse i Niels Hemmingsensgade ved Helligåndskirken kan du høre et væld af spændende koncerter. Spørg i receptionen. Når du er gæst hos os, kan vi ofte hjælpe dig med at komme ind. Se hele Jazzhouse program her »

 

Hele året / Global Copenhagen

Global Copenhagen er Danmarks regionale spillested for verdensmusikkens mange genrer: Ska, Reggae, Balkan, Sufi, Klezmer, Cumbia, Baile Funk… Findes det et sted i verden, findes det her. Vi samarbejder med Global og som gæst hos os, kan du komme med til koncert on-the-house. Spørg i receptionen. Se aftenens koncert her »

 

Sidste lørdag i måneden / Flamenco aften @ Pintxos

 Træd ind i arenaen, og bliv forført af de spanske flamenco rytmer. Hver den sidste lørdag i måneden, inviterer tapasrestauranten Pintxos indenfor til en forførende aften med tapas, vin og flamenco. den spanske underholdningsgruppe Rafael Molino, står for spanske rytmer og underholdning, så kom og vær med, og slip din indre Señorita eller Don løs. Læs mere her » 

 

Københavns eventkalender

Se alle begivenheder i København i eventkalenderen »

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.