Eventkalender - hvad sker i København og på hotellerne
Menu

Eventkalender

 

14.09 / Marie Mørck spiller jazz på Ibsens Hotel

Den unge jazzsanger Marie Mørck er allerede blevet bemærket rundt på Københavns spillesteder. Hendes bløde, mørke stemme formidler et intimt univers med tankevækkende tekster og udtryksfulde melodier. Marie Mørcks lyd er moderne og jazzagtig med elementer fra folkemusikstraditionen. Arrangementet er åbent for vores gæster og andre Københavnere. Vær der kl 17:30 og nyd fx vores ny-fortolkning af en G&T til musikken.

 

14 – 16.09 / Copenhagen Beer & Whisky Festival 

Copenhagen Beer & Whisky Festival er Københavns øl- og whiskyfestival. Her kobles øl, whisky, rom og gin med mad.

Få en smagsoplevelse i særklasse, når du i september kan opleve tre dage med højt skum og ædle dråber. Festivalens vision er at præsentere det ypperste af, hvad danske bryggere og destillatører kan præsentere. Derudover er det muligt at få lækre smagsprøver på mad, der passer særdeles godt til festivalens overflødighedshorn af specialøl, whisky, rom og gin.

På festivalen vil du få udfordret smagssansen – men ikke kun den. De resterende sanser vil også blive stimuleret, når Forum Copenhagen kommer til at boble af ganeguf, hygge og fællesskab.

 

17.09 / Copenhagen Half Marathon

Tag del i festlighederne, når ca. 23.500 elite- og fritidsløbere deltager i Copenhagen Half Marathon 2017.

For at give løbere og tilskuere de optimale betingelser til Copenhagen Half Marathon spærres dele af Københavns indre by og Frederiksberg midlertidigt af, så de får de normalt trafikerede gader for sig selv.

Ruten foregår over hele København, undervejs på ruten passeres nogle af de smukkeste steder i København, lige fra Kongens Nytorv, Frederiksberg Allé og Søerne til Marmorkirken, Børsen og Christiansborg.

 

21.09 / Singer-songwriter Michael Rajani på Ibsens Hotel

Singer-songwriter Michael Rajani skriver og spiller sin egen musik om kærlighed, had, drømme, romantik, og det der gør os mennesker mindre fremmedgjorte. Arrangementet er åbent for vores gæster og andre Københavnere. Vær der kl 17:30 og nyd en G&T som er vores speciale.

 

28.09 / Sunesen Duo spiller jazz på Kong Arthur

Sune Sunesen duo spiller sprøde jazz-toner til Cozy Hour & Jazz på Hotel Kong Arthur. Læn dig tilbage til en times stemningsfuld julejazz spillet af saxofonisten Frederik Engell og pianisten
Sune Sunesen. Duoen glæder sig til at fylde lobbyen med afslappet Bossa Nova. Arrangementet er åbent for vores gæster og andre Københavnere fra kl 17:30 – 18:30

 

28.09 – 11.10 / CPH PIX

CPH PIX er Danmarks største spillefilmsfestival, med mere end 50.000 besøgende hvert år.

CPH PIX slår dørene op for et helt nyt festivalprogram med koncerter, seminarer, debatter og selvfølgelig mange hundrede filmvisninger. Hvert år byder festivalen på gode spillefilm fra hele verden, herunder også film som publikum ellers ikke har chancen for at se.

Festivalen har fokus på nye talenter og kunstnerisk mod, samt samarbejder på tværs af kunstgenrer og kulturinstitutioner. CPH PIX markere sig blandt de største konkurrencefestivaler i Europa og hvad dertil hører af rød løber, presseopbud og lukkede premierefester.

Se festivalprogrammet på CPH PIX’ hjemmeside.

 

13.10 / Kulturnatten

Kulturnatten markerer starten på efterårsferien i København. Her inviteres børn og voksne på et væld af oplevelser efter mørkets frembrud.

Kulturnattens mange hundrede arrangører åbner op for deres lukkede og hemmelige rum og nye oplevelser, som kan opleves på København museer, i teatre, ministerier, kirker, kældre, parker og pladser. Alle oplevelserne er nogle du kun kan opleve denne aften.

Køb dit Kulturpas på Kulturnattens hjemmeside, S-togsstationer, i 7-Eleven butikker i Hovedstadsområdet eller på biblioteker eller kulturinstitutioner i København og på Frederiksberg.

Kulturpasset giver fri adgang til alle Kulturnattens arrangementer samt gratis transport med, tog, S-tog, Metro og bus i Hovedstadsregionen under hele kulturnatten.

 

03.10 – 03.09 / Nutidskunst på Papirøen

Copenhagen Contemporary er et nyt udstillingsrum i København for nutidskunst og kulturelle oplevelser. Find Copenhagen contemporary i en af de gamle papir­haller på Papirøen i Københavns inderhavn ved siden af Operaen. Få en gratis guided tur i udstillingerne med en art guide. Se hvilke kunstnere du kan opleve her  »

 

14.04 – 22.09 / Rock i Tivoli

Gå  til koncert hver fredag i Tivoli. Successen med fredagsrock fortsætter. Der er mange spændende musikere på programmet fx WhoMadeWho + Bob Hund, Lil Wayne og  Phlake og en masse af de store danske navne. Se hvem du kan opleve denne sæsonen her  »

 

Hele året / Torvehallerne og streetfood i Kødbyen

Torvehallerne ligger 5 minutter fra hotellerne, og det er et ‘must’ med et lille besøg der. Det er altid interessant at se udvalget af forskellige fødevarer og det er et godt sted for en snack.  Der er ofte små festivaler i weekenderne. Vi kan også anbefale et besøg på weekendmarkedet i Kødbyen, hvor der som regel er et godt udvalg af streetfood. Se mere her »

 

Hele året / Koncert i Jazzhouse

I Jazzhouse i Niels Hemmingsensgade ved Helligåndskirken kan du høre et væld af spændende koncerter. Spørg i receptionen. Når du er gæst hos os, kan vi ofte hjælpe dig med at komme ind. Se hele Jazzhouse program her »

 

Hele året / Global Copenhagen

Global Copenhagen er Danmarks regionale spillested for verdensmusikkens mange genrer: Ska, Reggae, Balkan, Sufi, Klezmer, Cumbia, Baile Funk… Findes det et sted i verden, findes det her. Vi samarbejder med Global og som gæst hos os, kan du komme med til koncert on-the-house. Spørg i receptionen. Se aftenens koncert her »

 

Sidste lørdag i måneden / Flamenco aften @ Pintxos

 Træd ind i arenaen, og bliv forført af de spanske flamenco rytmer. Hver den sidste lørdag i måneden, inviterer tapasrestauranten Pintxos indenfor til en forførende aften med tapas, vin og flamenco. den spanske underholdningsgruppe Rafael Molino, står for spanske rytmer og underholdning, så kom og vær med, og slip din indre Señorita eller Don løs. Læs mere her » 

 

Københavns eventkalender

Se alle begivenheder i København i eventkalenderen »

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.