Nyheder fra Arthur Hotels: Ibsens Hotel og Hotel kong Arthur
Menu

Nyheder

 

24.10 / Hotelgæster, medarbejdere og lokale løber sammen

Frisk luft og masser af energi – sådan kickstartes dagen to gange om ugen på Hotel Kong Arthur og Ibsens Hotel. Læs mere her » 

 

26.06 / Vi har skånet 34.596.00 l. grundvand

For nyligt fik vi en rigtig god nyhed fra en af vores leverandører (Hørkram). De fortalte, at vores indkøb af økologiske madvarer i 2016 betyder, at 34.596.000 l. liter grundvand er blevet skånet for rester af pesticider og kunstgødning. Det er lidt af en øjenåbner for os, at produktionen af økologiske varer har så stor betydning for grundvandet. Læs mere her » 

 

12.02 / Tilbage til det enkle – nordisk spiritus

Nye spiritusproducenter dukker op i vores nærområder – og også lidt længere herfra. Vi er startet helt fra bunden med nye producenter i vores hotelbarer. Baren på Ibsens Hotel lægger ud med nye variationer over den klassiske gin & tonic, udelukkende med gin fra det nordsvenske prisbelønnede gin destilleri, Hernö Gin. Læs mere her » 

 

25.11 / Vores 5 bedste tips til hotelbooking

Mange af de mest typiske rejsekøb er ret enkle ydelser fx: flybilletter og billeje. Med et hotel er det noget helt andet. Dit hotelvalg er måske den vigtigste beslutning, du tager, når du planlægger en tur. Og på det område er vi eksperter – vi er jo insidere. Her er vores bedste råd. Læs mere her » 

 

05.10 / Hygge som tidens trend

“Hygge” er blevet en trend, og er et af tidens hotteste emner i den engelsktalende verden. Brexit, politisk uro, terrorangreb og andre ulykker kalder på et modtræk, og nu er der fokus på det nære, de små ting, det der gør hverdagen rarere og tryggere. Læs mere her » 

 

25.05 / Book en penthouse lejlighed

I nogle situationer er det bedre at booke en hel lejlighed fremfor et hotelværelse. Airbnb kan noget, som vi i hotelbranchen måske kan lære af. Naturligvis får vores gæster mere hos os, end hvis de booker en privat lejlighed gennem Airbnb. Alle hotellets faciliteter og services følger selvfølgelig med. Læs mere her » 

 

09.02 / Nu dufter her af nybagte vafler

Hotel Kong Arthurs nye morgenbuffet er præget af sæson, lokale råvarer og er tæt på at være helt igennem økologisk. Vores gæster får en oplevelse af det nordiske køkken og alle de skønne fødevarer, der får smag og fylde her på vores breddegrader. Læs mere her » 

 

Du kan se mere presseomtale af  Ibsens Hotel og Hotel Kong Arthur på vores Pinterest Board »

Book direkte

97% af de gæster, der booker direkte, ønsker at komme tilbage

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

ALLE HOTELLER

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.