Møder med god mad - Hotel Kong Arthur
Menu

God mad, god energi

Vi har fundet nogle gode økologiske landbrug, der sørger for årstidens grønt, og andre delikate fødevarer direkte fra lokale leverandører. Knuthenlund på Lolland står for vores udvalg af ost, yoghurt og skinke med mere, som du vil møde på morgenbordet, hvis I overnatter her. 

 

In betweens

I løbet af dagen serverer vi små lækre snacks. De fleste er hjemmelavede. For eksempel bager vi selv knækbrødet, sylter marmeladen og vores dygtige kokke har fundet deres helt egen opskrift på urtecreme, der ofte serveres hen på eftermiddagen sammen med rugbites og energi smoothies – eller den sødere version, Sarah Bernhardt og andre små visitkager (hør vores bager fortælle »). Det hele er selvfølgelig økologisk.

 

Frokosten

Frokosten serveres på La Rocca – i den anden ende af gårdhaven. Den anrettes som oftest som en buffet med klassiske italienske frokostretter, typisk med antipasta, misto, carpaccio, vitello tonado, melanzane e Zucchini alla griglia og andre specialiteter efterfulgt af italienske oste, dessert eller kage. la Rocca laver alt deres pasta frisk – se hvordan her »

Kære gæst

 

Vores mobile online booking bliver lagt om. Men vores bookingspecialister sidder klar på telefon: 33 45 77 77

 

Du kan også sende en email til book@arthurhotels.dk og angive de ønskede datoer og hotel. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Searching for available rooms ...
Best rate guaranteed

KONG ARTHUR

Nights:
Rooms:

1

Adults:
Children:
Room 1

1

0

COMPANY ID

PROMO CODE

GROUP CODE

Tilmeld Nyhedsbrev


Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.